Téma: Poradte nazev epizody s Robom Schneiderom

Nevite, jak se jmenovala epizoda a z jaky rady, kde hlavni dejovou linii vzdycky doplnovaly strihy s Robem Schneiderem ? vim,ze tam nejak letel chef s cartmanovic rodinkou a v telce v letadle byla reklama "rob schneider je mrkev"  lol  lol

2

Re: Poradte nazev epizody s Robom Schneiderom

Nevite, jak se jmenovala epizoda a z jaky rady, kde hlavni dejovou linii vzdycky doplnovaly strihy s Robem Schneiderem ? vim,ze tam nejak letel chef s cartmanovic rodinkou a v telce v letadle byla reklama "rob schneider je mrkev"  lol  lol

Jedná se o díl 6-15 (The Biggest Douche in the Universe). Já to vím, já to překládal. :-)

IDDQD!

lol  lol  lol  diky moc

4

lol  lol  lol  diky moc

To je také vtipné?  smile

5

Moje oblíbená epizoda big_smile
Z toho jsem nemoh jak byl John Edward strašně nasranej když mu Stan pořád bez obalu říkal že je všivák  http://forum.diyfans.org/img/smilies/lol.gif

6

Z toho jsem nemoh jak byl John Edward strašně nasranej když mu Stan pořád bez obalu říkal že je všivák  http://forum.diyfans.org/img/smilies/lol.gif

Nevědět název své oblíbené epizody je dost tristní. smile

IDDQD!

7

Nevědět název své oblíbené epizody je dost tristní. smile

Spojil si dvoch ľudí do jednej osoby.  big_smile

ja z toho nemuzu "od tvurcu taa a tamta tydly tamty duu, rob schneider je ta daa ty daa ty tydly da ty daaa"  lol  lol

9

Zmenil som názov, nech viac korešponduje s témou.

10

Název epizody jsem dávno poradil, tak co tady sakra řešíte?  :shock:

IDDQD!

11

update: novej ukol pro znalce smile vzdycky si ve skole vzpomenu na nejakou hlasku ze south parku, zacnu se smat ale nemuzu si vzpomenout z jakyho to bylo dilu (jako ten rob schneider). no a ted jsem si vzpomnel na tu, jak barman vzdycky rika neco na zpusob "hele osmiletej, na takovy typky si tu nepotrpime" big_smile v jakym to bylo dilu prosiiim ? nejaka z prvnich serii ne ?

12

To bylo v třetí sérii, epizoda Sexual Harassment, jinak to nebyl barman, ale takovej redneck Skeeter s dalšíma dvěma buranama, ty vždycky říkaj "na takový týpky my si tu nepotrpíme" a barman vždycky odpověděl "V klidu Skeetere, vždyť nic nedělaj".

13

To hispánske dieťa má pravdu, je to tak.

14

Mira esé, no soy hispánico, así que calla la boca.
¡Estás más bruto que un arado y todos tus opiniones son una grande mierda!
¿Qué coňo en el fondo te importa mis tez?
¡Te voy a cortar los cojones!

15

Tacos tacos, burritos burritos  :shock:

16

LOCK