1

Téma: 10. série

Můj nejoblíbenější díl z téhle série je asi Make Love, Not Warcraft, a nejhorší díl je asi A Million Little Fibers.   lol
Po dlouhé době je zase hlasování, tak si to užijte.  big_smile  big_smile

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

2

Re: 10. série

S přehledem Šéf se vrací, následován Warcraftem, Go God Go XII a Psí výchovou.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

Warcraft s prehľadom. Najlepší diel vôbec pre mňa.

4

No já nevim proč, ale nejradši mam Manbearpig..., asi je to tim že je to tak brutálně ujetý, že sem se nemoh přestat smát..., asi se na to pujdu podívat  lol

5

Return of Chef, Warcraft, Tsst

6

Stan : dáváš tři hlasy? big_smile

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

7

Tak Kael a Danoboss napsali své 3 nej epky z této řady, tak jsem to udělal taky, jinak jsem hlasoval pro Chefa

8

Tak Kael a Danoboss napsali své 3 nej epky z této řady, tak jsem to udělal taky, jinak jsem hlasoval pro Chefa

No tým Danobossom si nie som istý.  smile

9

S přehledem Šéf se vrací, následován Warcraftem, Go God Go XII a Psí výchovou.

Kael má čtyři big_smile

10

Pro mne nejlepsi je dvojdil Go God Go, to je takove southparkovske ve stylu 7. nebo 8. serie.
A pak dobry je Peklo na zemi, s tou Satanovou oslavou a Biggie Smalls a Butters, to je perfektne ujety