1

Téma: Dodatečné Hlasování ke 3. sérii

U první série vyhrál jednoznačně díl 107 Zánět spojivek s 9 body.
U druhé série vyhrál, byť jen o jeden bod díl s názvem 212 Klubovna, se 3 body.
Ale u série třetí, jste se nevyjádřili dost jasně takže dělám dodatečné hlasování pro díly se stejným počtem hlasů, jsou jenom 3, a doufám že to nedopadne stejně  big_smile
Těžká volba co? big_smile
Dávám bod dílu 315 Vánoční koledy pana Hankeyho.
Jo a hlasování je omezený na osm dní.

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

2

Re: Dodatečné Hlasování ke 3. sérii

Najviac sa mi páčil 316 s tohoto, odvaha ukázať boha ako hento je niečo úžasné.

3

Hm, to je teda fakt výběr. Řekl bych, že i 3. řada má kvalitnější díly než tyto, ale budiž:

3x16

4

Hm, to je teda fakt výběr. Řekl bych, že i 3. řada má kvalitnější díly než tyto, ale budiž:

3x16

Výber tých čo vyhrali hlasovanie pred tým, čo sa ti nezdá?

5

Já to chápu, akorát z těchhle mi fakt nepřijde vyloženě skvělá ani jedna

6

Vy ste o tom rozhodli big_smile

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

7

Danoboss: nevypadá to moc nadějně, vim že si chtěl ať vyhraje 315 Vánoční koledy pana Hankeyho big_smile big_smile big_smile tvuj oblibeny big_smile

8

Danoboss: nevypadá to moc nadějně, vim že si chtěl ať vyhraje 315 Vánoční koledy pana Hankeyho big_smile big_smile big_smile tvuj oblibeny big_smile

Prečo si tu vlastne tak dlho nebol?

9

Neviem, hrál som world of warcraft a zabudol som na vsetko. big_smile

10

Neviem, hrál som world of warcraft a zabudol som na vsetko. big_smile

lol

Nejlepsi je jednoznacne 316, krome toho, co uz psali ostatni, mimo jine i proto, jak opet s ironii zachytili manii kolem "noveho milenia"