26

Re: hledám jeden díl

zaztak bych ho nepřechvaloval, ale je opravdu dobrej

27

Cau
hledam jeden dil jak je z nej ta hlaska: „Můžeme šek vložit na peněžní trh do podílového fondu a poté reinvestovat zisk do čtrnácti měnových účtů se složeným úrokem... a je fuč.“   bankéř

Když jsou delfíni tak chytrý, tak proč žijou v iglů?!        Eric Cartman sp_cartman

28

1303 – Margaritaville

29

Jou moc dík.  smile

Když jsou delfíni tak chytrý, tak proč žijou v iglů?!        Eric Cartman sp_cartman

30

Episoda začíná jak si hrajou kluci v cartmanově mámy dodávce na kosmonauty. Nevíte? Nemůžu si za boha vzpomenout, a to nejsem amateur  smile

31

aaa....to byla hlavolamka, ale už to mam - 804 - The Passion Of The Jew....styď se smile

32

Vážně?? Jsem se těšil že se podívam na nějaký díl co jsem zapoměl a tenhle si pamatuju komplet až na tohle.. Stydim stydim  smile

33

hledam dil kde jedi prdeli a kadie hubou tam, nevim ktera cast to je pls poradte mi  smile

„Mám suché koule.“
Eric Cartman

34

6x08 Red Hot Catholic Love (Vášnivá katolická láska)   big_smile

I am the master of my own bladder.

35

Poručíku barbrady, je zločin když židi jedi sníh?
Um.. Jo.

Z který episody to je? Nemůžu si vzpomenout.

36

řekl bych že 1x10 - Mr. Hankey, The Christmas Poo

37

Skouknu u večeře a řeknu ti

EDIT: jj, měl jsi zase pravdu, je to tam. Parádní hláška. Takových v posledních dílech už není..

Naposledy upravil: IrushiNo (16. 10. 2009 21:38:38)

38

Instead of Silent Night I'm singing huhash dogavish
And what the fuck is up with lighting all these fucking candles, tell me please?
I'm a Jew. A lonely Jew. I'd be merry. But I'm Hebrew.
On Christ-maas
big_smile big_smile big_smile...pravda, taková klasa se už asi opakovat nebude

39

Hledám díl kdy Cartman byl jako postiženej... dík

NO CONFORMIST!

40

myslíš 803 - Up The Down Steroid?

41

jojo zkoukla jsem smile

NO CONFORMIST!

42

Pánové chtěl bych zjistit název dílů, kde zjistí že pan klobouk je teplej? děkuju moc  cool sp_kenny sp_cartman sp_stan sp_kyle

43

napadá mě jenom 5x11 The Entity jak se kouká na televizi.

Naposledy upravil: millin (29. 10. 2009 18:56:18)

44

nebo ten, jak tam Pan Garrison píše román Údolí penisů a Pan Kloubouk mu ho začne honit big_smile...akorát si nemůžu vzpomenout, co je to za díl...vim akorát, že tam Kyle potřebuje od Cartmana ledvinu....myslim neutral

45

Údolí penisů bylo v dílu 407 (Cherokee Hair Tampons). A opravdu, Kyle tam měl problémy s ledvinami.

IDDQD!

46

The Entity není ono :-(.. to bylo jak ho pan Garrison nachytal v sauně (pana klobouka) roll sp_kenny sp_cartman sp_stan sp_kyle

47

208 Summer Sucks.

Naposledy upravil: IrushiNo (01. 11. 2009 00:43:18)

48

na Youtube sem viděla video a chtěla jsem se zeptat z jakého dílu je jak KEnny zabije smrt... díky

NO CONFORMIST!

49

možná kdybys hodila odkaz na to video...nák mě ted nenapadá, jestli kenny někdy zabil smrt

50

Kennyho zabije smrt v díle v první serii, myslim 1x06. Je to ten díl jak chce stanův děda, aby ho stan (billy) zabil. Nemuzu si vzpomenout na jmeno. Neni dil ve kterym by kenny zabil smrt.