Téma: Isaac Hayes a South Park

Pořád sem si lámal hlavu proč Isaac Hayes opustil svět South Parku.Bylo to kvůli tomu že už ho práce na SP nebavila,nebo kvůli něčemu jinýmu?Nedávno sem jen tak projížděl net a narazil sem na zprávu že Hayes se hlásí ke scientologické víře a hlavním důvodem proč seriál opustil bylo právě zesměšňování scientologů.Pokud se ale nemylim tak ten díl byl v sedmý řadě.Ale na druhou stranu je zase pravda že v osmý a devátý se Chef skoro neobjevil.Tak by mě zajímalo co si o tom myslíte ostatní.

2

Re: Isaac Hayes a South Park

Ja si myslím, tie diely neboli len v siedmej, ale v podstate každej sérii a myslím si aj, že to tu už párkrát rozoberané bolo.  wink

Ja si myslím, tie diely neboli len v siedmej, ale v podstate každej sérii a myslím si aj, že to tu už párkrát rozoberané bolo.  wink

Je to možný,ale já o tom něvěděl.Sem tady nováček takže trochu pochopení.Stává se to i vlepších rodinách. big_smile

4

V sedme rade byli Mormoni a ne scientologie:) Prvni a jediny dil za Hayesova pusobeni, ktery zesmesnoval scientology, byl na konci devate rady - Trapped in the Closet. Prave kvuli nemu nedlouho na to tesne pred zacatkem rady desate Hayes South Park opustil. Sam tvrdil, ze duvodem bylo prekroceni hranice zesmesnovani nabozenstvi.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

V sedme rade byli Mormoni a ne scientologie:) Prvni a jediny dil za Hayesova pusobeni, ktery zesmesnoval scientology, byl na konci devate rady - Trapped in the Closet. Prave kvuli nemu nedlouho na to tesne pred zacatkem rady desate Hayes South Park opustil. Sam tvrdil, ze duvodem bylo prekroceni hranice zesmesnovani nabozenstvi.

A diel keď Ježiš bojoval s Davidom Blainom?  wink  To je tiež scientológ a bolo toho ešte viac. Napríklad tí veštci v Cartmanovom neuveriteľnom dare....

Mě připadá že už se moc neobjevoval od sedmý řady.A v osmý nebyl skoro vůbec.

7

Isaac Hayes popsal své důvody v interview:

Well, I talked to Matt and Trey about that. They didn't let me know until it was done. I said, "Guys, you have it all wrong. We're not like that. I know that's your thing, but get your information correct, because somebody might believe that shit, you know?" But I understand what they're doing. I told them to take a couple of Scientology courses, and understand what we do. [Laughs.]

IDDQD!

8

Dobre Shadow, si superman a teraz tak aby tomu rozumeli aj tí, čo nevedia tak super anglicky.  wink

9

njn. Hayes to zkrátka neunesl. Takovej zákon schválnosti. Dokud byla sranda z jinej "vír", tak to bylo v pohodě, ale jakmile došlo na Scientology, tak to bylo už špatně. Jejda. roll
   Co je v domě, není pro mě; nebo jak je to přísloví.:D
   Izákovi díl s Blainem vadit nemusel, protože tam vyloženě žádný zešměšňování není. Naopak členové sekty ještě v podstatě umírají "za svou víru". Díl "Trapped in the Closet" už je nědco jinýho. Dalo by se říct, že už docela hustý. Tady si TP a MS trošku více hlodli do kořenů. Třeba pan Cruise a ostatní a hlavně Stanovo přesvědčování scientologů, že jejich víra je kravina. lol Trochu na pováženou to je. Jiná obdoba snad ani v SP nebyla. Až na Bloody Mary, ale to bylo až potom. Možná to byla protiváha proti tomu... big_smile
    No, vzhledem k tomu, co na to Hayes řekl, je jasný, že ho v SP už neuvidíme. Ale jsem zvědavej na Dart Chefa big_smile

My name's Phillip, but everybody calls me Pip, because they hate me...

10

Darth Chef bola len záloha, keby sa vrátil, Isaac bol ich priateľ a neverím, že by ho takto zosmiešňovali, aj keď s nimi nesúhlasí.  roll

11

Dobre Shadow, si superman a teraz tak aby tomu rozumeli aj tí, čo nevedia tak super anglicky.  wink

Tak tady máš můj "rychlopřeklad":
Takže, mluvil jsem o tom s Mattem a Treyem. Nedali mi vědět, dokud to (díl Trapped in the Closet) nebylo hotové. Řekl jsem: "Hoši, máte to celé špatně. My nejsme takoví. Vím, je to vaše věc, ale obstarejte si přesné informace (o scientolozích), protože by tomu někdo mohl věřit, víte?" Ale chápu, co dělají. Říkal jsem jim, ať si zajdou na pár scientoložských kurzů, aby zjistili, o co jde. [smích] :-)

IDDQD!

12

Danoboss: Promin, ale pletes si zasadni pojmy, scientolog neni to same jako okultista nebo iluzionista smile Ty dily nebyly o scientologii. A epizodou s Darth Chefem autori predevsim chteli naznacit, ze jejich postoj ke scientologii se vubec nezmenil i presto, co jim Hayes vzkazal (viz text v mem podpisu).

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

njn. Hayes to zkrátka neunesl. Takovej zákon schválnosti. Dokud byla sranda z jinej "vír", tak to bylo v pohodě, ale jakmile došlo na Scientology, tak to bylo už špatně. Jejda. roll
   Co je v domě, není pro mě; nebo jak je to přísloví.:D
   Izákovi díl s Blainem vadit nemusel, protože tam vyloženě žádný zešměšňování není. Naopak členové sekty ještě v podstatě umírají "za svou víru". Díl "Trapped in the Closet" už je nědco jinýho. Dalo by se říct, že už docela hustý. Tady si TP a MS trošku více hlodli do kořenů. Třeba pan Cruise a ostatní a hlavně Stanovo přesvědčování scientologů, že jejich víra je kravina. lol Trochu na pováženou to je. Jiná obdoba snad ani v SP nebyla. Až na Bloody Mary, ale to bylo až potom. Možná to byla protiváha proti tomu... big_smile
    No, vzhledem k tomu, co na to Hayes řekl, je jasný, že ho v SP už neuvidíme. Ale jsem zvědavej na Dart Chefa big_smile

Souhlas,ale Dart Chef je skutečně spíš taková záloha kdyby se chtěl Hayes vrátit.

14

No. Teď je ovšem otázka, pokud se Hayes vrátí a Darth Chef se vrátí na scénu, co tam bude dělat? Že by generál nějakého impéria pedofilů v čele lovcem-imperátorem. To zase bude něco. Radši už nic neříkám... :? big_smile

No. Teď je ovšem otázka, pokud se Hayes vrátí a Darth Chef se vrátí na scénu, co tam bude dělat? Že by generál nějakého impéria pedofilů v čele lovcem-imperátorem. To zase bude něco. Radši už nic neříkám... :? big_smile

To asi ne. :DAle třeba nás 11.řada překvapí.

16

Danoboss: Promin, ale pletes si zasadni pojmy, scientolog neni to same jako okultista nebo iluzionista smile Ty dily nebyly o scientologii. A epizodou s Darth Chefem autori predevsim chteli naznacit, ze jejich postoj ke scientologii se vubec nezmenil i presto, co jim Hayes vzkazal (viz text v mem podpisu).

David Blaine má tu svoju sektu primitívov a tým pádom je podľa mňa scientológ.  wink

17

David Blaine má tu svoju sektu primitívov a tým pádom je podľa mňa scientológ.  wink

Počkej, takhle to brát nemůžeš, z toho by mohl být i pěknej guláš. Scientologové jsou sice na hlavu, ale každej primitiv, aby byl Scientolog podle tebe, to by to dopadlo... lol To by pak Scientologů bylo na stovky milionů! (Zejména v Americe každý první, že big_smile). To je jako, kdybych označil náboženství, dejme tomu, aztécké a keltské jako shodné, protože oba byli polyteisté...A na závěr by se tu řezali Ateisti z ateistama, kdo z nich má lepší název pro jejich alianci bo co 8)

18

Nie každý primitív je scientológ, primitívov je oveľa viac. Primitívov je aj 95% dopravných policajtov. Ja som tvrdil, že každý scientológ je primitív a nie každý primitív je scientológ.

Inak ja označujem všetky náboženstá za zhodné.... wink

19

Pořád sem si lámal hlavu proč Isaac Hayes opustil svět South Parku.Bylo to kvůli tomu že už ho práce na SP nebavila,nebo kvůli něčemu jinýmu?Nedávno sem jen tak projížděl net a narazil sem na zprávu že Hayes se hlásí ke scientologické víře a hlavním důvodem proč seriál opustil bylo právě zesměšňování scientologů.Pokud se ale nemylim tak ten díl byl v sedmý řadě.Ale na druhou stranu je zase pravda že v osmý a devátý se Chef skoro neobjevil.Tak by mě zajímalo co si o tom myslíte ostatní.

Je toho plnej net například: http://www.novinky.cz/kultura/hlas-chef … bud3d.html

Drive slow homey...! -peace-

Je toho plnej net například: http://www.novinky.cz/kultura/hlas-chef … bud3d.html

Ten článek sem čet ale Novinky jsou takovej internetovej Blesk,totiž jedna bába povídala. :? Začal sem to brát vážně až když sem o tom čet na jednom zahrničním serveru.

Postava Šéfa se už nevrátí, což je velká škoda!  sad Už ted je to legendární postavička, která bude vždy spjatá s počátkem seriálu!  cool

R.I.P-Isaac Hayes!