1

(9 odpovědí, posláno do Hlášky v South Parku)

Potrvrzuju, že nic takovýho v žádným dílu není, a troufám si tvrdit, že ani v žádným speciálu.
Navíc by to nedávalo smysl, protože trávu hulej hlavně hipíci a ty Cartman nesnáší.

2

(3.119 odpovědí, posláno do Kvíz)

Ok, kterým dalším smrtelně nebezpečným situacím Jimmy o vlásek unikl v té samé epizodě?

3

(20 odpovědí, posláno do Epizody)

Jezdci, resp. týmy v NASCARu, obzvlášť pak ti vrcholoví, asi nebudou zrovna z nejchudších, zvlášť když maj haldy sponzorů. A jestli jsou blbí, no to už je věc názoru, já jsem z tý epizody měl pocit spíš že si dělaj srandu ze stereotypů o NASCARu než z NASCARu samotnýho.

4

5x03, Rvačka kriplů. Mysleli si že je to Kenny.

Tak já jsem kromě South Parku ještě sledoval My Name Is Earl, z toho jsem viděl 2., 3. a většinu dílů 4. série, není to špatný, samozřejmě k SP to má daleko.
Prison Break, jen asi druhou půlku 1. série a 2. sérii, další díly jsem nějak nesehnal, ale věřim že by to stálo za to dosledovat je.

Pak nějaký "cop shows" - kdysi jsem sledoval starší díly Kobry 11 dý autobáhn policaj, ty nebyly špatný, nezapomenutelný klasiky: Profesionálové, Knight Rider a Walker Texas Ranger a třešnička na dortu - Miami Vice, to u nás v televizi snad nikdy neběželo, mám je stažený v originálním znění.

6

(3 odpovědí, posláno do Epizody)

Myslíš tohle http://www.youtube.com/watch?v=ObuOqEK2YkE ? smile

"The same ol' crap I always see when I close my eyes." big_smile
Samý pěkný věci smile

7

To bude asi ten "moravské hantec".
Není to až tak styl psaní, spíš styl, jakým moraváci prostě mluvěj.

8

Aby mu z nich vyrostla jeho vlastní Shakeyho pizzerie, což mu skoro vyšlo smile.

- Kam jinam kromě pekla by ještě se dalo jít po smrti?

9

(52 odpovědí, posláno do Epizody)

Třeba 201 neodvysílaj tehnle tejden vůbec, to by teprv bylo překvápko!

10

A hele kdo se přišel podívat .. smile
Toho druhýho snad ani neznám, takže to asi bude správně big_smile
Já měl říct spíš televizní moderátory, myslel jsem konkrétně Chrise Swolenballse a Toma Pusslickera, no ale moje chyba, pokračuj.

11

Jména dvou známých televizních reportérů ze South Parku?

12

Je potřeba s nima zacházet opatrně.

13

(32 odpovědí, posláno do Epizody)

V tom případě by člověk co s Facebookem fakt nikdy nepřišel do styku byl někdo, kdo o něm nikdy neslyšel nebo vůbec neví o co se jedná.
Kolik takových lidí sleduje South Park?

14

Podle čeho tak uvažuješ?
Já Facebook nepoužívám,  sice jsem na něm měl účet asi tak tejden než jsem ho zrušil, a právě kvůli tomu a tý Facebookománii pro mě byla takhle epizoda víc než zajímavá.

15

(61 odpovědí, posláno do O titulcích)

Mimochodem když už je řeč o vulgarismech, mám takovej pocit, že jejich frekventovanost v SP se postupně zvyšuje.
V tom si Matt a Trey docela protiřečej, tenkrát udělali epizodu o tom, co se stane když se sprostý slova používaj moc - že pozbydou důraznost. A teď v minulý epizodě jen sám Stan:
- Dude, fuck Facebook! Seriously!
- Ah fuck.
- Oh dude, what the fuck?
- I found your farm in Facebook so you can help me deal with this bullshit!
- Dude! Fuck your crops!
- Son of a bitch!
- Fuckin' Yahtzee again? Seriously?
- Fuck off, dad.

16

(61 odpovědí, posláno do O titulcích)

Jenže to by pak valná část titulků byly samý nadávky, přitom pointa obsahu by se tím moc neměnila. Nezapomeň že je potřeba aby šly titulky rychle přečíst, protože se někdy rychle mění, a taky nemůže každej titulek bejt přes tři řádky. Když jsem ještě titulky od ShadoWa a MNDa používal, taky jsem k nim měl výhrady, takže pokud jsem měl v úmyslu přehrávat danou epizodu třetí osobě, poupravil jsem si titulky podle sebe. Upravovat si je sám pro sebe trochu ztrácí význam, zvlášť když jsem originálnímu znění rozuměl pomalu líp než překladu big_smile.
Ostatně ty taky s anličtinou zjevně nemáš problémy co se nadávek týče, takže co řešíš. Většina průměrně inteligentních diváků pochopí, proč je jednou motherfucker přeloženo tak, a podruhý onak, takže bys to mohl pochopit i ty.
Anglický nadávky maj quantum doslovnejch i přenesenejch významů, což mají český a slovenský nadávky vlastně taky, a překládat je furt stejně by bylo trochu monotónní.

17

Jj tak to bylo. Tak pokračuj.

18

Jak musejí Jimbo a Ned zdůvodňovat zabíjení zvířat po tom, co vešel v platnost zákon, že zvířata se nesměj střílet v sebeobraně, takže heslo "řítí se na nás" padlo?

19

One-real-mike spíš myslel kdo mu propůjčil hlas (dabing), ikdyž u psa nevim jestli se dá mluvit o nějakým dabingu http://forum.gunshop.cz/images/smilies/icon_biggrin.gif
Každopádně to byl George Clooney, myslim .. ?

20

5/5. Dokonalý. S názorem Stana na Facebook se 100 % ztotožňuju.
Lepší vysvětlení než to v epizodě proč ne Facebook snad neexistuje.

21

Hmm, v epizodě How to Eat with Your Butt Cartman tvrdil, že má hnědý oči, když ho popisoval v mlíkárně. Ale světlý vlasy a hnědý oči to k sobě nějak nepasuje  .. (??)

22

Chercherin má pravdu, protože v márnici z něj udělali zombie, nedá se mluvit o přežití.
Ty zbylý tři jsou ok, takže ještě jednu.

23

(42 odpovědí, posláno do Epizody)

Ale dyť nejsem smile

24

Vyjmenuj alespoň 4 případy v první sérii, kdy se Kenny dostal do smrtelně nebezpečný situace, ale přežil?

25

(42 odpovědí, posláno do Epizody)

Tak hlavně abi se ti to lýbylo až to budou visýlat wink