Na to budu muset teda ještě dlouho dospívat. Zatím mi to uspokojení funguje jen u ženských, u morčat to nefunguje
1 26. 10. 2008 23:23:33
Re: Danobossov avatar a Shadowove video (24 odpovědí, posláno do O čemkoliv)
2 08. 09. 2008 23:05:09
Re: Odkaď stahujete??? :D (47 odpovědí, posláno do Epizody)
Vadí mi, že mi většina stahuje 0.6kbps, vadí mi, že mi potom vypadne vždycky ICQ, mám pomalej naprosto nesnesitelně pomalej net a trvá to několik dnů...protože si to neumím nastavit.
Z RS si to v klidu sosnu a i když nemám premium, tahám aspon 100kbps a neupuju nic...
Jinak používám uTorrent, ten jedinej mi ještě jede...
Ani nevím, co je Mr. Twig a předvolby - díval jsem se do nastavení, tam jsem nic nenašel...na počítače jsem bohužel antitalent, a proto vyznávám jednodušší cestu...já bych se na to klidně díval online na southparkstudios, ale ve škole nemáme net a o přestávkách a v autobuse se díváme se spolužákama na seriály, nebo hrajeme hry...
Tedy jinak řečeno, beze mě je jejich šance na podívání se na south park nulová, musím tedy dál šířit víru v south park...
Přece musím dodržet misii a s torrentama tohle asi nedámAha, už vím, co máš přesně za problém, to jsi měl napsat hned. Máš zahlcené odchozí spojení. Nastav si v µTorrentu omezení odchozí rychlosti (třeba na 10 KB/s). Mr. Twig je stránka, specializovaná na South Park torrenty. Teď to celé přesunul na Mininovu, ale stejně se vyplatí si to naklikat přes něj.
Děkuju ti mockrát, konečně se našel slušnej člověk, kterej to idiotovi dokázal vysvětlit ![]()
Takže mám omezit upload na 10kbps...a nesníží se tím i download?
Možná to byla náhoda, ale kdykoliv jsem zvýšil/snížil upload, zvýšil/snížil se mi download, i když jsem ho měl pořád nastavenej na NEOMEZENO ![]()
Na mininově jsem to nenašel, asi jsem opravdu slepej hledač, takže zkusím toho Mr. Twiga
děkuju moc
3 07. 09. 2008 23:21:11
Re: upravená 1.epizoda? (18 odpovědí, posláno do Epizody)
Abych řekl pravdu, znám i pár starších lidí - dospělých...ale zřejmě mentálně zaostalých, protože mám o ně výrazné obavy
Ale ano, i ti puberťáci tam patří...
já se dívám na south park asi od osmi a tehdy mě south park ukázala mamka, takže jsem se díval s ní a nešlo mi o sprostý slova, líbil se mi ten příběh a to, že mají stejné názory ![]()
4 07. 09. 2008 23:17:47
Re: Danobossov avatar a Shadowove video (24 odpovědí, posláno do O čemkoliv)
I po té dvouleté odmlce bych rád zareagoval:
Zodiberg: je to moc dobrej avatar, jen by mě zajímalo, kdy to morče konečně zežereš...pořád ho jen strkáš tam a ven, už z toho musíte být oba unavení :cry:
5 07. 09. 2008 23:07:40
Re: Jaký používáte software na vytváření/úpravu titulků? (8 odpovědí, posláno do O titulcích)
Subtitle tool, občas mě štve, ale jsem zvyklej a věřím mu ![]()
V jednoduchosti je krása
6 07. 09. 2008 23:05:44
Re: Titulky Kennyho (61 odpovědí, posláno do O titulcích)
Já se domnívám, že stejně jako v CZ verzi - občas mu naschvál je rozumět a občas mu naschvál rozumět není...
Já tomu, čemu je rozumět, většinou rozumím. Nebo možná vždy, ale zdá se mi, že sem tam něco huhlá, má to smysl, ale nerozumím tomu, ale některé jeho hlášky jsou povedené a jde jim rozumět na pohodu ![]()
Myslím si, že kdo chce rozumět, rozumí - proto nedělám titulky ![]()
Ale když už titulky, tak bych řekl, že celý...ale to už je na autorovi ![]()
7 07. 09. 2008 22:59:42
Bohužel, takhle moc se v tom nevyznám, vlastní IP mám, ale co je DHT nevím, každopádně někdy stahuju třeba 200kbps, ale to je jen málo, přitom moje průměrná rychlost stahování souborů je cca. 750kbps...
Zkoušel jsem ty tvtorrents, ale tam je potřeba pozvánka, nebo co...
A na mininově, nebo isohuntu jsem nic s dostatečným počtem lidí nenašel...Nebyl by nějakej web s RS/FF/Uloz.to/čímkoliv jiným?
Zkoušel jsem taky southparkzone, ale víc, než 70% dílů tam není - jsou smazaný...Web s RS/FF/Uloz.to/čímkoliv jiným neznám a i kdybych znal, tak nepodporuji. DHT si nastavíš v předvolbách torrent klienta. Doufám, že se bavíme o torrentech z Mr. Twiga. Vážně ti vadí tak "pomalé" stahování? Stačí to naklikat a dělat cokoliv jiného a můžeš jich stahovat víc najednou.
Vadí mi, že mi většina stahuje 0.6kbps, vadí mi, že mi potom vypadne vždycky ICQ, mám pomalej naprosto nesnesitelně pomalej net a trvá to několik dnů...protože si to neumím nastavit.
Z RS si to v klidu sosnu a i když nemám premium, tahám aspon 100kbps a neupuju nic...
Jinak používám uTorrent, ten jedinej mi ještě jede...
Ani nevím, co je Mr. Twig a předvolby - díval jsem se do nastavení, tam jsem nic nenašel...na počítače jsem bohužel antitalent, a proto vyznávám jednodušší cestu...já bych se na to klidně díval online na southparkstudios, ale ve škole nemáme net a o přestávkách a v autobuse se díváme se spolužákama na seriály, nebo hrajeme hry...
Tedy jinak řečeno, beze mě je jejich šance na podívání se na south park nulová, musím tedy dál šířit víru v south park...
Přece musím dodržet misii a s torrentama tohle asi nedám
8 07. 09. 2008 20:49:06
Re: upravená 1.epizoda? (18 odpovědí, posláno do Epizody)
Omlouvám se za znovuotevření...
Ale pravda je, že spoustu vulgárních hloupých lidí - teď to vůbec nemyslím v téhle situaci, ale je to podobné - se dívají na south park JEN a POUZE kvůli vulgarismům v tomto seriálu...
Ti jen o něco méně hloupí seriál nemají rádi, protože tam také vidí jen ty vulgarismy, ale narozdíl od předešlé skupiny, jim to přijde nechutné...
A pak je řada lidí, která chápe, že snad každý díl nese poselství, které je jen "okrášleno" těmito vulgarismy pro zasmání...
A kdo to nechápe, tak je zas**nej žid...
9 07. 09. 2008 20:35:19
Ahoj, když je tu warez zakázaný, nemohli byste mi to někdo poslat na PM, nebo na mail?
Já asi neumím hledat, protože jsem hledal všude a našel jsem jen torrenty a upřímně - z torrentů mi to jde hrozně pomalu...
Prosím, prosím, smutně koukám, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala odkázek?Z torrentů by to mělo jet hodně rychle. Máš povolené DHT? Máš vlastní IP adresu?
Bohužel, takhle moc se v tom nevyznám, vlastní IP mám, ale co je DHT nevím, každopádně někdy stahuju třeba 200kbps, ale to je jen málo, přitom moje průměrná rychlost stahování souborů je cca. 750kbps...
Zkoušel jsem ty tvtorrents, ale tam je potřeba pozvánka, nebo co...
A na mininově, nebo isohuntu jsem nic s dostatečným počtem lidí nenašel...
Nebyl by nějakej web s RS/FF/Uloz.to/čímkoliv jiným?
Zkoušel jsem taky southparkzone, ale víc, než 70% dílů tam není - jsou smazaný...
10 07. 09. 2008 20:05:26
Ahoj, když je tu warez zakázaný, nemohli byste mi to někdo poslat na PM, nebo na mail?
Já asi neumím hledat, protože jsem hledal všude a našel jsem jen torrenty a upřímně - z torrentů mi to jde hrozně pomalu...
Prosím, prosím, smutně koukám, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala odkázek? ![]()