Re: make love,not warcraft
Krasna práce chlapi jen tak dál...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Krasna práce chlapi jen tak dál...
Mám tam jednu VELKOU chybu.To "www." tam nepatří.
........................a odstranit to asi takovej problém neni ne ![]()
... a včem to děláš?...já to dycky dělal ve fotošopu, ale nák se mi ztratil, ted to dělam ve fotofiltru a postavičky tam ořezávam polygonem na největší přiblížení
Adobe Photoshop CS3 a už nikdy nic jinýho
Možná až vyjde novější verze
MS Paint (malování ve windows) 4 EVER
. Ne PhotoShop CS4 , nebo jakakoli starší verze je dobrá na takovou práci
Na windouwsech se mi to zdá těžké.
V MS Paint sem naposledy udělal tohle:
![]()
Naposledy upravil: Darker (28. 06. 2009 19:52:07)
Dobře ty. Já za půl roku napsal horror original knihu.
...co má ta animace představovat? ![]()
.něco určitého, nebo máš prostě zvláště vyvinutou představivost ![]()
Oboje, mám zvláště vyvinoutou představivost a vyjadřuje to bojující postavy z (bohužel) nejznámějšího anime Naruto ![]()
Naruto mě nebaví
Mě taky ne, jen manga Naruto ![]()
Předtim jsem se na to koukal, ale potom mě to už nebavilo.
no ještě sem to neviděl....stojí to za to?...očem to tak zhruba je?
Já už ani nevim, ale je to kravina.
ok...zůstanu radši u SouthParku ![]()
Jj, doporučuju zůstat u SOuth Parku ![]()
SP je rozhodně na 100% lepší než Nahnuto teda Naruto.
Naruto bolo v celku fajn kým sa neprišlo na filery a kým sa k tomu nedostali malé deti do 14 rokov takže to s tým tak upadá morálka, že človek sa za to aj hanbí...ja sa za to nehanbím pozerala som to do nejakého 200 dielu už ma to fakt nebavilo....ale filmy som si pozrela mno
....aj keď ten posledný len kvôli istej smrti istého človeka v tom príbehu * o*
Já jsem viděl kousek pár dílů, ale nabaví mě to nejlepší je SP.
Kdo umřel v poslednim filmu? *přemýšlí* ...Já už na to taky dlouho nekoukám.Jen čtu mangu. Jak jako, malé děti do 14 let? Mě je 14
Ale, nezačínal sem jako většina děcek na Jetixu, já začínal na Youtube s anglickym dabingem a bez titulků.
v poslednom nie v štvrtom ale ževraj je aj piaty...už to nesledujem ale umre
spoiler!!!
Naruto ako ináč:)...teda....
spoiler!!!!
nakoniec nie ale aj tak:)
Na Naruto čučela každej večer moje ségra..... a to je jí 22 ![]()
ještě zpět k tomu Narutu...co je to třeba za žánr...nebo nějak mi to shrňte....dyž to má tolik dílů, tak to asi musí bejt zajímavý....je to třeba něco jako Pokémoni?
...jestli jo, tak to je skvělé
...zkuste mi to k něčemu přirovnat
tááák...je to anime...je to kravina na entú kde hlavný hrdina vie iba prdieť a žrať a mať silné reči o tom aký je úžasný ale pritom nevie ani poriadne chodiť sa vždy niekde vyjebe diely sú o tom istom...príde nepriateľ všetkých zbije...hlavná postava s menom Naruto(vyššie opisovaný) začne viesť monológ o tom aký je úžasný, že ho porazí lebo je dokonalý, nasleduje pár pohľadov do jeho minulosti ktorá ho vykresluje ako úbožiatko trpiace a potom sa rozbehne na protivníka ktorý mu rozbije hubu a skoro prizabije( väčšinou sa to tiahne cez 8 dielov) a akurát keď umiera nájde v sebe silu bojovať a z debila sa stane prvotriedny bojovník ktorý VŽDY vyhrá~
klady: eeeeeeeeeeeeeeeehm~...niekedy je to vtipné
Anime Naruto===Naruto, malý děcko, honící s ego na tom, že si myslí, že je prostě nejlepší a chce se stát Hokagemněco jako starosta, ale s větší pravomocí), každej zápas vyhraje i když skoro umře...,Sasuke=== Borec o kterym všichni řikaj že je debil, něco jako úhlavní nepřítel a nejlepší kamarád Naruta, je z významného rodu a je mnohem lepší než Naruto, ale jediný co ho zajímá je pomsta jeho rodu, kterej vyvraždil jeho bratr,.....Sakura===Holka, kterou miluje Naruto a ona jak jinak miluju Sasukeho, v Narutovi je to největší lamka ze všech, nic neumí, v podstatě jí jen všichni chrání...,Kakashi===Jejich sensei(učitel), je to vtipálek, který si pořád čte romantické knížky Icha Icha Paradise....a jak už řekla CherCherin, děj se točí okolo toho samého, bitka, Naruto skoro poražen, vzpomínka do hrozné budoucnosti některého z bojovníků, bojovník se nasere, probudí svojí "tajnou" sílu a porazí toho druhého.... ![]()
Příspěvky [ 26 až 50 z 54 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.