Re: Najhorsia epizoda?
Nejhorší epizoda je stoprocentně 3x15 Mr. Hankey's Christmas Classics
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejhorší epizoda je stoprocentně 3x15 Mr. Hankey's Christmas Classics
NA tom se mi nelíbí ta plavba jinak je to good.
No mně se nelíbilo Not without my anus.
A hodně lidí tu zmiňuje Mr. Hankey's Christmas Classics, a já tu epizodu zbožňuju ![]()
Souhlasim s většinou že asi nejhorší je "bez mé řiti né" u toho jsem se fakt hodně nudil.
zajímavý že na stránkách zastak špatný hodnocení nemá...a mě ani zastak špatnej nepřijde...prostě TaF do SP patřej a je jistě několik horších dílů...
Naposledy upravil: ja003 (25. 08. 2009 22:37:56)
Mě se nelíbí díl Slizáci..... nuda...... můj názor
cooooože???.....no tak to rozhodně nesouhlasim...ten díl je fakt bombovej...asi proto mě vedl k tomu legoklipu-(http://www.youtube.com/watch?v=q3LiX6UBjcA).... ![]()
Ta epizoda je skvělá. Hlavně se mě líbí "They took our jobs". Nejvíc kdž to řekl
Randymu. Jinak vystřihaný sem to našel na http://www.youtube.com/watch?v=uORAyORWRAA ![]()
Joo ta se mi taky líbila ![]()
Podle mně je jednoznačně nejhorší Terrance & Phillip: Not Without My Anus. Naprosto bezobsažná ukázka fekálního humoru.
Ano urcite suhlasim. Ta epizoda nemala so South Parkom vela spolocneho (zial) ![]()
ale pro milovníky takového humoru to byl rozhodně přínos
...a mě zastak špatná nepřišla ![]()
Momentálně nejhorší díl je pro mě 13x13 dances with smurfs
... teda hned po mr. hankey's christmas classics
Jako pro mě byla taky nejhorší "Not without my anus", ale nechápu, jak se někomu nemůže líbit "Mr. Hankey´s Chistmas classics". Vždyť ty písničky byly geniální, chytlavý a ku.revsky vtipný - Hitler zpívající "O, Tannenbaum", Garrison přející "merry fucking christmas" nebo Shellyn výstup na piano, já chytal křeče z toho, jak jsem se smál.
mě se tam nejvíc líbil Dreidl...a Hitler byl taky skvělej...a nato že to byl jen zpívací díl, tak byl dost vtipnej...v porovnání s těma Simpsonovskejma, kterejch je mnohem víc a sou mnohem trapnější...
a dances with smurfs je geniální....to poze ty jsi Stárnoucí liberální hipík
Dreidl taky skvělej - ten měl nejlepší rytmus. Nejlepší part měl pochopitelně Cartman
A i Kylův otec zabodoval ![]()
Courtney Cox, I love you. You're so hot on that show. ![]()
Těším se na Vánoce až si pustím koledy pana Henkyeho ![]()
to máme s kámoškou v plánu ![]()
ja neviem preco ale ja neznasam casti s panom Hankeym-az na jednu ked tam bol Santa Claus ![]()
inak tie epizody mi pridu take nudne ![]()
Mě se nelíbyla epizoda bez mé řiti ne a taky se mi nelíbyla epizoda jakovasauři
me se nelibili taky jakovasauri
No rozhodně pro mne nejhorší bez mé řiti ne .Trochu vybočím prosím vás nevíte co to v epizodě Muzikál Heleny Kellerové mělo být jak cartman zavřel oči a viděl ty operace bo co to bylo ? ![]()
Nejnudnější podle mě byl díl Pip,úvodní díl hankýho a trochu ještě javakosauři ![]()
No tak asi vás všechny naštvu, ale mě osobně se nejvíc nelíbil film. Vadily mi písničky a ani jsem se moc nezasmál. Max u černého štítu, ale to je tak asi všechno. Ostatní vtípky mi přišly málo vtipný, skoro jako bych se koukal na Přátele.
Příspěvky [ 26 až 50 z 52 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.