1

Téma: South Park fans sraz

Tak jsem dneska ráno (s kocovinou, of course :-) ) přemýšlel o tom, že když tu máme takovou krásnou komunitu lidí, tak bychom se mohli někdy sejít, posedět, pokecat a spolu se opít. roll

Protože by se jednalo o akci z mé vlastní iniciativy, uspořádal bych ji v Brně. Znám slušné místo, které se k téhle akci přímo hodí.

Předpokládaný program by zahrnoval i promítání toho nejlepšího ze South Parku (měl bych k dispozici projektor). Jenže jak se to na mě teď hrne, viděl bych to až na léto, řekněme červen/červenec (júl/jún). :-)

Je to zatím jen nápad a píšu ho sem, abych na něj nezapomněl a taky hlavně proto, abyste kdyžtak sem napsali, kdo by měl zájem přijet. (Nevím, jak bychom to udělali s přespáním -- já takové věci řeším chlastačkou až do rána, každopádně by šlo o jednodenní akci. :-) )

Prostě sem napište, co si o tom nápadu myslíte a jak to vidíte s účastí. Dík.

IDDQD!

2

Re: South Park fans sraz

Dobrej nápad, sice jsem z Pardubic ale v Brně se kalí dobře, znáš restauraci Pána prstenů? Nedávno jsem tam byl na jídle a porce jak hovado nemoh jsem dojíst!  lol Jinak hospody v centru mám prolezlé všechny můžeš mi říct konkrétně kde by sis to představoval?

Drive slow homey...! -peace-

3

Restauraci Pána Prstenů neznám (jen Hobita a Středověkou krčmu). Kámošův otec vlastní část Flédy (konkrétně vinárnu), kde to je naprosto ideální na takové akce. Mluvil jsem s ním, nevidí v tom problém. :-)

IDDQD!

4

good idea  tongue  s tou chlastačkou to zní dobře  big_smile  :twisted:

!!Respect my authority!!

Ay!!Get your BITCH-ASS back in the kitchen and bake me some pie!!

5

No pokud to bude v Brne, tak bych jakozto Brnak rozhodne nevyloucil ucast.

6

Já jsem z Brna, nicméně co bych tam v 14 dělal, takže akorát můžu říct užijte si to  tongue

7

Eddy- keďže si Brňan, tak mohol by si tam byť do tej 23:00, kedy to "užívanie nápojov alkoholického charakteru" asi začne, a mohol by si zostať aj potom (ale to už tam budeš tak minimálne do šiestej ráno big_smile). Keďže ja som ze Košíc, čo je "trochu" ďalej od Česka, tak nepredpokladám, že prídem...

Hey there, Mr. Wiener, whattaya know? Do ya need to tinkle tinkle? Yes I do think so.

8

Nuž ako každý správny Zoidy som z Blavy, takže ťažko prídem. Užijte si to. smile

9

Nuž ako každý správny Zoidy som z Blavy, takže ťažko prídem. Užijte si to. smile

Krabe ty musíš přijed!! Někdo musí být jako hlavní chod!  lol
Ne ja taky nic neslibuju děsí mě, že bych tam byl jeden z nejstarších neli nejstarší!  lol

10

Blava je za rohem, přijeď. (Srabíku!)  big_smile

IDDQD!

11

Shadow, Cartman: chlapci, špeciálne s vami dvoma by som sa veľmi rád videl, naozaj. Vy ste zhruba moja veková kategória a tak. Ale je to asi 130Km, to znamená nejakých 16 litrov tam a späť a navyše pochybujem, že by som mal k dispozícii auto. Okrem toho, teraz som nejaký vyťažený, aj sem sa už dostávam často len v noci.  :cry:  Snaď niekedy inokedy, užijte si to.  wink

12

Shadow, Cartman: chlapci, špeciálne s vami dvoma by som sa veľmi rád videl, naozaj. Vy ste zhruba moja veková kategória a tak. Ale je to asi 130Km, to znamená nejakých 16 litrov tam a späť a navyše pochybujem, že by som mal k dispozícii auto. Okrem toho, teraz som nejaký vyťažený, aj sem sa už dostávam často len v noci.  :cry:  Snaď niekedy inokedy, užijte si to.  wink

Neblázni oni mluví o létě 2007 né teďka....

13

Cartman: ty vieš o silnom citovom pute medzi nami  big_smile  ale dosť pochybujem, že by som prišiel. Je to dlhá cesta a v prípade nemania auta ešte dlhšia, musel by som ísť strašne skoro, ale to ukáže až čas. Ale mám pochybnosti. A vyvstáva aj otázka, či si budeme takí sympatickí aj tam, ako sme si tu.... wink

14

mě je 15..a s kalením nemám problém  big_smile  big_smile

!!Respect my authority!!

15

Nemusel si to sem vkladať dvakrát.. wink  ale problém je skôr v tom, že keď to bude v centre mesta, tak ti nemusia naliať. Inak ty by si išiel s ľuďmi, ktorých poznáš z tohoto fóra možno 2 dni, čo si tu prihlásený?  big_smile

16

Hm, dobrej nápad. Vzhledem k tomu, že jsem taky z Brna, tak se mi to moc zamlouvá a pokud budu v tu doma, tak určitě půjdu  big_smile

17

Však nemusíš jet autem. Mezi Blavou a Brnem jsou perfektní autobusové spoje (2 hodiny cesty). A to znamená, že bys mohl i pít. :-) S tou dopravou to jsou jen výmluvy (vyhovorky), to mi věř.  tongue

IDDQD!

18

Však nemusíš jet autem. Mezi Blavou a Brnem jsou perfektní autobusové spoje (2 hodiny cesty). A to znamená, že bys mohl i pít. :-) S tou dopravou to jsou jen výmluvy (vyhovorky), to mi věř.  tongue

Aj keby to boli len dve hodiny, tak tam aj späť sú to 4ri.... sad  A cesta je drahá... big_smile

19

mno...už tu sem dlouho ale až teď sem si založil acc

big_smile  smile  wink

a sry za to 2X vloené..asi nějakej Error  lol

!!Respect my authority!!

20

mno...už tu sem dlouho ale až teď sem si založil acc

big_smile  smile  wink

a sry za to 2X vloené..asi nějakej Error  lol

Error, neerror, už si na zozname. Krab nespí. Krab čaká!  lol

21

Čaká krab 9 mesicu?

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

22

Čaká krab 9 mesicu?

Nie, nie krab má plavcov.  lol

23

Doufejme, že neplavou proti proudu.  lol

IDDQD!

24

Doufejme, že neplavou proti proudu.  lol

Teraz sa netvár, že nevieš. Snaď sa nehanbíš za tú spoločnú noc?  tongue

25

Teraz sa netvár, že nevieš. Snaď sa nehanbíš za tú spoločnú noc?  tongue

A koho nevypípli při tom, jak říká slovo bu*píp*na, tak je gej. :-)

IDDQD!