Předposlední nebo poslední díl třetí série, název byl snad nějak World Wide Recorder Concert.
52 30. 11. 2009 22:23:43
Re: Strelné zbrane (66 odpovědí, posláno do O čemkoliv)
Aby řeč nestála ..
Jsem dost nespokojenej se svým momentálním rankem "stárnoucí liberární hipík".
Stárnoucí zatím nejsem, v žádným případě nejsem liberární (v tom smyslu, v jakým jsou liberární hipíci, demokrati v USA nebo liberárové v UK), a hipík, tak to teda už vůbec ne. Takže teď musím rychle nasbírat nějaký příspěvky, abych se toho statutu zbavil!
Ohledně síly AS zbraní, tak jsem koupil jednu z bezprostřední blízkosti odraženou kuličkou přímo do čela z elektriky AK-47, ale žádný trvalý následky (tzn. tečka na čele přetrvávající dobu v řádu hodin)
53 30. 11. 2009 22:10:56
Re: Mr. Hankey (42 odpovědí, posláno do Epizody)
On topic: Mr. Hankey je moje nejméně oblíbená postava.
Off topic: Už jsem viděl kvanta nejroztodivnějších nicků, ale ________ _, to je fakt mistrovský dílo. Na to člověk musí mít fantazii ![]()
54 30. 11. 2009 16:19:54
Re: Kvíz (3.119 odpovědí, posláno do Kvíz)
Třešňový.
Ten Japonec, co dosáhl levelu 59 v Nebe vs. Peklo nebyl vhodným adeptem pro koordinování nebeských vojsk z jakého důvodu?
55 29. 11. 2009 15:47:36
Re: Splachovací záchod (46 odpovědí, posláno do O čemkoliv)
Tak nějak s nadsázkou. Bordel, chaos nebo absurdistán by bylo výstižnější pojmenování.
56 29. 11. 2009 14:04:10
Prase, který má hodně rádo slaninu.
57 29. 11. 2009 14:02:12
No jak myslíš. Ale pokud spoléháš na jakoukoli spravedlnost v našem systému, tak jseš naivnější než Butters, a to je co říct.
58 28. 11. 2009 23:53:23
Nebuď naivní - abyses pak nedivil. U nás je možný leccos.
59 28. 11. 2009 21:22:06
1) Rozdíl je v tom, že na jedno doživotí můžeš dostat amnestii a jseš venku. Pokud máš doživotních trestů n, a dostaneš amnestii, tak ti ještě zbejvá n-1 dalších trestů.
2) Jo, ale nepopravuje se useknutím hlavy, upálením nebo ukamenováním. Kromě některých islamických zemí, kde jistý středověký metody přetrvaly.
3) ...
4) To není zrovna adekvátní práce pro vězně, a ženská věznice taky není ideální příklad.
5) No a na čem jel? Na kole. Jet autem, tak je natvrdo v base. Jednoduše vražda z nedbalosti, ve vězení by mu dali sodu, že by na kolo pak ještě pěkně dlouho nesedl z vícero důvodů.
Že je obojí dopravní prostředek, kterým se dá díky neopatrný jízdě někoho zmrzačit/zabít, a na němž je zakázáno jezdit pod vlivem omamných látek zajímá koho?
Krásnej příklad (pokud je pravdivej), jak jsou chudáčci cyklodi utlačovaný a znevýhodňovaný proti zlým ošklivým autistům, až jsou přeci rovnoprávní účastnící silničního provozu, no ne?
60 28. 11. 2009 20:25:47
No prosím, ale až jednou třeba pojedeš autem (pro některý chorý mozky je řidič motorovýho vozidla nepřítel No. 1), naplete se ti pod kola neosvětlenej nalitej cyklista právě se vracející z knajpy, ty ho převálcuješ a zavřou tě za to do jednoho z takových vězení, tak si nestěžuj - máš cos chtěl.
Když už je jednou ten novověk, tak nebudem zase zavádět středověký metody. Tady je chyba v tom, že trestanci jdou do vězení v podstatě na dovolenou (placenou z daní) od jejich kriminální činnosti, kterou si podle potřeby zkrátěj předčasným propuštěním na podmínku, a už samotný tresty a výkonnosti soudů jsou nízký, a problém je taky v tom že ve vězení nic nedělaj.
Když v USA někoho odsouděj třeba na šest doživotních trestů nebo 400 let, tak si tady lidi klepou na čelo, ale ono to má svůj smysl - to aby se gauner nedostal ven na podmínku nebo amnestii.
61 27. 11. 2009 23:27:12
Přehnanej pseudohumanismus nesnášim, ale Rocky88 to co navrhuješ je zas druhej extrém kterej není o nic lepší.
62 27. 11. 2009 00:01:36
Kean: http://cs.wikipedia.org/wiki/Spou%C5%A1 on_-_SA.29
USP je SA/DA, tedy jde kohout natahovat spouští, ručně i natažením závěru, a jde i ručně vybít.
Glock je DAO, kohout je skrytej, nelze ho tedy ručně ovládat, proto se mi taky nelíbí, není to jako když máš celej mechanismus zbraně pod kontrolou. Asi jako auto s automatickou převodovkou. To bych taky nechtěl, jedině poloautomat, nebo double-clutch.
63 26. 11. 2009 01:22:26
2 KeanMcRyan: Ještě jsi vynechal film Kat (The Punisher), kde Rus (The Russian) vytrhl záchodovou mísu i s nádrží ze zdi a praštil s ní Kata, až proletěl sádrokartonovou zdí.
Celou scénu lze vidět zde: http://www.youtube.com/watch?v=jlQz92fxTMY (v čase 2:40)
Jinak tenhle thread mě utvrzuje v dojmu, že to tu jde do hajzlu.
64 26. 11. 2009 01:15:08
A auta taky přejíždějí chodce, obzvlášť pak ty velký zlý BMW, ty žerou maminky na přechodech i s jejich dětmi!!! ![]()
ja003: Obávám se že na originální M4A1 od Coltu (tzn. automatickou) si v našem státě můžeš nechat zajít chuť, pokud tedy zrovna nejsi třeba ředitel ČEZu. Ale civilní verzi AR-15 seženeš.
Jinak pokud bych si měl kupovat zbraň na nošení, byla by to právě H&K USP, fullsize nebo kompakt v ráži .45 ACP nebo .40 SW (to spíš), hlavně kvůli SA/DA spoušti, a proto že se mi líbí. Jako hračku na střílení pro zábavu pak tu 1911.
Ovšem takovej Smith&Wesson 629 Perfomance Center taky není k zahození.
65 24. 11. 2009 21:17:05
Kde jsi byl, když postavili žebřík do nebe;
Kde jsi byl, když jim došel materiál na stavbu žebříku do nebe;
Kde jsi byl, když zachránili žebřík do nebe;
Kde jsi byl, když zjistili že nebe je spíš abstraktní pojem a nedá se tam dostat?
Nebo tak nějak to bylo ..
66 24. 11. 2009 20:47:12
Tam je to různý stát od státu, podívej se sem. Myslim že docela určitě budou legální v Arkansasu, Texasu, Novým Mexiku a v podobných méně byrokratických státech, asi s trochu větším papírováním než s poloautomaty.
Glocky se mi nelíběj, USP když už tak full-size s 5" hlavní, ale 1911 je srdcová záležitost. Navíc klony už není potřeba shánět, protože Colt obnovil výrobu, takže na www.proarms.cz se dá teď sehnat originální 1911 Colt Goverment model XSE (5", SA, .45 ACP, 8+1, s různýma zlepšovákama dnešní doby) za něco přes 30K kocourkovských. Ten bude můj .. doufám.
Podle mě je jak laser, tak tlumič užitečnej i pro normální lidi kromě hitmanů a zákaz vůbec nic neřeší. Přesunem z kategorie A do kat. B by byli pořád na nákupní povolení, a tudíž snadno dohledatelný. Používáním tlumičů na střelnici by těžko došlo k nějakýmu posunu úrovně trestný činnosti, pokud by tedy nebylo protizákonný střílet do terčů bez ochrany sluchu. Na obranu - v domobraně by to jedině prospělo kdyby ti nepraskly ušní bubínky zatímco budeš doma vítat pány stěhováky svojí novou brokovnicí, a nosit pistoli s tlumičem je dost nepraktický, takže tady by se těžko něco změnilo.
Jediný, k čemu by možná došlo, že by pytláci mohli se zatlumenejma malorážkama střílet zvěř. Ale to už stejně dělaj tak jako tak.
ja003: Rozhodně by to bylo lepší než současná byrokracie. V anarchii funguje Darwinův přirozený výběr. V byrokracii nefunguje vůbec nic.
67 23. 11. 2009 13:28:00
Snad Gary z epizody All About the Mormons (712).
69 22. 11. 2009 12:53:04
Re: 1314 - Pee (33 odpovědí, posláno do Epizody)
No v tom musim dát Cartmanovi za pravdu, taky radši dávám přednost bazénům s menším výskytem menšin. ![]()
70 22. 11. 2009 02:02:13
Myslim že Clubhouses, jedna z holek co Kenny přived do Cartmanovy klubovny to měla napsaný na triku.
71 19. 11. 2009 21:30:13
Re: 1314 - Pee (33 odpovědí, posláno do Epizody)
Tak nevim, no, sranda to tu a tam byla, ale bylo to takový bez hlavní pointy, spíš mi to přišlo jako 3 vedlejší děje smíchaný dohromady (Kylův odpor k moči, Cartman a jeho problém s menšinama a záchranáři snažící se zjistit protilátku).
Přijde mi, že teď ke konci už tak nějak vaří z vody, nebo v případě týhle epizody ze chcanek.
Zakončení 11. a 12. série bylo nesrovnatelně lepší.
72 18. 11. 2009 23:39:32
Nikdy, akorát měl Chef na Halloween převlek Evela Knievela (epizoda Pinkeye - Zánět spojivek).

Co je podmínkou, abyste mohli v televizi říct "buzna" bez vypípnutí?
73 12. 11. 2009 13:12:18
Re: 1313 - Dances with Smurfs (45 odpovědí, posláno do Epizody)
Nic moc ..
Nějak jsem ani nepochopil, o čem byla řeč. Ze začátku mi ty Cartmanovy řeči připomínaly narážky na Obamu, přitom ale sám nevěděl o čem mluví. Celý to bylo nějaký pofidérní.
74 09. 11. 2009 21:14:03
To byl ten díl jak dr. Mephesto naklonoval spoustu krocanů na díkuvzdání, ale ty se vymkli kontrole, Mephesto se pokoušel varovat starostku, ale ta si z něj akorát dělala prdel, takže požádal o pomoc Chefa, kterýmu nejdřív pod mikroskopem ukázal nějakou ženskou a potom krocaní DNA, nakonec došlo k velký bitvě mezi krocanama a lidma parodující film Statečné srdce, kde byl Chef vyobrazenej jako Mel Gibson, a to jak Kyle na krocany vystrčil prdel byla zase narážka na podobný dění v tom filmu. Ale za boha si nemůžu vzpomenout jakej to byl díl, možná Starvin' Marvin?
75 08. 11. 2009 12:51:19
Re: Jaké zabití Kennyho se vám nejméně líbilo? (28 odpovědí, posláno do Epizody)
ja003: Akorát že to byl Kyle, ne Stan.