Téma: Přidání titulků do videa
Potreboval by som poradit.
Mám video o south parku a aj titulky s príponou .srt
Ako ich možem zlužit do jedneho celku napr aby boli prehratelne na mobile
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Potreboval by som poradit.
Mám video o south parku a aj titulky s príponou .srt
Ako ich možem zlužit do jedneho celku napr aby boli prehratelne na mobile
tohle mě taky trápí, nikdo mi ještě nedoporučil nějaký rozumný konvertor.
Vraj je na to dobrý VirtualDubMod. Treba mať filter Subtitler.vdf a titulky treba skonvertovať do .ssa
Já na to používám Avidemux. Jenom pozor, soubor s titulky musí být v určitém kódování.
Inač ja som ho použil najskôr mi nešiel lebo som tam mohol dat ia format avi ale nakonie mi išiel takže aj ja ho odporučam
Poznáte nejaký dobrý konvertor z .wmv do .avi
Total video cenverter
ten mám ale je dost dobrý ale ked to chcem skopirovať tak mi napíe nejaku tabulku takže nejaký iný
Skopírovať? Tabuľku? Čože?
Trocha viac keby si napísal, iste to bude nejaká blbosť iba. TVC je podľa mňa najlepší ![]()
ten mám ale je dost dobrý ale ked to chcem skopirovať tak mi napíe nejaku tabulku takže nejaký iný
...tak to nechápu.
Já používám SUPER.
Ked konvertujem napr do 3gp tak to ide v pohode ale ked tamvyberiem film a mám dať format dám avi a potom dám convert tak mi hodi nejaku tabulku niečo s codekmi
Tak buď ti treba kodeky, alebo ti naskočí tabuľka, že treba prenastaviť bitrate, rozlíšenie apod. Vtedy stačí zmeniť quality pri video (v prípade TVC 3.12)
Šak mi potom ide iba low a to je potom nekvalitne
Máš iste daaké pošahané rezlíšenie. Ručne daj Settings a prestav tak, aby sedel pomer strán v avi aj wmv
okej diki
Příspěvky [ 15 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.