1

Téma: Jaký používáte software na vytváření/úpravu titulků?

Celkem by mě zajímalo, čím zpracováváte titulky. Na Windowsech jsem používal skvělý program Subtitle Workshop a nemohl jsem si ho vynachválit.

Na linux jsem sehnal nic moc program Jubler, bohužel pro linux nejspíš nic lepšího neexistuje, ale alespoň dík za to. :-)

IDDQD!

2

Re: Jaký používáte software na vytváření/úpravu titulků?

Na překlad a časování jednoznačně notepad. Když se dostane na složitější operace jeho změna framerate nebo přečasování na jiný rip, většinou sáhnu po SubtitleTool, popřípadě SubtitleWorkshop.

3

Mnd: čiže all in one?  smile

4

all in one jsou kodeky  smile

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

5

na linux Gaupol

6

Subtitle tool, občas mě štve, ale jsem zvyklej a věřím mu smile
V jednoduchosti je krása

More crap in toilets, more peoples on Earth

7

Na linux jsem sehnal nic moc program Jubler, bohužel pro linux nejspíš nic lepšího neexistuje, ale alespoň dík za to. :-)

Což mi připomnělo, že už dávno Jubler nepoužívám, přešel jsem na Subtitle Editor -- naprosto dokonalý program na tvorbu titulků, pouze pro Linux a další Unixy.

IDDQD!

8

Notepad smile
A když nesedí čas, použiju subtitle time correction v BS playeru, případně je v editoru toho samýho programu přečasuju. Průser je, když načasování celkově neodpovídá roztažení epizody (např. když na začátku titulky předbíhaj, veprostřed chvíli  pasujou a na konci jsou pozadu).
Neznám program kterej by tohle uměl zpravit.

9

Notepad smile
A když nesedí čas, použiju subtitle time correction v BS playeru, případně je v editoru toho samýho programu přečasuju. Průser je, když načasování celkově neodpovídá roztažení epizody (např. když na začátku titulky předbíhaj, veprostřed chvíli  pasujou a na konci jsou pozadu).
Neznám program kterej by tohle uměl zpravit.

Microsoft MND toto dokáže.