Tak tenhle díl mě teda dostal a vlastně nevím co si o něm mám myslet. Jsem zvědavý co nás čeká v další epizodě.
Mimochodem, Randy a Sharon od sebe šli už podruhé, jestli se nepletu!?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
South Park fórum » Příspěvky od Alexander_Veliký
Tak tenhle díl mě teda dostal a vlastně nevím co si o něm mám myslet. Jsem zvědavý co nás čeká v další epizodě.
Mimochodem, Randy a Sharon od sebe šli už podruhé, jestli se nepletu!?
Šéf je historie. Patří do toho "starého" South Parku. Měl jsem ho rád. Byla to zajímavá postavička. ![]()
Tenhle díl zachránil celou sérii. Výborně jsem se bavil a Randy je prostě třída. ![]()
5/5
Ten Bíber, to je šílená s*ačka!! To můžou poslouchat vážně jen 14letý pipinky!! Když ho vidím, nejradši bych mu rozkopal držku!! ![]()
Je to Graig...ale ten kdo se na konci odhalil, byl Kyle...To proto ho Mysterion navštívil u něho doma...Nechtěl být odhalem a tak se s Kylem takhle domluvili...
A co jste teda říkali na tu "Mecha-obludu"??? Mě se nelíbí, ta původní zapadala do SP mnohem více, co myslíte???
Ta původní Barbara se mi zamlouvala daleko víc! Jinak se mi epizoda celkem líbila! ![]()
Parádní díl...4/5...4/5 kvůli těm dlouhejm scénám s tim ubožákem ze 3.třídy...vim, že se to bez těch scén prostě nemůže obejít, že to nemůžou jentak přeskočit, ale stejně mě tyhle scény hrozně nuděj a srážej mi tu náladu po těch skvělejch džoucích...Ale jak říkám - opět skvělý díl (předposlední mi přišel lepší)
Scény s tím "chudákem" tě nudily? Vždyt to nemělo chybu! Skvěle to do toho zapadlo a já se u toho skvěle bavil!
S příživníky je potřeba zatočit!! ![]()
Pos**nej facebook!!! ![]()
Ta scéna s Madonnou byla vážně dobrá...Já Madonnu nemám rád a ani ji neuznávám, ale Kennypark si mohla ten "příspěvek" odpustit...
Tenhle díl nemá chybu...Randy Marsch je naprostý blázen, to už vím dávno a i tentokrát se předvedl...U toho skákání na koulích, jsem se vážně válel smíchy! ![]()
5/5
Pustím si to znovu! Asi jsem to moc nevnímal! ![]()
Mě ten díl nejde za boha pustit!!! Kde ho můžu vidět??? Poraďte zelenáčovi v South Parku, který má ještě veliké mezery!!! ![]()
Veď aj bol
A k**va, že bych něco přehlídl?! Budu muset ten díl zopaknout!! ![]()
Co jste říkali na toho mimozemštana-čaroděje?...Já jsem čekal, že z toho vyskočí člověk...Prostě že je to jen kostým...Nevím proč, ale vážně jsem o tom byl chvíli přesvědčený! ![]()
Ježíž -čokoška s pomerančovou marmeládou ,no to už radši ty hovna
Sedni si ke stolu, na jednu stranu dej čokoládu s pomerančovou marmeládou a na druhou stranu svoje ranní hovno...A uvidíš do čeho se pustíš! ![]()
Vše co se mi na něm líbí, bych v reálném životě u člověka samozřejmě nesnesl...Jeho sobeckost, sebestřednost a bezohlednost je v seriálu podáná prostě mistrně...Nevěřím, že někoho může nebavit...Líbí se mi na něm vlastně vše...Každé jeho gesto, i to jak je nadabovaný...Prostě nemá chybu...
![]()
Postava Šéfa se už nevrátí, což je velká škoda!
Už ted je to legendární postavička, která bude vždy spjatá s počátkem seriálu! ![]()
R.I.P-Isaac Hayes!
Rocky88: Zásah parchante!
Věděl jsem, že s tím někdo příjde, už když jsem to psal! Bod pro tebe! ![]()
Já jsem Jirka...Je mi 20 let a...a do ostatního je vám hovno!
![]()
Vás baví takové p*čoviny??? Jsou to jen sračky, které se tváří jako že obsahují nějaké poselství! Leda hovno! ![]()
Eric Cartman je něco mimořádného! Těžko překonatelného! ![]()
Jsem v South Parku nový! Poprvé jsem ho shlédnul na iserialy.sk! Díkybohu za to! ![]()
Nalezeno příspěvků [ 1 až 25 z 30 ]
South Park fórum » Příspěvky od Alexander_Veliký