Re: Nejoblíbenější díl
momentálně mě velmi zajímá díl 806-goobacks...zaujal mě natolik, že ho právě filmuji v LEGO-stylu
...jistě uvidíte brzy na youtube
Amon Amarth!!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
momentálně mě velmi zajímá díl 806-goobacks...zaujal mě natolik, že ho právě filmuji v LEGO-stylu
...jistě uvidíte brzy na youtube
Už se těším nezapomeň sem dát adresu.
Ale zánět spojivek je tak dobrej díl jak tam Kyle rozřízne Kennyho a Kyle řekne: Já parchant.
Ja mam rád diely ktoré sa vyskytuje veľa krát Randy ako napríklad Pandemic alebo Cartmana ako napríklad bež bože bež vtedy je to dosť veľká zábava..
tak dnes sem to dokončil...konečně
... http://www.youtube.com/watch?v=q3LiX6UBjcA
titulky tam snad dávat nemusím ![]()
tak dnes sem to dokončil...konečně
... http://www.youtube.com/watch?v=q3LiX6UBjcA
titulky tam snad dávat nemusím
Pěkně sis s tím pohrál, fakt pěkný.
BTW: mohl bys me napsat v jakym programu si dělal to otevírání úst?
no celý to bylo v moviemakeru, že tam dáváš několik fotek za sebou...a když někdo mluví, tak musíš tu fotku vzít, otevřít si jí ve fotoshopu(nebo v nákým jinym makeru) a sehnat si obrázek pusy a zkopírovat pusu na obrázek...pusy sem sehnal na http://sp-studio.de/...celkem piplačka
...určitě to de i jinak
Naposledy upravil: ja003 (06. 07. 2009 17:39:57)
no celý to bylo v moviemakeru, že tam dáváš několik fotek za sebou...a když někdo mluví, tak musíš tu fotku vzít, otevřít si jí ve fotoshopu(nebo v nákým jinym makeru) a sehnat si obrázek pusy a zkopírovat pusu na obrázek...pusy sem sehnal na http://sp-studio.de/...celkem piplačka
...určitě to de i jinak
Tak to klobouk dolů. Já už myslel že se taky zajímáš o tvorbu videa na vyšší úrovni a ty jsi to tvořil skoro jako Trey s Mattem ![]()
nojo...přesně jak říkaj...je to jako stavět hrad z písku bagrem ![]()
Mno, já se o tvorbu videí na vyšší úrovní zajímám a i tak ti řeknu, že ta metoda, kterou to dělal ja003 je i tak lehčí, protože vytvářet takhle jednoduchou animaci v náročných programech jako jsou Sony Vegas Movie Studio je příšerně náročná, řekl bych, že je to "jako stavět pískový hrad bagram" ![]()
sony vegas náhodou mam...no zkusim se to vněm aspon trochu naučit
možno by to šlo keby si spravil jednotlivé fázy úst a dával ako samostatný obrázok v tif-ku so zachovanou priehľadnosťou alebo s modrým pozadím v jpg ktoré ti také programy ako sony vegas alebo adobe premiere oddčíta a pasuješ to rovno vo videu...
ináč klobúk dole...robiť pixiláciu ....máš môj obdiv ![]()
Naposledy upravil: CHERCHERIN (07. 07. 2009 10:17:39)
ináč klobúk dole...robiť pixiláciu ....máš môj obdiv
Omluv mou nevzdělanost, ale co to je pixilácia?
Omluv mou nevzdělanost, ale co to je pixilácia?
ty prepáč môj debilný slovník~
![]()
je to druh animácie založená na bábkach, či iných hmotných materiálov kde jedna fáza animácie je jedna fotka~
odfotiť, pohnúť s niečím, odfotiť , znova pohnúť až kým to nie je a nespojí sa to v animáciu ![]()
ale skôr bábková animácia~
pixilácia je hlavne s ľuďmi ja to tak len volám všetko to má ten istý princíp ![]()
Naposledy upravil: CHERCHERIN (07. 07. 2009 20:28:52)
Díky za vysvětlení, dává to smysl. (Dokonce to je i v češtině, říká se tomu pixilace.)
Našiel som tu túto tému a čudujem sa, že som sem ešte nič nepridal ![]()
Tak sa s vami podelím o môj rebríček, ktorý som robil niekedy dávnejšie (cca pol roka dozadu) "Pečlivě" som všetky epizódy analizoval, zoraďoval, priraďoval klady a zápory a vyšla mi takáto Top15 ![]()
poradie nazov seria-cast
1.) Over Logging [12-6]
2.) Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut [2-2]
3 ) Scott Tenorman Must Die [5-1]
4 ) Fishticks [13-5]
5 ) Do the Handicapped Go to Hell [4-10,11]
6 ) Kenny dies [5-13]
7 ) Cartman's Silly Hate Crime [4-1]
8 ) An Elephant Makes Love to a Pig [1-5]
9 ) Death [1-6]
10 ) The Death camp of tolerance [6-14]
11 ) My Future Self And Me [6-16]
12 ) Ginger Kids [9-11]
13 ) Cartman gets an anal probe [1-1]
14 ) Starvin' Marvin in space [3-11]
15 ) Rainforest Schmainforest [3-1]
Naposledy upravil: BX (28. 03. 2010 20:18:46)
no do své 15 bych z tohodle zařadil tak overlogging a slon šuká svini...nějak mi tu chubí Make love not warcraft...a taky číslo 4 za 6 ![]()
No toto je môj, maximálne subjektívny, rebríček. Warcraft sa mi veľmi páčil, ale to sa mi väčšina častí ![]()
A to číslovanie som si ani nevšimol
(opravené)
Naposledy upravil: BX (28. 03. 2010 20:19:21)
Hmmm, tak u mě je da best The wacky Molestation Adventure. Dokonalá parodie na Kinga a celkově horory typu Zapadlá Vesnička, Kde Se Děje Něco Divnýho A Hlavní Hrdinové (Manželský Pár S Problémy Se Vztahem) Jej Postupně Rozkrývají, Až Dojdou K Překvapivému Závěru. DObrej název film, ne? :-)
možná to dělá to, že jsem hrozivě nalitej, ale co je The wacky Molestation Adventure?...nějak si to nedokážu spojit se SP...
Taky chlastám:-) Je to díl, kdy všechny děti v SP řeknou, že je rodiče zneužívají a SP ovládnou jen děti, načež přijíždí dvojice a rozbije se jim auto. Výrazn doporučuju, zvlášť na vylitej mozek:-) Jinak je to 416.
(já se právě probral z mrákot)...jojo už vim...tudle sérii mam zrovna v kompu pojmenovanou česky, takže mi to nějak nedošlo:)...a ano, je to skvělej díl.
Podla mna 3x03 Sukuba ako bol Cartman u očného
najlepsie je 10x12 Go god go
a hlaška oh we got a retard !
a ta čiapka nema chybu : I have a faith
Příspěvky [ 126 až 149 z 149 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.