Re: Výtvory
jáj to je super
já chci taký takový dáreček s buttersem! xD
z 3.souhlasím, ale s 8.rozhodně ne ![]()
Amon Amarth!!!
tak, aby se neřeklo, že se tu nic neděje ![]()
...tak, kterej je nej-lepší/horší?...nějaké názory?...návrhy?

Amon Amarth!!!
Čo to je? 3Ds max a Hair&Fur, však? Dosť jednoduchý model, hm?
Možno keby bol Kyle trocha lepší, tak by to šlo, ale teraz akoby tie vlasy ani neboli vlasy.
sem tu figurku dělal podle těch papírovejch modelů ( http://south-park.cz/modely-postavicek ) ...takže lepší ho asi dělat nebudu...záměr byl, aby vypadal stejně jako ten papírovej model...dělal jsem to v Cinema 4d...a zrova se učím s HAIR, takže sem to jentak zkusil oživit .)
Amon Amarth!!!
Poku by měl někdo zájem o odpočet do další epizody na plochu pro WIN Vista a WIN 7, tak mi napište na: darth.vikta@email.cz
Přikládám náhled plochy
Vikta®
Naposledy upravil: Vikta (23. 01. 2011 14:01:35)
Trošku popis keby si hodil? Čo to je zač? Ako si to robil?
Jedná se o naprosto normální odpočet, na který mám už léta šablonu a jen ji upravuji podle potřeby. Tento konkrétní odpočítává čas do začátku patnácté serie. Rozměry jsou 191 x 130px, takže pokud by sis chtěl vyměnit pozadí, tak v tomto rozměru, nebo si to celý překopat... (obsahuje soubory .js, .css, .xml a .html)
Čo je to za technológiu? V čom to celé beží? (pochybujem, že v prehliadači)
Pošli mi to na BXcorp@zoznam.sk
Naposledy upravil: BX (23. 01. 2011 14:50:55)
Běží na ploše, jako každá jiná .gadget miniaplikace, například hodiny, počasí... Pokud funguješ na WIN XP, tak ti to fungovat nebude, protože systém XP tuto možnost v základu nepodporuje...
Cítím potřebu přispět svým skvěloskvostným ztvárněním Wendy.. Není to nijak světoborné, ale jsem na to docela hrdá xD
Náhodou je to úplne pekné
Len tam cítim nádych japonských rozprávok (či sa mi to len zdá?)
díky dobrý muži xD pravděpodobně se ti to nezdá, i když jsem se snažila aby nebyl moc výrazný ![]()
Některý výtvory jsou hodně povedený ![]()
ja sem vytvorila postavicky
a
ale kennyho este nemam