Re: 1104 - The Snuke
No čo nato povedať? Proste skvelá epizóda. Naozaj som sa bavil. Ale nevysvetlenie toho čo zožralo tú hlavu v Clintoninej "vulve" ma nasralo, ale to bol asi zámer autorov. A páčilo sa mi ako mala nakreslené pekné ženské boky... ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No čo nato povedať? Proste skvelá epizóda. Naozaj som sa bavil. Ale nevysvetlenie toho čo zožralo tú hlavu v Clintoninej "vulve" ma nasralo, ale to bol asi zámer autorov. A páčilo sa mi ako mala nakreslené pekné ženské boky... ![]()
mě se to jako fanouškovi 24 líbilo možná nejvíc z 11.serky... pokud nesledujete 24 tak vám to tak nepřijde(vyzvánění telefonu atd.)
mě se to jako fanouškovi 24 líbilo možná nejvíc z 11.serky... pokud nesledujete 24 tak vám to tak nepřijde(vyzvánění telefonu atd.)
seriál 24 jsem zkoušel, ale tak šíleně mě nudil že jsem po třetím dílu řekl a dost! ![]()
Parodie na "24" je nejlepší ve scéně, kdy se agenti hádají, kdo má kompetence celou akci koordinovat. Ale nejvíc mne zaujal konec epizody, když se Cartman dožaduje uznání za to, že vlastně zachránil Ameriku, ato díky své podezřívavosti vůči muslimům. To je opravdu problém a každý si na tuhle otázku asi musí odpovědět sám. Pro mne osobně se nabízí trochu šalamounské řešení: svět už je natolik provázáný všemi možnými vztahy, že když úplně bezdůvodně začnu podezřívat svého souseda, tak mne to může třeba na 50%, ale i na 100%, dovést k nějakému zločinu, ovšem za předpokladu, že budu mít přístup ke všem možným informacím atd. Opravdu, tahle epizoda klade, alespoň podle mého názoru (neviděl jsem zdaleka všechny), naprosto zásadní otázku důvěry a vzájemné tolerance.
Důvěra a vzájemná tolerance, hm. To ještě scházelo, aby se South Park začal podobat rádoby hlubokomyslným pasážím Vyvolených nebo Velkého Bratra, které tohle téma taky často s oblibou rozebírají ![]()
Ne, vážně, viděl jsem dost epizod, na jejichž konci byla pronesena celkem obstojná moudra, ale tuhle bych mezi ně nezařadil. Pokud se člověk po zločinu začne pídit, skutečně může na nějaký narazit, protože zločiny jsou všude. Důvod, proč se po něm dotyčný (Cartman) začal pídit, s tím ale vůbec nesouvisí a stojí sám o sobě. Pokud ten důvod je sám o sobě zavrženíhodný (rasová nesnášenlivost), zůstává takový i v případě, že vedl k odhalení zločinu. Navíc mě nenapadá moc situací, na které by tenhle případ šel aplikovat..
Hehe, tak podle mě tohle byla zatim nejlepší epizoda z 11tý série..., někomu se to možná nelíbylo, ale já sem se bavil od začátku do konce..., já sem do teď tak trochu pochyboval o kvalitě novodobýho southparku, ale tohle ve mě obnovilo důvěru, hlasoval sem v hodnocení 5/5 a kdybych to dával na procenta. tak bych tomu dal tak 95%... Opravdu sem příjemě překvapen...
Jednoznačně souhlasím s wra!them. Snuke je zatím nejlepší epizodou jedenáctý série. A překvapuje mě, že u ostatních byl přijat spíše chladněji. Vždyť první trojice je ve srovnání s ní šedej průměr..!!
Osobně mám rád epizody, které v prvním plánu tvrdě narážejí na společenské problémy a politiku. Pobaví mě totiž mnohem víc než jen čistě "legráckoidní" díly. A Snuke je narážkami mimořádně našlapanej (médii budovaný pocit, že každy Arab je potencionálním teroristou; šablonovité předvolební kecy H. Clinton; fenomén Myspace a ostatních internetových portálů atd.). Řezal jsem se od začátku do konce, a to, že to byla parodie na 24hodin, hrálo sice nezanedbatelnou, ale poddružnou roli.
...jen-tak-dál...
Ono nakonec podle toho hodnocení je vidět, že většině se ten díl líbil a rovněž v Americe byl mimořádně dobře přijat. V hodnocení na tv.com dokonce dotahuje nejúspěšnější Scott Tenorman must Die a to je co říct. Samotného mě taky baví víc epizody, které řeší něco zajímavého, ale u The Snuke nevím, oni tam na ty témata sice naráží, ale nic víc, nic co by mě zaujalo nebo překvapilo.
Vzpomínám si na mnohem lepší díly o politických tématech, namátkou dvojdíly Cartoon Wars i Go God Go, Two Days Before the Day after Tommorow, velmi povedený Douche and Turd nebo I'm a Little Bit Country. O společenských tématech ani nemluvě.
Ono nakonec podle toho hodnocení je vidět, že většině se ten díl líbil a rovněž v Americe byl mimořádně dobře přijat. V hodnocení na tv.com dokonce dotahuje nejúspěšnější Scott Tenorman must Die a to je co říct. Samotného mě taky baví víc epizody, které řeší něco zajímavého, ale u The Snuke nevím, oni tam na ty témata sice naráží, ale nic víc, nic co by mě zaujalo nebo překvapilo.
Vzpomínám si na mnohem lepší díly o politických tématech, namátkou dvojdíly Cartoon Wars i Go God Go, Two Days Before the Day after Tommorow, velmi povedený Douche and Turd nebo I'm a Little Bit Country. O společenských tématech ani nemluvě.
Podepisuji v plném rozsahu :-)
Zajímavý..., můj dost možná nejoblíbenější politickej díl si vůbec neuvedl
a to "Mystery of the Urinal Deuce"..., ať žijou konspirační teorie ![]()
Jo ten sem zapomněl. Taky dobrej, byť trochu víc ujetej ![]()
Jo ten sem zapomněl. Taky dobrej, byť trochu víc ujetej
To mě právě na South Parku nejvíc fascinuje.., ujetost-nekompromisní dovádění věcí do krajní absurdity. ..."Vždycky to může jít dál"...
A ještě bych si dovolil jednu otázku.., ty bys to mohl vědět, nebo někde zjistit... bude to asi blbost, ale nedabuje náhodou anglickou královnu někdo z Monty Pythonů..?
Jo ten sem zapomněl. Taky dobrej, byť trochu víc ujetej
To mě právě na South Parku nejvíc fascinuje.., ujetost-nekompromisní dovádění věcí do krajní absurdity. ..."Vždycky to může jít dál"...
A ještě bych si dovolil jednu otázku.., ty bys to mohl vědět, nebo někde zjistit... bude to asi blbost, ale nedabuje náhodou anglickou královnu někdo z Monty Pythonů..?
Pochybujem, určite si ju nadabovali oni sami, tak ako u 95% postáv.
Taky pochabuju že by jí daboval někdo z MP..., ale asi se na to budu muset znova kouknout abych se ujistil ![]()
Daboval ji podle me Parker, mela stejnej hlas jako cartmanova babicka nebo tak nekdo ![]()
Máte pravdu..., už mi taky přijde, že jí mluví Parker..., ale bylo by to stylový, kdyby si jí střihnul někdo s MP. ![]()
Ještě k MP.., před časem sem viděl nějakej krátkej SP-animák, na kterým právě spolupracovali s někým s MP.., byla to tuším jen taková legrácka..., něco jako dokazování si vzájemné úcty:). Nevíte o tom někdo něco..?
Co já vím, tak to byla poklona MP od autorů South Parku, protože Flying Circusem byl South Park inspirován. Tady se to dá stáhnout. (Není to warez!:) )
hej to je hodně dobrý..., hlavně ty 3 týpci nakonci..., to je hlasově uplně dokonalý a sou MO i částečně podobný... ![]()
moc povedenej dil ![]()
Příspěvky [ 26 až 44 z 44 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.