Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Aktivní témata Témata bez odpovědi
Nastavení hledání
South Park fórum » Příspěvky od Superman2SVK
mne sa najviac pacil craig
:D
"nebojte pane, nebudu vam rusit vas plan.. proste odejdu... hm skvele.. ted mi slahaji elektricke vyboje s oci" XDD
Jednoka sa mi az tak nepacila ale toto pokracovanie bolo super.. "jsem neco horsi.. DRB morcopirat
:D:"
I am not your guy buddy 
Tvoj prvý ale zmyselný príspevok 
Danoboss napsal:Na to, že díly o Kanadě moc nemusim....
Na tom originálnom na youtube? Lebo je ich tam 23 000. 
Myslel som to co ten cernoch tam spieva What What.. ale teraz tie komenty su uz skoro v kazdom videu o South Parku.. myslim tie: I am not your buddy, firend. I am not your friend guy.. atd 
Ktora episoda je podla vias najhorsia? Podla mna bud "Bez me řiti né!" alebo "Pip". Pipa som dokukal (som sa nudil viac nez v skole) a Bez me riti ne som nedokukal, nevidrzal som.
Ale prave ma napadla hlaska s Pipa:
-Ukoval som nam noviny
- Tak kukneme do inzeratov

Prosimta a odkial? Sak ta google reklama patri webzdarmu, inak si nvm predstavit odkial by mohli 
Právě jsi se nachytal na Danobossově ironii. Gratuluji.
jn som este novacik :evil: 
zaujimava tema 
Nahodou super episoda 
Mind si vôbec neváži tých tisícok korún čo mú plynú s tých tituliek a drzo nerobí obal. Strašné, skutočne strašné. 
Prosimta a odkial? Sak ta google reklama patri webzdarmu, inak si nvm predstavit odkial by mohli
ale ten obal by sa hodil 
mno diky, ja se teda jeste mrknu, ale vzdycky narazim na normalni prvni dil a ten ja mam...
co znamena tenhle smajlik fakt nevim, takze si budu muset rozsirit znalosti...
tak na toto sa ten smajl hodi

nahoodu mama cartmana tiez neni zla
ehm teda jeho otec xD
nvm no.. toto bol podla mna slabsi diel davam 3/5 ale niektore tie zajebi boli fakt good
"neposlouchej je, oni ti jenom zavidi tvuj skvelej vzhlet" 
Nalezeno příspěvků [ 13 ]
South Park fórum » Příspěvky od Superman2SVK
Postaveno na PunBB | CZ a SK