1

Téma: Titulky na DVDrip McTav

Zdravím  smile,
Stáhl jsem si čtvrtou sezónu SP z MrTwiga, ale na verzi, kterou jsem stáhl (McTav) nemůžu najít žádné titulky, které by seděly. Chci se zeptat, jestli jsem je náhodou někde přehlídl nebo na tuhle verzi nejsou žádné titluky načasované... hmm

2

Re: Titulky na DVDrip McTav

Hochu, tak s těma titlema Ti asi nikdo neporadí. Ale trochu poradím - na nějaký torrenty se vyser, zajdi na warez fórum č.1, tam máš ověřený odkazy s ověřenou kvalitou a máš klid.

Eat, pray, queef!

3

nemáš jednoduchšie si ich rovno v prehrávači poposunúť aby ti sedeli?

v Bs alebo v GOM player je to otázka dvoch kláves a pár sekúnd času hmm

povedala mierne nekompetentná osoba

4

To jo, ale na DVDčku u televize to bude horší  hmm

5

doporučil bych ti jeden podle mě z nejlepších programů a to : TitulkyPosun. Rychlé,jednoduché a rychlé. A mě to nikdy v tom BS Playeru nějak nešlo, tak jsem sáhl po tomto prográmku.

6

Aha, Mr. Twig nahradil první série novými ripy... budeme s tím muset něco udělat.

IDDQD!

7

budou ještě titulky ? já jsem to dneska taky stáhl a docela mě to nasralo big_smile

EDIT: Ehm, tomu říkám rychlost big_smile Díky
EDIT2: Nechci otravovat, vím, že máte svůj volnej čas a nesedíte pořád jen za PC, ale ty ostatní série budete taky přečasovávat ?

Naposledy upravil: Jazz (31. 10. 2010 09:21:05)

Hey Stan, could you grab me a beer ? Stan ?!
M'Kay, I am pretty sure, I took my penis and... What the hell did i do with that damn thing ?

8

Přečasování první sezóny má na svědomí Nemi32, druhou sezónu jsem udělal já a postupně v tom budu pokračovat. Je toho celkem dvanáct sezón.

IDDQD!

9

První čtyři sezóny jsou přečasované, další už sedí, stačí jenom přejmenovat ty soubory. Tím pádem je úkol splněn, enjoy.

IDDQD!