1

Téma: problém s 710 inteligentní díl!!

Už jsem s tim taky prudil na twigovi, ale prostě jsem doteďka neviděl 710 a zrovna díl s důchodcema to musí bejt nářez! Normálně mi to úplně sekne windy že musím dát ctr+alt+delete a to někdy ten díl ani nemusím spustit stačí když otevřu složku s tímto dílem a chybu to hnedka hodí...kodeky používám AI1 ale zkoušel jsem i jiný a taky jsem zkoušel i jiný přehrávače nic nepomohlo ten díl má prostě vlastní hlavu!  :shock:

Drive slow homey...! -peace-

2

Re: problém s 710 inteligentní díl!!

Cartman: skúšal si iné PC? Asi je to kravina ale....
Prípadne ho znova stiahni, ale to už si asi skúšal. To je najpravdepodobnejšia. Máš ho z torentu alebo z twiga? A kolko megovú máš verziu?

3

Danoboss:
Aha no tak už to jede zkoušel jsem to naposled asi před 2 měsícema a ještě to nešlo a teďka už to šlape!  roll Tak nevim čím to bylo možná pomohli nový záplaty na xp nebo něco... tak super du koukat!  lol

4

Skvelé, 710 je totiž dosť dobrý diel. Tak si to uži! tongue

5

Skvelé, 710 je totiž dosť dobrý diel. Tak si to uži! tongue

Máš recht 710 je naprostej masakr!!! Super díl!  lol
Je to přesný kámoš jel po hlavní a vjel mu do cesty dědula z vedlejší takže se ťukli no a pak zavolal policajty a ten dědula za celou dobu nevylezl z auta jen seděl za volantem a pořád tvrdil že za to mohl ten kámoš oni fakt žijou v jiným světě nebo co!  smile

6

Jo, taky mi předtím nejel  8)

7

to neni fer, me to porad nejde. ne ze by to neslo jen otevrit, staci kdyz na ten soubor kliknu a chudat win se celej sesype

zaplaty na win mam, stahoval jsem to asi ze 3 zdroju a TTH souhlasi

8

spustite to kdyz vymazate "C:WINDOWSsystem32mpeg2dmx.ax"