1

Téma: 10x01 - The Return of Chef!

Copak si mylíte o tomto díle?...když sem ho vyděl poprví, tak mi přišel uplně geniální, ikdyž mě velmi mrzelo, že tam zemřel Šéf. Náhodou jsem si ten den potom četl zajímavosti o dubbérech a dozvěděl se, jak to doopravdy bylo a proč tam byl šéf zabit, což mi také zkazilo díl Trappet in closet...nevim jestli to za to stálo takhle nasrat Isaaca...od té doby je tenhle díl pro mě spíše smutečním...protože si dycky vzpomenu na šéfa a uvědomím si, že už se v seriálu nikdy neobjeví, že je zkrátka mrtvej...FOREVER!

2

Re: 10x01 - The Return of Chef!

Je to blbost, oni si udělali srandu ze scientologie, a Isaac Hayes (sám scientolog) to nevzal  jako srandu a odešel. Ze Židů a židů si dělaj srandu imrvére, a taky to kvůli tomu Matt Stone nezabalí.
Jak byl na konci tý epizody Darth Chef, to bylo jako vzkaz, že kdyby si to Isaac náhodou rozmyslel a chtěl se vrátit, nechali mu pootevřený dveře. Bohužel už je Isaac po smrti, takže dny Chefa jsou sečteny.

3

Ale stejně si myslim, že tohle je jediná věc, kterou v SP přehnali(možná až na příliš detailní záběry z Indiana Jonese lol roll )...mohli se s Isaacem aspon nějak domluvit...myslím, že ta sranda za to nestála hmm

4

Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo. To se ho jako měli ptát "heleď my si dem udělat srandu ze scientologie, neva?" ??

5

no...asi tak.  hmm ..šéf mi v southparku hrozně chybí...ikdyž i v těch epizodách 5-9 nehrál nijak zásadní roli...ale zase pravda, že to mohl čekat, když si Matt a Trey dělaj prdel ze všeho, že přijde řada i na něj

Mě ten díl nejde za boha pustit!!! Kde ho můžu vidět??? Poraďte zelenáčovi v South Parku, který má ještě veliké mezery!!!  tongue