1

Téma: 1108 - Le Petit Tourette

Jak už se nedávno objevilo v jedné upoutávce, v novém dílu se děj bude točit kolem Cartmana a Tourettova syndromu. Jedná se o dětské onemocnění nervového systému, které způsobuje poruchy pohybu a především "tiky" při mluvení. Nositel syndromu je tím pádem evidentně omluven, když plácne něco nevhodného. A toho samozřejmě Cartman využije.

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3244a.jpg

Cartman zjistí, jakou zábavu mu přinese Tourettův syndrom. Je opojen možností říct cokoli chce, aniž by se dostal do problémů, a spojí se s National TV, aby si užil svůj nový život bez omezení.

Nový díl se vysílá ve čtvrtek ve 4 ráno.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1108 - Le Petit Tourette

Tak to je niečo super! Videl som tuším v Reflexe ženu čo to mala a to bolo teda niečo. Ešte viac sa mi páčila nejaká porucha čo človek vykrikuje nadávky len tak.  big_smile

3

Už se nemůžu dočkat nových dílů. Jsem zvědavý, jakým směrem se teď bude seriál ubírat. Zatím je 11. série velice slibná big_smile

4

Ešte viac sa mi páčila nejaká porucha čo človek vykrikuje nadávky len tak.  big_smile

To je právě Tourettův syndrom.

IDDQD!

5

Ešte viac sa mi páčila nejaká porucha čo človek vykrikuje nadávky len tak.  big_smile

To je právě Tourettův syndrom.

Asi je to all in one.  smile

6

tak to už se taky  těším!!  lol

Drive slow homey...! -peace-

7

lol taky se těším. Určitě to bude dobré, jak každý díl.

8

totální úlet tlemil jsem se od začátku až do konce výbornej díl prostě cartman rulezzzzsss!!!!  lol  lol  lol  lol

9

Musim se zlobit, protože "Shit" v televizi, Cartman chrlící nadávky, Cartman simulující onemocnění, Cartman v souboji s Kylem, to už tu všechno bylo a myslím, že tenhle díl už Cartman neutáhl. Příběh se dal předpokládat od chvíle, kdy se člověk dozví, co je to Tourettův syndrom, a pedofily páchající sebevraždu nebo informaci o tom, že si Cartman včera pochcal postel, nepovažuju za zas tak vtipné momenty. Namísto šokující epizody po pauze a možná oslavy prodloužení seriálu tak přišel předvídatelný a neoriginální pokus o návrat ke staršímu pojetí seriálu. 2/5 za závistivého Craiga, zmateného Kyla a snad za několik dobře načasovaných nadávek.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

10

Bereš to moc vážně, když tam nemáte Carmana tak to tady pak každej nadává, že tam chybí a teď tam je starej dobrej carman a perlí, mě zas nebavěj epizody typu Cartoon Wars u těch se nudím zbytečně natáhlý a placama hluchý místa, já mám rád zase takovýhle oddechovky u kterých nemusím myslet  a jen se tlemím dávám 5/5 jen za scénku s Kylovema rodičema a cartmanem ta neměla chybu prostě úlet, poslední čtvrtinka epizody možná už nebyla tak silná mohla tam být přece jen hlubší pointa ale i tak super díl...  lol

11

Když si chci oddechnout, dám si Family Guye, zatimco South Park, to je přece úplně jiná úroveň smile Jako k mýmu nejoblíbenějšímu seriálu k němu musim bejt kritickej smile

Docela dobrej rozjezd po půlroční pause,ale v poslední době se spousta dílů točí kolem Cartmana a tak mám trochu strach aby se nám neokoukal.Jinak souhlasím z Kaelem protože při sledování jsem měl pocit že už jsem to někde viděl.Hodnocení 3,5/5.

13

Koukl jsem zatim jen na zacatek a docela to vypada slibne .
Rad bychse dokoukal , ale na skole jsem jeste anglictinu nemel. Snazim se to sice dohnat , ale zas tak dobre na tom zatim jeste nejsem.
Omlouvam se za lol  :offtopic: lol  ale pracuje nekdo na titulkach? lol

14

Tjn title by sa hodili smile

15

lol Bola tam skvelá paródia na Prison Break ako ten moderátor hovoril, že nemohol nájsť jedného zločinca a keď ho nakoniec našiel, tak ten sa zastretil. To ako dlho nemohol nájsť zločinca (a tajne sa priznal že ho zabil) hovoril aj agent Mahone v prison breaku.  big_smile   Bol to dobrý diel, naozaj originálny, ale aj vtipný. Vadila mi ale absencia Stana a to že to bolo iba o dvoch postavách.

16

Vadila mi ale absencia Stana a to že to bolo iba o dvoch postavách.

Presne tak, i proto mi prislo, ze to byl takovy slabsi dil, moc primocary a jednoduchy pribeh tam byl (i kdyz byl originalni a vtipny).

A jeste mi rekni, jak Prison Break dopadne, a usetris mi 50 hodin zivota, ve kterych bych se na to dival smile

17

Vadila mi ale absencia Stana a to že to bolo iba o dvoch postavách.

Presne tak, i proto mi prislo, ze to byl takovy slabsi dil, moc primocary a jednoduchy pribeh tam byl (i kdyz byl originalni a vtipny).

A jeste mi rekni, jak Prison Break dopadne, a usetris mi 50 hodin zivota, ve kterych bych se na to dival smile

Tak netušil som, že niekto kto pozeráva Prison Break ešte nevidel  2. sériu, to by som nemohol hovoriť skoro o ničom, keby som mal brať iba seriály čo videl každý.  smile

18

3/5 průměrný díl, kael vyjmenoval všechno co mi na epizodě vadilo. Kam se vytratitla originalita?

19

Moc povedené! Jedna z mých oblíbených epizod. Tato epizoda může ukázat všem kritikům SP pro jeho sprostá slova, že i takové množství nadávek se dá použít a je to velmi vtipné. Scéna Cartmana s Kylovou mamou je výborná, dlouho sem se tak nezasmál. Války Kyla s Cartmanem forever :twisted:

? kytt ?

20

aj TWEEK ma ten syndrom

suck my ass ! you bitch