51

Re: Výtvory

povedal niekto yaoi? * ¬*

a ako?...z jednej postavy sa yaoi čo je záležitosť vzťahu....vyčítať nedá big_smile big_smile big_smile

povedala mierne nekompetentná osoba

52

Styl kreslení jako Yaoi, žádný kluk by to nenakreslil jak mu kouká břicho a vypadá jako buzíček  big_smile

I am the master of my own bladder.

53

tak pardon mno ma zabi lebo chalani nekreslia baby len v spodnom priesvitnom prádle bez ohľadu na teplotu vonku lol lol lol

54

Tak to je normální big_smile , ale až uvidíš takhle oblečenýho kluka tak se teprve svět zbláznil.

55

nemám pocit, že bežne vidím dievčatá chodiť po vonku v silne erotickom prádle  lol

nehovorím, že môj obrázok je normály big_smile big_smile big_smile...tak som stúpenkyňa Bishi učenia musela som to tak nakresliť big_smile

56

Chodí, ale mají ještě něco na tom. My jen věci odmýšlíme, ale vy si je přimýšlíte a děláte z kluků teploušky pro vaše zvrhlý představy  big_smile

57

...nicvšak to nemění na tom, že je to docela pěknej obrázek smile...fakt dobrej

58

To mají holky ve zvyku dělat z kluků metrosexuály lol

59

hmmm..... asi proto je můj oblíbený díl SouthPark is GAy..... hmmm big_smile big_smile big_smile samozřejmě není jediný big_smile

NO CONFORMIST!

60

Jako ten výtvor CHERCHERIN je docela hezký, ale fakt to čučící břicho a "buzna look"... Máte zajímavý ideály...

Naposledy upravil: Rocky88 (01. 10. 2009 15:47:28)

Eat, pray, queef!

61

Holky sou takový buzny lol

62

Ne, to jen Kennyho rodiče nemají na to, aby mu koupili novou bundu, takže z té staré vyrostl a čučí mu břicho, no.

IDDQD!

63

Hey to máš recht big_smile ale nemohla sem z hlášky.... sp_cartman : Kenny támhle maj výprodej oranžových kombinéz.  lol lol lol lol

NO CONFORMIST!

64

Tak přidám nákou tu amatérskou fotomontáž  wink

http://i711.photobucket.com/albums/ww117/ja003-1993/KillCartmen-snapis.jpg?t=1254578202

http://i711.photobucket.com/albums/ww117/ja003-1993/KillCartmen-sp-barvanapis-1.jpg?t=1254578168
...co je lepší? smile

65

Ta druhá je supr, ty ksichty tam seděj perfektně big_smile

Eat, pray, queef!

66

dnešek byl velmi náročný

http://www.youtube.com/watch?v=YG6sYmLGSng

...a tohle z toho vzešlo smile

67

big_smile Tak tohle video nemá chybu.

68

Aaa to video je boží big_smile

69

jeee...to sem rád...a už sem si myslel, že to byla ztráta času (začal sem v 7 a ted sem to dodělal)...mockerát díky smile

70

Ztráta času  lol lol lol

71

mno umrela som lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

72

ale notak lidi přejte mi to...fakt sem se dneska nudil a hold mě nic lepšího nenapadlo...krom věčnýho sledování seriálů sem dneska fakt nic neudělal neutral

73

To video je skvělé, přidám ho na web. Myslím, že nastal správný čas na vyhlášení malé soutěže o nejlepší video na motivy South Parku. (Detaily zveřejním v následujících dnech.)

IDDQD!

74

ja003 napsal:

ale notak lidi přejte mi to...fakt sem se dneska nudil a hold mě nic lepšího nenapadlo...krom věčnýho sledování seriálů sem dneska fakt nic neudělal neutral

ehm...to " umrela som" bol komplimentXD

ako umrela som smiechomXD

to video je dokonalé a fakt si to...ty si to proste vyhral big_smile

75

děkujiděkuji

...česky znamená umřít asi něco jinýho.......ne, dělam si srandu, jen sem si nebyl jistej, jak mi Darker napsal Ztráta času, jestli to nemyslí zle wink...jaktak vidim, další víkend bych se zase moh na něco vrhnout smile