Re: hledám jeden díl
zaztak bych ho nepřechvaloval, ale je opravdu dobrej
Amon Amarth!!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
zaztak bych ho nepřechvaloval, ale je opravdu dobrej
Cau
hledam jeden dil jak je z nej ta hlaska: „Můžeme šek vložit na peněžní trh do podílového fondu a poté reinvestovat zisk do čtrnácti měnových účtů se složeným úrokem... a je fuč.“ bankéř
1303 – Margaritaville
Jou moc dík. ![]()
Episoda začíná jak si hrajou kluci v cartmanově mámy dodávce na kosmonauty. Nevíte? Nemůžu si za boha vzpomenout, a to nejsem amateur ![]()
aaa....to byla hlavolamka, ale už to mam - 804 - The Passion Of The Jew....styď se ![]()
Vážně?? Jsem se těšil že se podívam na nějaký díl co jsem zapoměl a tenhle si pamatuju komplet až na tohle.. Stydim stydim ![]()
hledam dil kde jedi prdeli a kadie hubou tam, nevim ktera cast to je pls poradte mi ![]()
6x08 Red Hot Catholic Love (Vášnivá katolická láska) ![]()
Poručíku barbrady, je zločin když židi jedi sníh?
Um.. Jo.
Z který episody to je? Nemůžu si vzpomenout.
řekl bych že 1x10 - Mr. Hankey, The Christmas Poo
Skouknu u večeře a řeknu ti
EDIT: jj, měl jsi zase pravdu, je to tam. Parádní hláška. Takových v posledních dílech už není..
Naposledy upravil: IrushiNo (16. 10. 2009 21:38:38)
Instead of Silent Night I'm singing huhash dogavish
And what the fuck is up with lighting all these fucking candles, tell me please?
I'm a Jew. A lonely Jew. I'd be merry. But I'm Hebrew.
On Christ-maas
...pravda, taková klasa se už asi opakovat nebude
Hledám díl kdy Cartman byl jako postiženej... dík
myslíš 803 - Up The Down Steroid?
jojo zkoukla jsem ![]()
Pánové chtěl bych zjistit název dílů, kde zjistí že pan klobouk je teplej? děkuju moc
![]()
napadá mě jenom 5x11 The Entity jak se kouká na televizi.
Naposledy upravil: millin (29. 10. 2009 18:56:18)
nebo ten, jak tam Pan Garrison píše román Údolí penisů a Pan Kloubouk mu ho začne honit
...akorát si nemůžu vzpomenout, co je to za díl...vim akorát, že tam Kyle potřebuje od Cartmana ledvinu....myslim ![]()
Údolí penisů bylo v dílu 407 (Cherokee Hair Tampons). A opravdu, Kyle tam měl problémy s ledvinami.
The Entity není ono :-(.. to bylo jak ho pan Garrison nachytal v sauně (pana klobouka)
![]()
208 Summer Sucks.
Naposledy upravil: IrushiNo (01. 11. 2009 00:43:18)
na Youtube sem viděla video a chtěla jsem se zeptat z jakého dílu je jak KEnny zabije smrt... díky
možná kdybys hodila odkaz na to video...nák mě ted nenapadá, jestli kenny někdy zabil smrt
Kennyho zabije smrt v díle v první serii, myslim 1x06. Je to ten díl jak chce stanův děda, aby ho stan (billy) zabil. Nemuzu si vzpomenout na jmeno. Neni dil ve kterym by kenny zabil smrt.
Příspěvky [ 26 až 50 z 101 ]