1

Téma: Shop

Zdravim.Nevim jestli tady takovýhle téma už je.Jestli jo tak se omlouvám.Rád bych se zeptal, jak ste spokojený s trikama south park.Já objednával 2 a sem spokojenej na půl.Tričko nahromadění ? zisk je perfektní.Pak sem objednal ještě s ručníčkem a nápisem you wanna get high a to je nahovno.Na obrázku vypadá hezky, ale přišlo mi v hodně světle modrý.Triko jak pro buznu.Přitom mělo mít normální modrou barvu...

2

Re: Shop

Ja si tiež chcem nejaké objednať, takže by sa mohli vyjadriť tí, čo nejaké majú smile

3

cepaaa: Mrzí mě, že se ti barva nelíbí. Při objednávce sis mohl vybrat jinou, dají se tam kombinovat libovolné barvy s libovolným potiskem.

IDDQD!

4

mela by tam byt moznost uzivatelsych fotek...neco jako na metalshopu....jinak ja jsem s trickama spokojenej...potisky celkem drzej

5

jo, já mám neuvěznitelnýho butterse v černý a taky nemám výhrady smile

6

ShadoW napsal:

cepaaa: Mrzí mě, že se ti barva nelíbí. Při objednávce sis mohl vybrat jinou, dají se tam kombinovat libovolné barvy s libovolným potiskem.

Já vim.Chtěl sem říct jenom to, že to tričko na obrázku se od reality liší.Přišlo v jiný modrý, než jak vypadá v shopu.Ještě se mohlo stát to, že sem to nechtěně přehodil při objednávce, ale nevim...

7

Alebo máš zle nastavený monitor big_smile