1

Téma: Jak to vypadá s titulky na That's My Bush?

Zdravím všechny kolemjdoucí, tak to se mnou (a s titulky k That's My Bush!) vypadá bledě. Včera ráno jsem chtěl dokončit překlad titulků, ale po stisknutí tlačítka na počítači se z něj jen zablýsklo (a vzápětí) zakouřilo.

Počítačový zdroj, který jsem měl asi 2 a půl roku (nějaký KME 300 W, předtím už jednou použitý) se odebral do křemíkového nebe a vzal s sebou veškeré počítačové komponenty, včetně 160 GB (!) nezálohovaných dat na dvou discích. Mezi těmi daty byly i v podstatě hotové titulky na TMB.

A proto se ptám: nemáte někdo náhodou k dispozici možnost, jak vypreparovat soubory z HDD (konkrétně WD SE 120 GB s vypálenou elektronikou)? Peníze na to, abych si to mohl nechat udělat od profi firmy nemám, vlastně nemám ani peníze na nový počítač. :-(

Takže tímto přenechávám překlad titulků na někom jiném. Reagujte na tento příspěvek, prosím, komu by se do toho chtělo. Případně poradím, jak jsem jednotlivé dialogy překládal předtím a poskytnu That's My Bush! web.

Omlouvám se za způsobené komplikace a nesplněné sliby. Nejradši bych se do toho překladu pustil znova, ale nemám ani ten počítač.  :cry: Ach jo.

IDDQD!

2

Re: Jak to vypadá s titulky na That's My Bush?

A odkiaľ píšeš tento príspevok?

3

Z práce. (Tady rozhodně nic titulkovat nehodlám.) :-)

IDDQD!

4

A čo vlastne robíš?

5

Nic moc, víceméně programátor. :-) V současné době bohužel jen webové věci. Třeba zrovna teď dělám na: http://vseorakousku.cz/. :-P

IDDQD!