1

Téma: 510 - Kenny Dies

Smutnýýý!!.... sad sad sad sad sad sad

NO CONFORMIST!

2

Re: 510 - Kenny Dies

Hlavně ta část kdy mluví o Madoně  sp_kenny Madonna je prý stará
anorektická kurva, co teď mluví britským přízvukem
a myslí, že umí hrát na kytaru... a může jít do prdele.

The lunatic is on the grass

3

Edar napsal:

Madonna je prý stará anorektická kurva, co teď mluví britským přízvukem
a myslí, že umí hrát na kytaru... a může jít do prdele.

Přesně to jsem si pro sebe říkal celý včerejšek, když byly zprávy přesycené informacemi o jejím koncertu. Blé.

IDDQD!

4

Madonna je kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva

NO CONFORMIST!

5

KennyPark napsal:

Madonna je kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva kurva

Nikdy by som neveril, že v mladom 12 ročnom človeku sa môže skrývať toľko múdra a životných skúseností.  roll

6

Danoboss napsal:

Nikdy by som neveril, že v mladom 12 ročnom človeku sa môže skrývať toľko múdra a životných skúseností.  roll

big_smile

NO CONFORMIST!

7

....objasni mi prosímtě včem je přeně 'kurva'.

Ta scéna s Madonnou byla vážně dobrá...Já Madonnu nemám rád a ani ji neuznávám, ale Kennypark si mohla ten "příspěvek" odpustit...