1

Téma: Přesun fóra na nový systém a změna designu

Jak jste si určitě všimli, fórum jsme kompletně překopali. Psal už o tom MND na webu. Kvůli přesunu na nový systém (PHPBB 2 z roku 2001 je vykopávka) jsme přišli o avatary, ankety a soukromé zprávy, za což se omlouvám.

Kdyby něco nefungovalo, napište to sem nebo mi pošlete soukromou zprávu. Přeji hodně příspěvků. smile

IDDQD!

2

Re: Přesun fóra na nový systém a změna designu

Dále jsme zavedli hodnosti, závisející na počtu příspěvků. Snažili jsme se o co nejvtipnější přízviska, snad to bude stát za to. Také jsem promazal uživatele, kteří se registrovali v dávnějších dobách (roky 2006/07) a nenapsali ani jeden příspěvek. Jde o 662 uživatelů, z toho tak polovina spamovací boti. Doufám, že jsem tím neovlivnil žádné aktivní návštěvníky.

IDDQD!

3

Keď už ste chceli riešiť takýmto drsným prechodom, tak sa tá databáza mohla nejako použiť aby človek čo sa registruje na stránke bol aj na fóre a naopak... ale to sa asi nedalo, keď na oboch už boli registrácie začaté čo? To by jedna s tých vecí musela ísť odznova.

V každom prípade je zmena pekná vec ale čo to potrebuje viac je séria ľudí čo sa o to budú starať, ja napríklad už nemám toľko času, ďalšie stránky a tak...

Treba aspoň nejaké základné pravidlá.. ja nie som na 100% spokojný ani zo svojim simpsons fórom ale keď tam zas príde dement čo oživuje 2 roky staré topicy hláškami typu "najlepší je Homer", prípadne píše capslockom a podobne tak ho veľmi rýchlo schladí nejaký mod či obyčajný user, kým tu je fakt asi 2/3 príspevkov písaných nejakými chovancami blázincov, čo sa zaregistrujú aby napísali asi 5 debilných príspevkov o tom ktorá epka je naj, do toho spravia zo 20 hrubiek.. to je fakt na grcanie. Takže toto si nejako ošetrime radšej.

4

To je dobrý nápad, s tou registrací, ale technicky to je už neproveditelné, museli bychom s tím počítat od začátku, při spuštění stránky.

Co se týká uživatelů, asi to nechám bez komentáře. smile

IDDQD!

5

testuju sp_kenny

6

Hele...teď jsem si všimnul, že když na hlavní stránce ukážeš na Kennyho, tak ta jeho animace má špatnej obrázek (je posunutej trochu doleva)...Nikdy jsem si toho nevšiml..neni to jen prohlížečem třeba?:)

7

Třeba jo. Mně to ve Firefoxu 6 funguje správně.

IDDQD!

8

zajímavé, v Chromu blbne Kenny, v Exploreru zas Kyle:D...Firefox potvrzuje své kvality