Téma: Hladam diel
cuss potreboval by som vediet ako sa nazyva cast kde bol Cartman prezleceny za Hitlera dik ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
cuss potreboval by som vediet ako sa nazyva cast kde bol Cartman prezleceny za Hitlera dik ![]()
1x07 zánět spojivek
Prezleceny za hitlera!
Passion of the jew 8x04
Naposledy upravil: BX (06. 01. 2010 16:14:38)
Prezleceny za hitlera!
Passion of the jew 8x04
good díl ![]()
Zánět spojivek byl ale lepší..
To je samozdřejmě věc názoru ![]()
Caute, poradite mi ,ako savolala cast, kde cartman si robil srandu z liliputana??dik
With Apologies to Jesse Jackson s11e01
na čo zakladať na každé hľadanie nový topic to nepochopím:/...nestačí jeden všeobecný?...tento tak znie tak to píšem sem a šetrím miestom ak nevadí~:)
hľadám diel...ok toto bude ťažšie...eeehm...ten diel je o Satanovy a mal na sebe oblečenie Britney Spear(asi)...mal auto v tvare torty...a...chodil s takým...vyzeral ako Dark Weider(asi)...a...potom nejaký černoch(asi) tam po všetkých strieľal...
to by ASI malo stačiť....resp. dúfam ale na 100% tam bol Butters(asi to bol on) v lietadle s tým černochom(asi černochom) ... to asi nie je 100%:/
ďakujem všetkým ktorí sa mi pokúsia pomôcť:)
To bol asi Hell on Earth 10x11
áno to je ono ďakujem veľmi pekne ![]()
já se tu teda taky přivtěrnu. delsi dobu mi lezi v hlave scena a uz nevim dil. je tam nejake dite, ted nevim jestli stan nebo butters-mozna nekdo uplne jiny. jsou v dome, je tam doktor (psycholog/psychiatr) a kdyz se snim bavi tak mu nekolikrat nabidne, jestli se nechce svliknout, nebo tak neco..nakonec se urazi a odchazi
.....dik
9x7 - Erection day
Příspěvky [ 13 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.