1

Téma: 1111 - Imaginationland Episode II

Stan a Kyle jsou drženi v útrobách Pentagonu, dokud neřeknou vládě, jak se dostali do Říše představ. Jsou totiž jediní, o kom se ví, že tam byli. Cartman si mezitím nedá pokoj, dokud nepřiměje Kyla splnit dohodu nařízenou soudem - lízat Cartmanovy koule.

http://images.southparkstudios.com/img/content/season11/1111.gif

Upoutávka

Minulá epizoda byla v USA s 3,4 miliony diváků nejsledovanějším pořadem středeční noci v kategorii muži 18-34 let. Teď to bude pravděpodobně ještě víc.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1111 - Imaginationland Episode II

Tohle bylo docela dobrý, dávám 4/5, ale doufám, že to příště pořádně zakončej. Pobavil mě Manbearpig, fakt jsem myslel, že je Kyle tuhej, už jednou ho autoři chtěli zabít.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

Tohle bylo docela dobrý, dávám 4/5, ale doufám, že to příště pořádně zakončej. Pobavil mě Manbearpig, fakt jsem myslel, že je Kyle tuhej, už jednou ho autoři chtěli zabít.

Proboha kdy ho chtěli zabít?

4

V původním plánu pro epizodu 513 (Kenny Dies) bylo, že umře Kyle.

5

Jako fanda sci-fi jsem si tohle strašně užil, už jenom ten začátek "Previously on Battlestar Galactica" bylo úžasný.  big_smile
Khan, Skywalker, Cyloni, Stormtroopeři, Morpheus, Ježíš, Alien, Predator, Kurt Russel a další a další. S tímhle si fakt strašně pohráli a to se mi líbí.
Potěšili i ManBearPig a Woodland Critters.
Nebylo to ani tak vtipné, jako se mi spíš líbí zápletka. Doufám, že Epizoda III nějak parádně celou trilogii uzavře.

4/5

6

5/5 .... jen mě trochu vadí jak z kennyho udělali úplnej vedlejšák mohli ho aspoň nechat killnout od teroristů v prví epizodě, proč vůbec přestali se zabijenim kennyho ma to nejakej duvod?

Drive slow homey...! -peace-

7

Myslím, že autoři dostávali pocit, že se opakují, že už se z toho stává klišé, kterým se tak rádi vyhýbají. A taky asi chtěli, aby se divák upřel na něco jiného, než jakým způsobem dneska umře Kenny.
Mně osobně to vyhovovalo asi do deváté řady.
Pak se z Kennyho stal kompars a to už se mi moc nelíbilo.

8

Ono se s tím Kennym asi nic moc vymyslet nedá, ale zajímavý by bylo, kdyby si jednoho dne sundal kombinézu, začalo by mu být rozumět a stala se z něj v podstatě nová postava. Nebyl by to starej dobrej Kenny, ale pořád lepší než nic:)

9

Mám stejný názor Stane, od páté řady měli díly věčí nádech (i když některé nebyli zas tak špatné) od konce deváté se to zas změnilo s Kennym, všichni 4 hlavní postavičky by se měli v díle více projevit, nejenom Stan,Kyle a Cartman...

New dil stahuju a za 10 min ho teprv budu mít   sad

At´ žije Satan !!!

10

Ono se s tím Kennym asi nic moc vymyslet nedá, ale zajímavý by bylo, kdyby si jednoho dne sundal kombinézu, začalo by mu být rozumět a stala se z něj v podstatě nová postava. Nebyl by to starej dobrej Kenny, ale popřád lepší než nic:)

To byl přesně díl 807  wink  , i když ho tam zabili  sad

At´ žije Satan !!!

11

To jo, já myslel na delší dobu.

12

To jo, já myslel na delší dobu.

Jo, já to pochopil, bylo by to super kdyby aspon v kazde serii v jednom díle udělali takový díl...

At´ žije Satan !!!

13

Toto bol fakt skvely diel 5/5, to je az neuveritelne kollko sicif, fantasy veci tam dali, skoro kazda veta narazka na serial alebo filmy, proste skvele......

14

Proti prvému dielu nič moc, ale proti tým trápnym vydrám(ten dvojdiel)  to bolo super.

15

Tak jsem zhlédl novou epizodu a hodnotím 5/5, sakra ja uz chci tu 3 epizodu....... " Wake up Kyle"  big_smile

At´ žije Satan !!!

16

Proti prvému dielu nič moc, ale proti tým trápnym vydrám(ten dvojdiel)  to bolo super.

Přesně tak mohla to být taky dobrá dvojepizoda, ale těma vydrama to zazdili a druhej díl byl brak....

Drive slow homey...! -peace-

17

IMHO Vydry byly boží, to jak měli ty pulzní pušky z Vetřelce dvojky.  big_smile  Taky kdo zná aspoň povrchně klasický sci-fi seriál Buck Rogers ve 25. století se musel hodně pobavit.  A vůbec celá myšlenka epizody byla podle mě výborná.

18

IMHO Vydry byly boží, to jak měli ty pulzní pušky z Vetřelce dvojky.  big_smile  Taky kdo zná aspoň povrchně klasický sci-fi seriál Buck Rogers ve 25. století se musel hodně pobavit.  A vůbec celá myšlenka epizody byla podle mě výborná.

To možno áno, ale ak ju na hovno spracujú...

19

tenhle díl se my velice líbyl, nejlepší tam byli ty Cartmanovy zvířátka. Jako fanda stargate jsem dokonce poznal tu znělku co tam v jedný scéně hraje(potichu a nataženě)