1

(12 odpovědí, posláno do Epizody)

Tak tenhle díl mě teda dostal a vlastně nevím co si o něm mám myslet. Jsem zvědavý co nás čeká v další epizodě.

Mimochodem, Randy a Sharon od sebe šli už podruhé, jestli se nepletu!?

2

(6 odpovědí, posláno do O seriálu)

Šéf je historie. Patří do toho "starého" South Parku. Měl jsem ho rád. Byla to zajímavá postavička. smile

3

(11 odpovědí, posláno do Epizody)

Tenhle díl zachránil celou sérii. Výborně jsem se bavil a Randy je prostě třída. wink
5/5

4

(23 odpovědí, posláno do Epizody)

Ten Bíber, to je šílená s*ačka!! To můžou poslouchat vážně jen 14letý pipinky!! Když ho vidím, nejradši bych mu rozkopal držku!! sp_cartman

5

(16 odpovědí, posláno do Epizody)

Je to Graig...ale ten kdo se na konci odhalil, byl Kyle...To proto ho Mysterion navštívil u něho doma...Nechtěl být odhalem a tak se s Kylem takhle domluvili...

6

(29 odpovědí, posláno do Epizody)

A co jste teda říkali na tu "Mecha-obludu"??? Mě se nelíbí, ta původní zapadala do SP mnohem více, co myslíte???

7

(29 odpovědí, posláno do Epizody)

Ta původní Barbara se mi zamlouvala daleko víc! Jinak se mi epizoda celkem líbila! cool

8

(32 odpovědí, posláno do Epizody)

ja003 napsal:

Parádní díl...4/5...4/5 kvůli těm dlouhejm scénám s tim ubožákem ze 3.třídy...vim, že se to bez těch scén prostě nemůže obejít, že to nemůžou jentak přeskočit, ale stejně mě tyhle scény hrozně nuděj a srážej mi tu náladu po těch skvělejch džoucích...Ale jak říkám - opět skvělý díl (předposlední mi přišel lepší)

Scény s tím "chudákem" tě nudily? Vždyt to nemělo chybu! Skvěle to do toho zapadlo a já se u toho skvěle bavil!

9

(42 odpovědí, posláno do Epizody)

S příživníky je potřeba zatočit!!  tongue

10

(32 odpovědí, posláno do Epizody)

Pos**nej facebook!!!  sp_cartman

11

(7 odpovědí, posláno do Epizody)

Ta scéna s Madonnou byla vážně dobrá...Já Madonnu nemám rád a ani ji neuznávám, ale Kennypark si mohla ten "příspěvek" odpustit...

12

(19 odpovědí, posláno do Epizody)

Tenhle díl nemá chybu...Randy Marsch je naprostý blázen, to už vím dávno a i tentokrát se předvedl...U toho skákání na koulích, jsem se vážně válel smíchy!  lol
5/5

13

(21 odpovědí, posláno do Epizody)

Pustím si to znovu! Asi jsem to moc nevnímal!  yikes

14

(5 odpovědí, posláno do Epizody)

Mě ten díl nejde za boha pustit!!! Kde ho můžu vidět??? Poraďte zelenáčovi v South Parku, který má ještě veliké mezery!!!  tongue

15

BX napsal:

Veď aj bol tongue

A k**va, že bych něco přehlídl?! Budu muset ten díl zopaknout!!  hmm

16

(15 odpovědí, posláno do O čemkoliv)

Mě to pořád nejde k**va!!  mad

17

Co jste říkali na toho mimozemštana-čaroděje?...Já jsem čekal, že z toho vyskočí člověk...Prostě že je to jen kostým...Nevím proč, ale vážně jsem o tom byl chvíli přesvědčený!  hmm

18

(61 odpovědí, posláno do O čemkoliv)

Trop napsal:

Ježíž -čokoška s pomerančovou marmeládou ,no to už radši ty hovna  big_smile

Sedni si ke stolu, na jednu stranu dej čokoládu s pomerančovou marmeládou a na druhou stranu svoje ranní hovno...A uvidíš do čeho se pustíš!  lol

19

(68 odpovědí, posláno do O seriálu)

Vše co se mi na něm líbí, bych v reálném životě u člověka samozřejmě nesnesl...Jeho sobeckost, sebestřednost a bezohlednost je v seriálu podáná prostě mistrně...Nevěřím, že někoho může nebavit...Líbí se mi na něm vlastně vše...Každé jeho gesto, i to jak je nadabovaný...Prostě nemá chybu...

sp_cartman

20

(20 odpovědí, posláno do O seriálu)

Postava Šéfa se už nevrátí, což je velká škoda!  sad Už ted je to legendární postavička, která bude vždy spjatá s počátkem seriálu!  cool

R.I.P-Isaac Hayes!

21

Rocky88: Zásah parchante!  lol Věděl jsem, že s tím někdo příjde, už když jsem to psal! Bod pro tebe!  wink

22

(86 odpovědí, posláno do O čemkoliv)

Já jsem Jirka...Je mi 20 let a...a do ostatního je vám hovno!  lol lol lol

23

Vás baví takové p*čoviny??? Jsou to jen sračky, které se tváří jako že obsahují nějaké poselství! Leda hovno!  mad

24

(40 odpovědí, posláno do O seriálu)

Eric Cartman je něco mimořádného! Těžko překonatelného!  cool

25

(35 odpovědí, posláno do O seriálu)

Jsem v South Parku nový! Poprvé jsem ho shlédnul na iserialy.sk! Díkybohu za to!  tongue