26

Re: Najhorsia epizoda?

Nejhorší epizoda je stoprocentně 3x15 Mr. Hankey's Christmas Classics

I am the master of my own bladder.

27

NA tom se mi nelíbí ta plavba jinak je to good.

Kenny is BEST!
SKEK = Stan, Kyle, Eric, Kenny
http://www.skrek.7x.cz/otrava
My book includes 95 person.

28

No mně se nelíbilo Not without my anus.
A hodně lidí tu zmiňuje Mr. Hankey's Christmas Classics, a já tu epizodu zbožňuju big_smile

29

Souhlasim s většinou že asi nejhorší je "bez mé řiti né" u toho jsem se fakt hodně nudil.

30

zajímavý že na stránkách zastak špatný hodnocení nemá...a mě ani zastak špatnej nepřijde...prostě TaF do SP patřej a je jistě několik horších dílů...

Naposledy upravil: ja003 (25. 08. 2009 22:37:56)

31

Mě se nelíbí díl Slizáci..... nuda...... můj názor

NO CONFORMIST!

32

cooooože???.....no tak to rozhodně nesouhlasim...ten díl je fakt bombovej...asi proto mě vedl k tomu legoklipu-(http://www.youtube.com/watch?v=q3LiX6UBjcA).... tongue

33

Ta epizoda je skvělá. Hlavně se mě líbí "They took our jobs". Nejvíc kdž to řekl  sp_stan Randymu. Jinak vystřihaný sem to našel na http://www.youtube.com/watch?v=uORAyORWRAA  big_smile

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

34

Joo ta se mi taky líbila big_smile

35

Podle mně je jednoznačně nejhorší Terrance & Phillip: Not Without My Anus. Naprosto bezobsažná ukázka fekálního humoru.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

36

Ano urcite suhlasim. Ta epizoda nemala so South Parkom vela spolocneho (zial) smile

37

ale pro milovníky takového humoru to byl rozhodně přínos tongue...a mě zastak špatná nepřišla big_smile

38

Momentálně nejhorší díl je pro mě 13x13 dances with smurfs  smile... teda hned po mr. hankey's christmas classics

39

Jako pro mě byla taky nejhorší "Not without my anus", ale nechápu, jak se někomu nemůže líbit "Mr. Hankey´s Chistmas classics". Vždyť ty písničky byly geniální, chytlavý a ku.revsky vtipný - Hitler zpívající "O, Tannenbaum", Garrison přející "merry fucking christmas" nebo Shellyn výstup na piano, já chytal křeče z toho, jak jsem se smál.

Eat, pray, queef!

40

mě se tam nejvíc líbil Dreidl...a Hitler byl taky skvělej...a nato že to byl jen zpívací díl, tak byl dost vtipnej...v porovnání s těma Simpsonovskejma, kterejch je mnohem víc a sou mnohem trapnější...
a dances with smurfs je geniální....to poze ty jsi Stárnoucí liberální hipík

41

Dreidl taky skvělej - ten měl nejlepší rytmus. Nejlepší part měl pochopitelně Cartman  big_smile A i Kylův otec zabodoval  big_smile

Eat, pray, queef!

42

Courtney Cox, I love you. You're so hot on that show. big_smile

43

Těším se na Vánoce až si pustím koledy pana Henkyeho  wink

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

44

to máme s kámoškou v plánu big_smile

NO CONFORMIST!

45

ja neviem preco ale ja neznasam casti s panom Hankeym-az na jednu ked tam bol Santa Claus big_smile
inak tie epizody mi pridu take nudne  hmm

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

46

Mě se nelíbyla epizoda bez mé řiti ne a taky se mi nelíbyla epizoda jakovasauři

|.......................................l l__
|.........South Park.........| ||'|"""l__
|_...__..._______..._....__|=||_|_____|
"(O)"'(O) " ""''"'""''(O)(O)""'' ""'´´(O)

47

me se nelibili taky jakovasauri

48

No rozhodně pro mne nejhorší bez mé řiti ne .Trochu vybočím prosím vás nevíte co to v epizodě Muzikál Heleny Kellerové mělo být jak cartman zavřel oči a viděl ty operace bo co to bylo ? hmm

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

49

Nejnudnější podle mě byl díl Pip,úvodní díl hankýho a trochu ještě javakosauři hmm

50

No tak asi vás všechny naštvu, ale mě osobně se nejvíc nelíbil film. Vadily mi písničky a ani jsem se moc nezasmál. Max u černého štítu, ale to je tak asi všechno. Ostatní vtípky mi přišly málo vtipný, skoro jako bych se koukal na Přátele.

Dej tuk maj džob!!!!!
Okej, gou vit krajst bra.
Dej dont rispekt maj autoritaaah.