1

Téma: 1110 - Imaginationland

Nelezení Cartmanova leprechauna (irský skřítek, mužská forma víly) je jen špičkou ledovce a před kluky se rozloží veškeré výplody fantazie z celého světa. Rozevřou se dveře do úplně nové dimenze a kluci vejdou dovnitř. Ukáže se, že co se dozví, je cenné pro americkou vládu. Butters se mezitím má stát necílenou obětí útoku.

http://www.comedycentral.com/press/images/southpark/1110Imaginationland--1_tn.jpg http://www.comedycentral.com/press/images/southpark/1110Imaginationland--2_tn.jpg http://www.comedycentral.com/press/images/southpark/1110Imaginationland--3_tn.jpg

Zdá se, že je tu konečně něco, co člověk neodhadne předem smile Taky to vypadá, že se konečně dostanou do akce všichni kluci v jednom díle, což je poslední dobou dost výjimečný.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1110 - Imaginationland

Na první pohled to vypadá, že by to mohl být dost dobrý díl. Uvidíme, nechme se překvapit. Zatím nové 2 díly dopadly solidně. Tourettovi bych dal tak 8/10, More Crap 7/10. Za nejlepší díly v 11. sérii bych zatím označil 1. díl, Houmlesy. big_smile

3

Na první pohled to vypadá, že by to mohl být dost dobrý díl. Uvidíme, nechme se překvapit. Zatím nové 2 díly dopadly solidně. Tourettovi bych dal tak 8/10, More Crap 7/10. Za nejlepší díly v 11. sérii bych zatím označil 1. díl, Houmlesy. big_smile

Houmles bol dobrý s hľadiska nápadov ale ako celkový príbeh to bolo také.. bolo to celé vtipné, ale nebolo tam žiadne poriadne poučenie, málo kritiky.

4

U mě z jedenácté zatím vítězí More Crap tongue    v okamžiku kdy se BONO coby největší světové hovno přicucnul k cecíku sem už opravdu nechápal  :shock:

5

Moc se mi nelíbí tohle zavádění vícedílných příběhů, ukazuje to, že nemají nápadů tolik jako dřív. Třeba nedávno v Cartoon Wars a Go God Go při tom řešili aspoň nějaký problém, který nalákal na pokračování, ale tady zatím moc nevím, o co vlastně jde. Dokonce v téhle epizodě bylo dost hluchých míst a zbytečné natahování.

Linie s Cartmanem a Kylem je celkem vtipná, ale trochu ohraná, "sucking balls" příběh s Cartmanem tu přece byl nedávno. To samé platí o teroristech. Navíc obě linie spolu zatím nijak nesouvisí a Cartman není součástí hlavního příběhu, což je trochu škoda. Naopak Kyle má honičku, musí v jednom díle stihnout řešit dva zcela rozdílný problémy. Butters byl tradičně perfektní, ale Kenny zase bez role.

Párkrát jsem se sice zasmál, ale celkově první díl spíš průměr. 3/5. Jestli chtějí fakt udělat trilogii, máme se ale asi ještě na co těšit.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

6

Taky dávám 3/5 ale je to těsný dal bych klidně i 4/5 parodie na mraky filmů + příběh co mě narozdíl od Cartoon wars celkem vtáhnul a jsem zvědavej co bude dál a co vyběhne z tý brány!   lol

Drive slow homey...! -peace-

Vypadá to že SP dochází dech.Tyhle několikadílný epizody moc rád nemám ale poslední dobou mě připadá že ani ty klasický nejsou co bývali.Dost sem se divil že se spoustě lidí líbila minulá epizoda More Crap,když je to jen mírně pozměněná 4x04 Timmy 2000.Docela mě to mrzí protože SP je můj nejoblíbenější seriál.

8

Já si myslim, že mrtě dobrý  big_smile

9

chlapi, ja nevim co vidite a co byste tak chteli,
protoze tohle je jedna z nejnarezovejsich epizod
za posledni dobu..
Jokes luxusni. rozsekala me pisnicka Imaginationland
a potom trio Shyamalan, Bay a Gibson.

Rozhodne 5/5  smile

10

No jako na vrchol si Trey a Matt sáhli v 8. a 9. řadě, ty časy už jsou asi nenávratně pryč. 11. řada je podle mě jedna z nejhorších sezón, co zatím natočili a obávám se, že lepší už to nebude. Ta recyklace nápadů, roztahování příběhů do více epizod, nevím nevím. Už 10. řada mi přišla slabší, ale tam zase byla spousta vynikajících epizod, tady se to pohybuje od průměru do lehkého nadprůměru.

K epizodě, režiséři mě neskutečně pobavili (hlavně Bay), taky spousta známých kreslených postaviček v pozadí v Imaginationlandu, narážky na Heros of Might and Magic, Saving Private Ryan atd. Vedlejší linie s Cartmanem mě moc nebaví, chtělo by to přijít s něčím novým ani nevím kolikrát se Kyle s Cartmanem vsadili. Ale na pokračování se celkem těším

3/5

11

stan:

Co tam bylo za parodii na Heroes of M&M?? zaregistroval jsem jen hudbu z heroesů, ale myslel jsem že to je náhoda  lol ... to byla moje oblíbená hra mladí...  lol

Drive slow homey...! -peace-

12

stan:

Co tam bylo za parodii na Heroes of M&M?? zaregistroval jsem jen hudbu z heroesů, ale myslel jsem že to je náhoda  lol ... to byla moje oblíbená hra mladí...  lol

No áno, teraz si už hrozne starý...  lol

13

stan:

Mám pocit, že když přilétají do Imaginationlandu, tak jedno to město ve vzduchu se nápadě podobá jednomu městu v HoMaM. Taky jsem tam zahlíd Griffina myslím :-)

14

Griffin ako s Family Guya? A ktorý, Peter?

15

Mám samozřejmě namysli to bájné zvíře  smile

16

No, tak tady se s váma asi neshodnu, protože podle mě to byl absolutně nejlepší díl, ktery sem kdy videl(a viděl jsem všechny), propracovaná hudba, skvělý děj a sem rád, že je to trilogie. Myslím si, že se máme ješte na co tešit.

17

Aké?

18

Aké?

Grifin panebože  big_smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Griffin

19

Aké?

Grifin panebože  big_smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Griffin

Sakra, dal som si českú Wikipediu a nenašiel som to.