1

Téma: 1107 - Night of the Living Homeless

Poslední díl South Parku před letní pauzou se odvysílá tento týden ve čtvrtek brzo ráno. Celkem to uteklo.

1107 - Night of the Living Homeless

Roste počet bezdomovců, kteří jedí, spí a žebrají po celém South Parku. Zatímco dospělí se před nimi mají na pozoru, kluci chtějí vyřešit problém bezdomovců jednou pro vždy.

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3042a.jpg

Zní to dobře, i když to není buhvíjak aktuální problém.

Další díl bude 3. října 2007.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1107 - Night of the Living Homeless

Život a smrt pana Houmelesáka big_smile

3

Načo to vysielajú každý týždeň sakra? Takto to rýchlo utečie. No naštastie mám stiahnutého skoro celého Family Guya a videl som len jeden a pol sezóny zatiaľ. big_smile

4

Načo to vysielajú každý týždeň sakra? Takto to rýchlo utečie. No naštastie mám stiahnutého skoro celého Family Guya a videl som len jeden a pol sezóny zatiaľ. Very Happy

Hej to swe máš..., já už mam family guye zkouklího celkem asi 2x smile akorát škoda že na nový díly skoro nevycházej titulky, teda aspon já je nemůžu najít.. (ale koukam že je to trochu offtopick)

:arrow: Na tenhle díl sem fakt zvědavej, doufam že to bude něco extra, hlevně kvuli tej dlouhej pauze, jestli to bude blbost, tak budu dost sklamanej sad

5

Načo to vysielajú každý týždeň sakra? Takto to rýchlo utečie. No naštastie mám stiahnutého skoro celého Family Guya a videl som len jeden a pol sezóny zatiaľ. Very Happy

Hej to swe máš..., já už mam family guye zkouklího celkem asi 2x smile akorát škoda že na nový díly skoro nevycházej titulky, teda aspon já je nemůžu najít.. (ale koukam že je to trochu offtopick)

:arrow: Na tenhle díl sem fakt zvědavej, doufam že to bude něco extra, hlevně kvuli tej dlouhej pauze, jestli to bude blbost, tak budu dost sklamanej sad

http://family-guy.czweb.org/team.html

Asi to poznáš, ale ak nie, tak som ti pomohol...

6

Asi to poznáš, ale ak nie, tak som ti pomohol...

Jo, tak tuhle stránku znam..., je to dobrý, ale už strašnou dobu neaktualizovaný sad měl sem v záložkách ještě jenu slovenskou stránku a tam byly s titulkama celkem napřed, ale už jí zrušily, nebo tam maj nákej problém. Já bych na to třeba i koukal bez titulků, ale na family guye se bez titulků narozdíl od Southparku koukat nedá, protože je tam strašně rychlej spád děje smile

7

Ta stránka je sice pár týdnů neaktualizovaná, ale na těch několik titulků, které chybí, je odkaz v tamějším guestbooku.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

8

Super díl, až na to finální řešení problému, které mohlo být vtipnější, kdyby už ho předem nezmínili a kdyby ho nevymyslel Kyle, který proti němu těsně před tím protestoval, ale třeba Stan, ze kterého tady udělali trochu magora. Ale jinak kvalitní poslední díl před pauzou, snad jen vzhledem k názvu trochu předvídatelný. S celou první polovinou série to bylo tak půl na půl, rozjela se až ke konci. Amíci by se mnou nesouhlasili, ale takhle bych hodnotil:

With Apologies to Jesse Jackson - 3/5
Cartman Sucks - 3/5
Lice Capades - 5/5
The Snuke - 3/5
Fantastic Easter Special - 5/5
D-Yikes! - 4/5
Night of the Living Homeless - 5/5

South Park nikdy nebyl jen o jednotlivých úžasně vtipných momentech, ale i o celkově zábavných absurdních zápletkách. Poslední dobou už zůstávají jen ty zápletky, ale protože jsem je vždycky preferoval, nejsem moc zklamaný.

9

Kael inak ty si dosť mierny, skoro každý diel by mal u mňa jeden diel dolu.

10

Tak 2/5 dávám dílům, které mě vůbec ničím nezaujmou, a 1/5, když jsou vyloženě trapné. To se o těch letošních říct nedá. 3/5 dám, když je to vtipný, ale neoriginální, nebo naopak, přičemž ty 4 díly, co jsem hodnotil líp, mají vtip i nápad.

11

Výbornej díl skvělá parodie na údolý mrtvých super, song v podání cartmanan a kaila na závěr alias. California Love od Tupac & Dr.Dre" super díl dávám 5 /5!  lol  lol

Drive slow homey...! -peace-

12

Docela Mastné  a mé hodnocení

With Apologies to Jesse Jackson - 2/5
Cartman Sucks - 5/5 - díl se mi hodně hodně líbil
Lice Capades - 3/5
The Snuke - 4/5
Fantastic Easter Special - 5/5
D-Yikes! - 3/5
Night of the Living Homeles - 4/5

13

Tak tenhle díl byl podle mě naprosto úžasnej..., Rozhodně dávam bez výčitků 5/5... Prostě sem se opravdu bavil smile Randy se zase jednou ukázal v tom správnym světle. Uplně mi to připomíná potrhlost prvních dílů southparku, což je rozhodně plus... Akorát mi chyběla smrt Kenyho... Mohly by ho jednou za čas zase zabít, rozhodně by mě to potěšilo  lol

14

Tak 2/5 dávám dílům, které mě vůbec ničím nezaujmou, a 1/5, když jsou vyloženě trapné. To se o těch letošních říct nedá. 3/5 dám, když je to vtipný, ale neoriginální, nebo naopak, přičemž ty 4 díly, co jsem hodnotil líp, mají vtip i nápad.

Tak ktorý diel by si dal ako tak zlý? Že by mal 1/5?

15

Tak ktorý diel by si dal ako tak zlý? Že by mal 1/5?

No myslím, že kdyby takové díly v South parku byly, tak bych ho nesledoval smile Vzpomínám si jen na pár, které mi přišly vyloženě nudné a o ničem. 1/5 bych dal asi Fat Butt and Pancake Head, Erection Day a A Million Little Fibers. Takový ten vánoční písničkový díl nebo díl o Pipovi bych takhle nehodnotil, nedá se to srovnávat s řadovými epizodami. Navíc písničky byly docela vtipný a Pip mi přišel vhod předtím, než jsem byl zkoušený ve škole z Dickense smile Taky mám rád toho herce, co to tam vyprávěl, teď mimochodem hraje v seriálu Heroes, jestli to někdo sledujete.

16

Fat Butt and Pancake Head

S týmto súhlasím. To bol zlý diel. Ale tie dva sa podľa mňa dali.

17

Nuž dobrý diel, ale kto nevidel úsvit mŕtvych, tak nemá moc šancu to pochopiť. Randy vyzeral presne ako ten SBSkár vo filme. Len sa čudujem že si robili srandu s pomerne neznámeho filmu.

18

Nuž dobrý diel, ale kto nevidel úsvit mŕtvych, tak nemá moc šancu to pochopiť. Randy vyzeral presne ako ten SBSkár vo filme. Len sa čudujem že si robili srandu s pomerne neznámeho filmu.

Úsvit mrtvých jsem neviděl, ale s pochopením tady nebyl problém, prostě bezdomovci = zombie, nebo něco podobného, to napadne každého smile A k tomu, jak se Gerald a jeden ten chlápek stávali "jedním z nich", není potřeba vidět film, aby se člověk pobavil. Horší by to bylo s minulým dílem, ale tam jsem parodovaný film naštěstí viděl:)

19

Fat Butt and Pancake Head - Zajímavé v jedné anketě to vyhrálo jako nejlepší SP epizoda vůbec v závěsu Good Time....

Jinak Malcolm McDowell je velice populární anglický herec, i filmový. Ale pravda i v Heroes je dobrý

Hodnocení:

With Apologies to Jesse Jackson - 2/5
Cartman Sucks - 4/5
Lice Capades - 4/5
The Snuke - 1.5/5
Fantastic Easter Special - 3.5/5
D-Yikes! - 4/5
Night of the Living Homeless - 3/5

20

jeden z naj dielov 11.serie a skvela parodia na usvit mrtvych big_smile

21

Výbornej díl... Nemáte drobný? big_smile

My name's Phillip, but everybody calls me Pip, because they hate me...