1

Téma: Warez yes or no?

Warez zakázaný - link vymazaný. Váš verný Zoidberg.

Na warez sám odkazuješ v guestbooku, proč by nemohl být tady?

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: Warez yes or no?

Warez zakázaný - link vymazaný. Váš verný Zoidberg.

Na warez sám odkazuješ v guestbooku, proč by nemohl být tady?

Prípadny warez v questbooku sa mi zdá že Mind nerieši, prípadne si ho vymaže, tu ma poprosil nech to mažem, tak to plním, môžu byť s toho nepríjemnosti - BSA a tak, prečo myslíš, že všetky warez fóra sú na zahraničných serveroch a píšu tam veci ako "len na študijne účely" alebo "nenesieme zodpovednosť" či "24 hodinové kópie".  Proste Mind nechce mať problémy a ja ho celkom chápem.

3

Prípadny warez v questbooku sa mi zdá že Mind nerieši, prípadne si ho vymaže, tu ma poprosil nech to mažem, tak to plním, môžu byť s toho nepríjemnosti - BSA a tak, prečo myslíš, že všetky warez fóra sú na zahraničných serveroch a píšu tam veci ako "len na študijne účely" alebo "nenesieme zodpovednosť" či "24 hodinové kópie".  Proste Mind nechce mať problémy a ja ho celkom chápem.

Warez v guestbooku je mnohem více na očích než warez ve fóru, kam se člověk pro prohlížení příspěvků nejprve musí registrovat. A že chápeš, že mnd nechce mít problémy s warezem? Asi si s tím zas tak velkou hlavu neděláš, když sám pošleš odkaz na díl do guestbooku s tím, že si to mnd třeba pak sám smaže. Pokud z warezu na fóru mohou být nepříjemnosti, o guestbooku to platí dvojnásob. Pokud by tam ty linky nebyly, sem na fórum bych je taky nedával.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4

Warez v guestbooku je mnohem více na očích než warez ve fóru, kam se člověk pro prohlížení příspěvků nejprve musí registrovat. A že chápeš, že mnd nechce mít problémy s warezem? Asi si s tím zas tak velkou hlavu neděláš, když sám pošleš odkaz na díl do guestbooku s tím, že si to mnd třeba pak sám smaže. Pokud z warezu na fóru mohou být nepříjemnosti, o guestbooku to platí dvojnásob. Pokud by tam ty linky nebyly, sem na fórum bych je taky nedával.

Počúvaj, o questbook sa stará Mind a ani raz som ho nevidel warez mazať alebo písať, že chalani nedávajte sem ten warez. Ak mi povie, tak už v živote do questbooku nedám warez. Zatiaľ mi na to nepovedal nič. Zato na fóre ma poprosil nech warez mažem a to robím. Naozaj som si to nevymyslel ja a aj tak si myslím, že každý kto je na nete dlhšie ako týžden si to vie zohnať aj inde ako tu. A ak nie, tak im pošli súkromnú správu. HOWG

5

Počúvaj, o questbook sa stará Mind a ani raz som ho nevidel warez mazať alebo písať, že chalani nedávajte sem ten warez. Ak mi povie, tak už v živote do questbooku nedám warez. Zatiaľ mi na to nepovedal nič. Zato na fóre ma poprosil nech warez mažem a to robím. Naozaj som si to nevymyslel ja a aj tak si myslím, že každý kto je na nete dlhšie ako týžden si to vie zohnať aj inde ako tu. A ak nie, tak im pošli súkromnú správu. HOWG

Už se v tom nebudu rejpat, ale pochop, že mi vadí, když mi něco smažeš z příspěvku s tím, že je to zakázaný, a přitom to samý na stejný stránce sám zveřejníš.

6

Už se v tom nebudu rejpat, ale pochop, že mi vadí, když mi něco smažeš z příspěvku s tím, že je to zakázaný, a přitom to samý na stejný stránce sám zveřejníš.

Je pekné že sa ti to nepáči, ale myslím že som ti to dostatočne dobre vysvetlil, ak to nechápeš, je to bohužial ignorácia s tvojej strany, keby sa k tomu vyjadril Mind tak by som bol celkom rád.

7

Je pekné že sa ti to nepáči, ale myslím že som ti to dostatočne dobre vysvetlil, ak to nechápeš, je to bohužial ignorácia s tvojej strany, keby sa k tomu vyjadril Mind tak by som bol celkom rád.

Ne, na mojí první otázku (v čem je horší warez na fóru od guestbooku) jsi neodpověděl a já myslím, že pokud platí zákaz odkazování na warez, platit by logicky měl na celé stránce. Jako moderátor bys s tímhle měl být srozuměn a i pokud nejseš, přece si nemůžeš myslet, že když tě mnd pověřil mazáním warez z fóra, povolil by ti jeho zveřejnění v guestbooku. Pokud ses nad tímhle nezamyslel, řídíš se na téhle stránce pravidlem "co není zakázáno, to je povoleno", a to bys jako zdejší moderátor neměl dělat. Ignorantní je to také dost, když jsme u toho.

8

Warez je samozřejmě stejně špatný jak ve fóru, tak i v guestbooku, ale fórum má tu nevýhodu, že přípěvky zůstávají pořád relativně na očích, kdežto v guestbooku jsou po pár dnech zahrabány několik stran dozadu a do 2-3 měsíců úplně smazány (kvůli omezení počtu příspěvků). Proto jsem tedy požádal Danobosse, aby to tady ve fóru raději mazal.

9

Na druhou stranu do fóra se dostanou jen registrovaní a těch linků na torrenty nebo rapidshare byla v guestbooku taková řada, že už to nejde jen tak přehlédnout. Ale každopádně díky za vysvětlení. Pořád si myslím, že člověk pověřený mazáním takových věcí by je neměl "šířit" o kousek vedle jen proto, že to není výslovně zakázané. Ale už dost, je čas přesunout se s OT do tématu o další epizodě smile

10

Ne, na mojí první otázku (v čem je horší warez na fóru od guestbooku) jsi neodpověděl a já myslím, že pokud platí zákaz odkazování na warez, platit by logicky měl na celé stránce. Jako moderátor bys s tímhle měl být srozuměn a i pokud nejseš, přece si nemůžeš myslet, že když tě mnd pověřil mazáním warez z fóra, povolil by ti jeho zveřejnění v guestbooku.  [/quote]

Ja neviem či je horší a je mi to v podstate jedno. Ale najprv tu bol všade warez povolený. Potom ma Mind požiadal, nech do tu s fóra zmažem. Zmazal som ako svoje linky tak vaše. Ak ma v budúcnosti požiada aby som warez nedával ani do guestbooku tak to splním rovnako ako plním toto. Ale my sme sa jasne s Mindom bavili o TOMTO fóre. A ako vidíš, Mindov postoj je veľmi podobný tomu môjmu.