Re: Domácí vězení ->Peklo na zemi
NJN to je zivot krutej:) Misto prdel rikej zadek di do zadku polib mi zade misto píča řikej pica nikdo nevo co to znamena kdyz chces rict zmrd tak to proste rekni áno? Tak deti jste vileceni
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
NJN to je zivot krutej:) Misto prdel rikej zadek di do zadku polib mi zade misto píča řikej pica nikdo nevo co to znamena kdyz chces rict zmrd tak to proste rekni áno? Tak deti jste vileceni
Tyyyyyy sprosťačko ![]()
jááááá?????!!!!
Tak říkáš že máš sprostý jméno nééé?????!!!!!! ![]()
mám no xD
To proto že Barbra Streisand je pro tvůrce SP ztělesněním všeho zla, je to taková ... prostě Barbra Streisand, nenávidí ji tak strašně, že jakkoli ji nadávat by akorát uráželo skutečný krávy, svině, kurvy, píčy, děvky a čertví koho ještě, takže jí prostě říkaj Barbra Streisandová. Její jméno je pro ně synonymem všech sprostejch slov a nadávek dohromady.
já sem Barbora Stránská..... příde mi to podobný
![]()
Co já vim, tak Barbru Streisandovou nemaj rádi ani tvůrci simpsnů... taky si zní v některých epizodách utahují.
Chudák ![]()
Barbora Stranska? Tak to si asi len podobne stelesnenie zla ako ona? ![]()
Barbra Streisandová je něco jako americká Helena Vondráčková, co jsem tak viděl.
aaa...tak teď už to chápu... ![]()
No ale hlavně se údajně kdesi vyjádřila, že by South Park měli zrušit. No nezabili byste ji?
No ani nie... kto by si na nu dovolil, ked je 100 metrov vysoka a nici ti mesto? ![]()
Robert Smith? ![]()
Barbora Stranska? Tak to si asi len podobne stelesnenie zla ako ona?
zla zla.... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ![]()
:)Barbru Streisandovou nema rad asi nikdo
Nebyt South Parku ani o nej neviem ![]()
Naposledy upravil: BX (26. 10. 2009 20:52:44)
asi tak...
Přesně tak
...... ale mě maj rádi všichni takže asi jsem její hodné dvojče ![]()
Zlé dvojče, zlé dvojče!!!
Prooooooooooooooooooooooooooooooooooč ![]()
ZLÉ DVOJČE! ![]()
(2x15 - Spooky Fish) ![]()
jo to sem viděla... ![]()
Příspěvky [ 26 až 50 z 69 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.