1

Téma: 1510 - Bass to Mouth

V nejnovější epizodě budou online odhalena ta nejskandálnější tajemství dětí. Je to zřejmě narážka na proslulou organizaci WikiLeaks, která díky anonymním zdrojům zveřejňuje utajované dokumenty. Autory mohly inspirovat i úniky intimních fotek různých celebrit, v poslední době např. herečky Scarlett Johansson.

Studenti southparkské základky se stanou obětí nové internetové stránky s drby a pomluvami. Nepolapitelný hacker nějak získal přístup k důverným hovorům a e-mailům žáků a zveřejňuje jejich pikantní příběhy. Kluci jsou v šoku, když zjistí hackerovu totožnost.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s15/1510.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1510 - Bass to Mouth

Rozjelo se to skvěle, ale myslím, že Lemmiwinks nebyl zase tak skvělá postava, že by bylo potřeba ji po devíti letech recyklovat (a už vůbec ne zrovna pro tenhle příběh). Takže mě ta druhá půlka dílu moc nebavila. 3/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4/5
Epizoda byla fajnová, ale nejvíc chcípám z toho překladu. Cejnit candáta lol

We no longer fuck the Earth, we DP it!

Joa ještě vysumčit pulce big_smile big_smile big_smile dokonalý!
Takže určitě palec nahoru za překlad!

We no longer fuck the Earth, we DP it!

5

Souhlasím s Kaelem. Začátek pecka, zbytek nuda. Navíc jsem se na to díval s rodiči a vysvětlovat jim, co na tom jako má bejt vtipnýho, bylo fakt náročný, takže jsem si epizodu uplně nužil:D

2/5

Naposledy upravil: ja003 (21. 10. 2011 14:53:27)

6

konečně vim co to je Salena Gomez a vim že jí to patřilo

The lunatic is on the grass