1

Téma: FAQ - často kladené dotazy

Protože se hodně lidí ptá pořád na ty samé otázky, vypisuji sem ty nejčastější + odpovědi k nim. Kdybyste přišli na něco, co tady chybí, dejte vědět a já to sem doplním.

Kdy budou další nové epizody?
Desátá sezóna bude po letní pauze pokračovat v říjnu.

Kdy budou titulky pro sedmou řadu přečasované na dvd-ripy?
Titulky už nějakou dobu přečasované mám, ale uveřejním je, až k nim provedu druhou korekci a uvedu je do takové podoby, se kterou už budu natrvalo spokojenej.

Kdy budou zveřejněny obaly na 7. - 9. sezóu?
Průběžně.

Našel jsem ve vašich titulkách chybu, na koho se s tím obrátit?
Pokud je chyba v titulkách, které jsou na stránce označeny písmenem F (finální verze), oznamte mi to na m1nd@seznam.cz a já ji co nejdřív opravím.

2

Re: FAQ - často kladené dotazy

A nehovoril si že mrtwig do dvoch týždnov končí? Prípadne že pobeží inde? Because Truebastard mení prácu? Ak ostane budem iba rád.
Ďalšia vec je že v poslednej dobe nič nepridáva, najnovší diel je tam 1003 takže vďaka bohu za torenty.

3

Ďalšia vec je že v poslednej dobe nič nepridáva, najnovší diel je tam 1003 takže vďaka bohu za torenty.

Není pravda, má tam už i 10-07. :-)

IDDQD!

4

Mám na mysli samozřejmě torrenty z mrtwiga smile

IDDQD!

5

No ja som myslel klasiku, roll  ako sme ešte donedávna sťahovali všetci.

6

Já teď jedu jen torrenty, včera jsem stáhl 11 dílů z 8 řady a dneska to dotahám do konce.. Snad stihnu začít i 9. a jestli mi teĎ padne disk, tak si hodím mašli...

[img]http://img206.imageshack.us/img206/2400/childrendie5xq.png[/img]

7

Můžeš začít trénovat házení.  big_smile

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.