1

Téma: Kedy budú titulky?

Takže toto sa nepýtam ja, ale táto téma slúži na pýtanie sa kedy budú, aby sa tým nezaspamovali ostatné témy. Aj keď pochybujem, že vám niekto odpovie, tak to môžete skúsiť.
Btw: všetky ostatné otázky v iných témach budem mazať, bez odpovede!

2

Re: Kedy budú titulky?

Kdy budou titulky na 1014? lol

Nějak se nám to protáhlo.Už je neděle a titulky k 1014 nikde. sad

4

Nechápu, k čemu je užitečné tohle téma. A ještě víc nechápu, proč je označené jako důležité.

Titulky budou hotové, až je mnd vytvoří (nemýlím-li se). :-)

IDDQD!

5

Protože Danobossa zajímá, kdy budou titulky, ale samotnýmu je mu blbý se zeptat  big_smile

6

Linux: Lebo všade to tém sa dávali otázky, kedy budú titulky tak som vytvoril túto tému, aby to tu nebolo zaspamované. Dôležité je to preto, aby sa nikto nemohol vyhovoriť, že ich nenašiel... wink  Btw, titulky v 95% bývajú cez víkend, takže až keď by neboli, tak je na rade otázka.... wink  Ja si inak počkám.

Stan: Odhalil si ma.  big_smile

7

Jak píšu pořád dokola, na titulkách vždycky začínám pracovat, jakmile vyjde anglický transcript. Ten tentokrát vyšel až v neděli - což je dneska. A protože většina lidí by ráda měla titulky hotové ještě v neděli - což je, znovu opakuji, dneska - tak je potřeba, abych měl na překlad volnou minimálně polovinu dne (samozřejmě nejen na překlad, společně s ním ještě ladím časování a několikrát projíždím celou epizodu kvůli chybám, což jsou další 2-3 hodiny). Jenže dneska mi do toho bohužel vlezlo něco jiného a pochybuju, že to všechno stihnu dodělat teď za večer. No a aby toho ještě nebylo málo, tak zítra odjíždim na dva dny pryč. Takže počítám, že titulky dodělám a uveřejním až tak ve středu.
Útěchou snad může být jedině to, že těšit se na tuhle epizodu je  zbytečné, protože stojí vážně za hovno a jedná se imho o nejhorší epizodu celé sezóny (a to počítám i příšernou 1005) sad

8

Ale tak za hovno zase ten dil nestal, k 1005 mel podle me nastesti daleko smile Jde o uhel pohledu, je pravda, ze tenhle dil muze pro lidi byt dost poburujici, ale o tom holt uz South Park je. Ja z toho nejdriv mel dost spatnej dojem, a to mi ani tak neslo o to kontroverzni tema, ale kdyz si to clovek pusti podruhy a neni sokovany zdanlive nesmyslne smutnym koncem, je to docela zazitek s nekolika pamatnymi scenami smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

9

Konec mi právě přijde jako jedna z mála světlých stránek tohohle dílu; tady jde spíš o to, že zbylých dvacet minut je jedna kontinuální nuda a hlavně - všechno tohle tu už bylo. Celkově mi epizoda přijde jako nepovedenej mix 905ky a Baseketballu...

10

Baseketball jsem nevidel, nemuzu soudit. Rekl bych to jinak: Nebyla to kontinualni zabava. Ale tech svetlych momentu tam bylo dost - souboj tymu hracu ze skolek, "Stanuv" sen, hlaska, kterou pronesl Randy, kdyz se Stan vratil z prvniho treningu, rozhovor syna trenera a jeho otce s prihlizejicim Stanem a dalsi. Je docela mozne, ze cely dil stal na techto momentech, ktere byly narychlo doplneny uz jen tim priblblym typkem z uradu nebo odkud, umirajicim deckem a dalsimi nudnejsimi a neveselymi scenami. I tak to ale bylo lepsi nez tri mozna ctyri dily z teto serie, i kdyz, jak uz jsem nekde psal, od zaveru vyrocni rady bych si pral trochu vic. Ted s nadsazkou, ty ctyri mesice mi ted koneckoncu pomuzou preckat nove dily Family Guye, tak si musim stejne zacit zvykat na neco trochu slabsiho smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

11

Neviem, či môžem napomínať admina, ale ste dosť mimo mísu.  wink

12

Tak pardon, ale ja myslim, ze tady do tehle misy stejne par mesicu nebude co pridat smile

13

Tak pardon, ale ja myslim, ze tady do tehle misy stejne par mesicu nebude co pridat smile

Práveže toho bude ešte viac.  lol

Jak píšu pořád dokola, na titulkách vždycky začínám pracovat, jakmile vyjde anglický transcript. Ten tentokrát vyšel až v neděli - což je dneska. A protože většina lidí by ráda měla titulky hotové ještě v neděli - což je, znovu opakuji, dneska - tak je potřeba, abych měl na překlad volnou minimálně polovinu dne (samozřejmě nejen na překlad, společně s ním ještě ladím časování a několikrát projíždím celou epizodu kvůli chybám, což jsou další 2-3 hodiny). Jenže dneska mi do toho bohužel vlezlo něco jiného a pochybuju, že to všechno stihnu dodělat teď za večer. No a aby toho ještě nebylo málo, tak zítra odjíždim na dva dny pryč. Takže počítám, že titulky dodělám a uveřejním až tak ve středu.
Útěchou snad může být jedině to, že těšit se na tuhle epizodu je  zbytečné, protože stojí vážně za hovno a jedná se imho o nejhorší epizodu celé sezóny (a to počítám i příšernou 1005) sad

Sorry,sorry.To sem fakt nevěděl že transcript vyšel teprve v neděli,ale jinak mě se ten díl docela líbil.Zezačátku trochu nuda ale ten konec stojí zato to vidět. lol

15

Moc díky všem za všechny titulky. Bez nich bych ze seriálu mnoho neměl.

16

Moc díky všem za všechny titulky. Bez nich bych ze seriálu mnoho neměl.

17

Čau

Chtěl bych se zeptat tvůrce titulků a správce tohoto webu, bude finální korekce titulků k epizodám 1,2,3? k 4,5,6,7 už je smile ale k těm prvním třem asi ne nebo jo? big_smile Budou přečasovány kompletně titulky na osmou řadu dvdrip?

Dík za odpověď

18

Čau

Chtěl bych se zeptat tvůrce titulků a správce tohoto webu, bude finální korekce titulků k epizodám 1,2,3? k 4,5,6,7 už je smile ale k těm prvním třem asi ne nebo jo? big_smile Budou přečasovány kompletně titulky na osmou řadu dvdrip?

Dík za odpověď

Všechno bude, jenže ne hned. Teď postupně dodělávám finální korekci zbývajícím dílům 8. řady (a s tím spojené přečasování na dvd-ripy) a potom se budu dál věnovat tomu zbytku.

19

A uvedomte si aj, že Minda obťažujú rôzni debili aj v mailoch a posielajú mu chyby v titulkoch a to tiež zdržuje!  big_smile

20

Chci se zeptat je hodně velkej problém dodělat finální korekci titulků k 1.2.3 řadě? jako mě se ti titulky zdáli bez chyb jen bych to rád měl jako webově potvrzený že jsou konečný. čekám jen na tydle abych si ten south park mohl konečně smahnout

21

Chci se zeptat je hodně velkej problém dodělat finální korekci titulků k 1.2.3 řadě? jako mě se ti titulky zdáli bez chyb jen bych to rád měl jako webově potvrzený že jsou konečný. čekám jen na tydle abych si ten south park mohl konečně smahnout

Ty máš hypotéku na lepenkovú krabicu?  big_smile  Ak sa opravia, tak si ich "smahneš" znova, veď to dvd, stojí 15 kč.  big_smile

22

Postupně na tom všem dělám, jenže se to táhne a mně poslední dobou chybí čas i chuť pořádně zabrat a všechno to dotáhnout do zdárného konce. Ale snad můžu slíbit, že do konce měsíce bych mohl nahodit na stránku okorektované díly první řady a s nima dodat i zbývající dva obaly na 9. a 10. sezónu.

23

Ty máš hypotéku na lepenkovú krabicu?  big_smile  Ak sa opravia, tak si ich "smahneš" znova, veď to dvd, stojí 15 kč.  big_smile

Hypotéku na krabicu sem nedávno splatil. Jen mě s..e to pořád pálit dokola vyhazovat média. Mluvím o jinech seriálech.

24

KEDY BUDU TITULKY NA CAST 1101??

25

KEDY BUDU TITULKY NA CAST 1101??

Asi cez víkend.