1

Téma: 1109 - More Crap

Stanův táta udělá největší hovno ve svém životě. Stanova máma nechápe, co je na tom tak skvělého, ale když rozměry hovna spatří chlapi v místním baru, stane se Randy southparkským hrdinou. Kontaktuje lidi zabývající se světovými rekordy, protože si myslí, že jeho mistrovský kousek se rozhodně může ucházet.

Upoutávka

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3299a.jpg

Tak to je moc big_smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1109 - More Crap

tak to bude lahůdka nemůžu se dočkat!!!   lol  lol

Drive slow homey...! -peace-

3

Konečne sa spojí moja fekalofília s láskou k South parku.  lol

4

Povedenější než minule, ale Randy měl lepší momenty. Lepší 3/5.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

Hmmm.Tak jsem to teď zkouknul a nevim co si myslet smile

6

Slabší než minule dávám 3/5(2.5/5) a od randyho postavy s takovým potenciálem jsem čekal taky víc, prostě to nebyla taková bžunda a navíc kromě "štěku" stena zase bez kluků...  roll Ale to finální sraní bylo COOL  lol

Drive slow homey...! -peace-

7

Nejsem příznivcem fekálního humoru, ale tohle mě dostalo. :-) Parodie na většinu filmů, kde se hlavní hrdina snaží překonat nějaký rekord, zesměšnění Bona (já ho opravdu nemám rád) a nepochopení žen pro mužské záliby. Bravo!  big_smile

IDDQD!

8

No Tourettův syndrom byl lepší. Občas jsem se tady zasmál, ale jinak to byl spíš slabší průměr. Chtělo už by to díl, který není zaměřen jen na 1 postavu. 3/5

9

Dokonalé. Bona mám celkom rád, ale toto je dokonalé.  big_smile

10

Mně se to líbilo víc než Tourrete, krásně absurdní.

4/5

11

mne sa to osobne zdalo lepšie ako turentov s.  aspoň koniec bol lepši ako zobrali emmy a pichli ju do hovna to ma dostalo big_smile  big_smile a chcel by som sa spýtať či naozaj dostali emmy? Potom by to davalo vetši zmysel..

12

Spíš bych řekl, že pokud by Emmy nedostali, nedávalo by to žádný smysl smile Takže samozřejmě dostali, dokonce dvě.

13

Ten díl byl vo hovnech.

Lu lu lu, i've got some apples, lu lu lu, you've got some too, lu lu lu, let's get together, I know we can lu, lu, lu.

14

Pch...ignoranti...nedokážete naplno ocenit kvalitní humor...5/5