1

Téma: Hladam diel

cuss potreboval by som vediet ako sa nazyva cast kde bol Cartman prezleceny za Hitlera dik  tongue

2

Re: Hladam diel

1x07 zánět spojivek

3

Prezleceny za hitlera! big_smile Passion of the jew 8x04

Naposledy upravil: BX (06. 01. 2010 16:14:38)

4

BX napsal:

Prezleceny za hitlera! big_smile Passion of the jew 8x04

good díl  big_smile

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

5

Zánět spojivek byl ale lepší..

6

To je samozdřejmě věc názoru  smile

7

Caute, poradite mi ,ako savolala cast, kde cartman si robil srandu  z liliputana??dik

8

With Apologies to Jesse Jackson s11e01

9

na čo zakladať na každé hľadanie nový topic to nepochopím:/...nestačí jeden všeobecný?...tento tak znie tak to píšem sem a šetrím miestom ak nevadí~:)

hľadám diel...ok toto bude ťažšie...eeehm...ten diel je o Satanovy a mal na sebe oblečenie Britney Spear(asi)...mal auto v tvare torty...a...chodil s takým...vyzeral ako Dark Weider(asi)...a...potom nejaký černoch(asi) tam po všetkých strieľal...

to by ASI malo stačiť....resp. dúfam ale na 100% tam bol Butters(asi to bol on) v lietadle s tým černochom(asi černochom) ... to asi nie je 100%:/

ďakujem všetkým ktorí sa mi pokúsia pomôcť:)

povedala mierne nekompetentná osoba

10

To bol asi Hell on Earth 10x11

11

áno to je ono ďakujem veľmi pekne smile

povedala mierne nekompetentná osoba

12

já se tu teda taky přivtěrnu. delsi dobu mi lezi v hlave scena a uz nevim dil. je tam nejake dite, ted nevim jestli stan nebo butters-mozna nekdo uplne jiny. jsou v dome, je tam doktor (psycholog/psychiatr) a kdyz se  snim bavi tak mu nekolikrat nabidne, jestli se nechce svliknout, nebo tak neco..nakonec se urazi a odchazi big_smile .....dik

jsem postižený potomek pěti opic, které opíchala veverkoryba

13

9x7 - Erection day