1

(11 odpovědí, posláno do Epizody)

mne sa najviac pacil craig big_smile:D
"nebojte pane, nebudu vam rusit vas plan.. proste odejdu... hm skvele.. ted mi slahaji elektricke vyboje s oci" XDD

Jednoka sa mi az tak nepacila ale toto pokracovanie bolo super.. "jsem neco horsi.. DRB morcopirat big_smile:D:"

2

(16 odpovědí, posláno do Epizody)

fakt fasa diel 5/5 hrozne sa mi pacil big_smile napr jak si ten burger prepocital big_smile:D:D:D fakt nice diel big_smile

3

(46 odpovědí, posláno do Epizody)

I am not your guy buddy big_smile

Tvoj prvý ale zmyselný príspevok big_smile

4

Danoboss napsal:

Na to, že díly o Kanadě moc nemusim....

BEST DIEL!! NAJLEPSI big_smile:D:D

Vydel som vsetky okrem toho Tuy guy ninju a a to what what big_smile cize som pochopil tym postavam big_smile kebyze mozem tak dam 100/5 fak sa mi ten diel pacil big_smile Potom si kuknite comment na tom What What big_smile

Na tom originálnom na youtube? Lebo je ich tam 23 000. smile

Myslel som to co ten cernoch tam spieva What What.. ale teraz tie komenty su uz skoro v kazdom videu o South Parku.. myslim tie: I am not your buddy, firend. I am not your friend guy.. atd  lol

5

BEST DIEL!! NAJLEPSI big_smile:D:D

Vydel som vsetky okrem toho Tuy guy ninju a a to what what big_smile cize som pochopil tym postavam big_smile kebyze mozem tak dam 100/5 fak sa mi ten diel pacil big_smile Potom si kuknite comment na tom What What big_smile

6

(51 odpovědí, posláno do O seriálu)

Ktora episoda je podla vias najhorsia? Podla mna bud "Bez me řiti né!" alebo "Pip". Pipa som dokukal (som sa nudil viac nez v skole) a Bez me riti ne som nedokukal, nevidrzal som.

Ale prave ma napadla hlaska s Pipa:
-Ukoval som nam noviny
- Tak kukneme do inzeratov

lol  lol  lol

7

(8 odpovědí, posláno do O seriálu)

Prosimta a odkial? Sak ta google reklama patri webzdarmu, inak si nvm predstavit odkial by mohli roll

Právě jsi se nachytal na Danobossově ironii. Gratuluji.

jn som este novacik  :evil:  lol

8

(4 odpovědí, posláno do O čemkoliv)

zaujimava tema  lol

9

(36 odpovědí, posláno do Epizody)

Nahodou super episoda  wink

10

(8 odpovědí, posláno do O seriálu)

Mind si vôbec neváži tých tisícok korún čo mú plynú s tých tituliek a drzo nerobí obal. Strašné, skutočne strašné.  roll

Prosimta a odkial? Sak ta google reklama patri webzdarmu, inak si nvm predstavit odkial by mohli  roll  ale ten obal by sa hodil  wink

11

(5 odpovědí, posláno do O seriálu)

mno diky, ja se teda jeste mrknu, ale vzdycky narazim na normalni prvni dil a ten ja mam...
co znamena tenhle smajlik fakt nevim, takze si budu muset rozsirit znalosti...

tak na toto sa ten smajl hodi  roll  big_smile

12

(14 odpovědí, posláno do O seriálu)

nahoodu mama cartmana tiez neni zla  big_smile  ehm teda jeho otec xD

13

(33 odpovědí, posláno do Epizody)

nvm no.. toto bol podla mna slabsi diel davam 3/5 ale niektore tie zajebi boli fakt good big_smile "neposlouchej je, oni ti jenom zavidi tvuj skvelej vzhlet"  lol

Nalezeno příspěvků [ 13 ]

Stránky 1

South Park fórum » Příspěvky od Superman2SVK