1

(18 odpovědí, posláno do Epizody)

No po dlouhé době dávám 5/5....sice s odřenýma ušima, ale po dlouhé době mě to přišlo jako starý dobrý SP. Mě moc nechytají ty díly, kde se řeší celosvětové problémy (viz Čína atd.). Prostě jednoduchý příběh, to je asi to, co se po South Parku chce........chyby by se určitě našly, ale z poslední doby jeden z nej dílů.

2

(16 odpovědí, posláno do Epizody)

No už jsem myslel, že dám poprvé ve 12. sérii 5/5, ale pořád tomu něco chybí. Každopádně velmi dobrý díl, a jak už mám ve zvyku u 12. série 4/5...nejblíž k pětce měl u mě 3. díl

3

(28 odpovědí, posláno do Epizody)

No mě se tento díl líbil. Po výborném 3. dílu je toto pro mě druhý nejlepší díl 12. série. Na staré dobré časy (pro mě prvních 10 řad) to stále ještě nemá, ale u tohoto dílu jsem se docela bavil....Randy v jedné ze svých solidních rolí. 4/5

4

(36 odpovědí, posláno do Epizody)

No solidní díl. Na třetí díl 12. epizody nemá, ale jinak je to zatím z 12ky takový lepší průměr. Ale pořád tomu ještě něco chybí. Ze začátku jsem se dost smál, pak dlouho nic, a pak zase až ke konci. Chce to ještě makat smile

5

podle mě je garrisona škoda, co z něj udělali ženskou tak šel do kytek, předtim měl ale super hlášky vzpoměnte na starý série...  wink

Jo souhlasím, jako chlap byl mnohem lepší. Třeba se tímhle dílem opět stane jednou z hlavních postav, v prvních šesti, sedmi řadách byl mazaný...třeba s panem otrokem smile

6

(46 odpovědí, posláno do Epizody)

Solidní díl. Slabší než 3. díl, ale zase lepší než první 2. Několikrát jsem se u toho opravdu zasmál - 4/5.

7

(51 odpovědí, posláno do O seriálu)

No zhruba tak souhlasím. Pip a ten Vánoční písně pana Hankeyho, nebo jak. A z novějších Britney, to bylo špatné

8

(46 odpovědí, posláno do Epizody)

Na řadě je KANADA  big_smile

To je ako návrh názvu epizódy?

Myslím, že název bude mít asi co dočinění s tou stávkou. Strike má dost významů, ale ta stávka to asi bude...teda určitě big_smile

9

Rozhodně nejlepší epizoda 12. řady zatím. Ale taky každopádně doufám, že přijdou ještě lepší. Pro tuhle 4/5

10

Jo vypadá to dobře. První 2 díly nic moc, tak snad se to zlepší. Taková 11. série byla do půlky dobrá, pak to šlo dolů, snad se teď vrátí starý dobrý South Park

11

(33 odpovědí, posláno do Epizody)

No celkem povedený díl. Britney nemám rád, tak jsem rád, že si z ní udělali prdel (i když trošku brutální big_smile )...4/5

12

(17 odpovědí, posláno do Epizody)

Taky se těším. Nejdřív jsem si říkal, že trilogie je zbytečná. Ale po shlédnutí prvních dvou dílů už jsem stašně zvědavý na zakončení. Můj tip: Kyle will not sucks Cartmans balls big_smile

13

(18 odpovědí, posláno do Epizody)

Na první pohled to vypadá, že by to mohl být dost dobrý díl. Uvidíme, nechme se překvapit. Zatím nové 2 díly dopadly solidně. Tourettovi bych dal tak 8/10, More Crap 7/10. Za nejlepší díly v 11. sérii bych zatím označil 1. díl, Houmlesy. big_smile

14

(13 odpovědí, posláno do Epizody)

No Tourettův syndrom byl lepší. Občas jsem se tady zasmál, ale jinak to byl spíš slabší průměr. Chtělo už by to díl, který není zaměřen jen na 1 postavu. 3/5

15

(19 odpovědí, posláno do Epizody)

Už se nemůžu dočkat nových dílů. Jsem zvědavý, jakým směrem se teď bude seriál ubírat. Zatím je 11. série velice slibná big_smile