1

Téma: 1112 - Imaginationland Episode III

Stan a Butters uvázli v Říši představ a vláda schválila její odpálení atomovou bombou. Oba svedou životní bitvu proti zlým vymyšleným postavám. Kyle se nenechá zastrašit krizovou situací, které národ čelí, a bojuje s vládou o život svých kamarádů. Cartman svůj případ dožene až k Nejvyššímu soudu, aby donutil Kyla lízat mu koule.

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3326a.jpg

Upoutávka

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1112 - Imaginationland Episode III

Jsem zvědavý jestli Kyle bude teda lizat Cartmanovi koule a taky se těším na tu bitvu, prostě čekám od téhle epizody že zakončení trilogie bude fakt bombastické......ale možná čekám od toho moc, no uvidíme

At´ žije Satan !!!

3

Taky se těším. Nejdřív jsem si říkal, že trilogie je zbytečná. Ale po shlédnutí prvních dvou dílů už jsem stašně zvědavý na zakončení. Můj tip: Kyle will not sucks Cartmans balls big_smile

Já jsem skeptičtější.Minulá epizoda mě totiž připadala dost překombinová a vůbec se bojim jak to autoři ukončí.Taky by mě zajímalo v jakým duchu se ponese.Minule to totiž byla jedna velká parodie, i když vůbec ne špatná.Připadá mi že když už vymysleli delší příběh tak ho měli udělat jako dvojepizodu.Bylo by to pak víc zábavnější.

5

Já jsem skeptičtější.Minulá epizoda mě totiž připadala dost překombinová a vůbec se bojim jak to autoři ukončí.Taky by mě zajímalo v jakým duchu se ponese.Minule to totiž byla jedna velká parodie, i když vůbec ne špatná.Připadá mi že když už vymysleli delší příběh tak ho měli udělat jako dvojepizodu.Bylo by to pak víc zábavnější.

Jestli by to bylo víc zábavnější bych soudil, až tu epizodu uvidim. Já jim celkem věřim, tenhle trojdíl má velký ambice:)

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

6

Já typuju, že se to všechno carmanovi jenom zdá no a když už mu bude Kyle mít lýzat koule tak se probudí a bude nasranej, že to byl jen sen -the end-  lol

Drive slow homey...! -peace-

Já typuju, že se to všechno carmanovi jenom zdá no a když už mu bude Kyle mít lýzat koule tak se probudí a bude nasranej, že to byl jen sen -the end-  lol

To už tu bylo v epizodě 3x02 Spontaneous Combustion smile

8

Tak dovyprávěli příběh do smysluplnýho konce, ale už to ztratilo grády z druhýho dílu - v první půlce se celkem nic nestalo. Nejvtipnější mi jinak přišel unauthorized entry alert smile 3/5 Chtělo to víc zapojit Cartmana do hlavního příběhu, takhle to na trilogii nestačilo - v každým díle bylo několik scén Kyle+Cartman, případně převlečenej Cartman, ale všechny v podstatě stejný.

9

Wow...skvelá časť, skvelé zakončenie...imho najlepšia časť celej trilógie... nerozumiem ako môže niekto hovoriť o úpadku SP.... roll 100/100 smile

10

4/5...taky se mi zdá, že už tomu pak trošku docházel dech, ale ten konec s Buttersem neměl chybu!  lol

11

Nene, tak se potvrdilo, že tenhle příběh na trojepizodu neměl. Stačila dvojepizoda a bylo by to údernější. Stejně jako Kaelovi se mi líbilo, že to bylo dotaženo do smysluplného konce, ale jinak nic šokujícího nebo překvapivého jsme zrovna neviděli.
No vzhledem k tomu, že je tento díl v 11. řadě, tak dávám slabší 4/5, ale musím říct, že kdyby jakákoliv epizoda z 11. řady byla třeba v 8. nebo 9. byl bych nucen dát jim o bod míň.
A ano, myslím si, že South Parku nastal úpadek, doufám, že se tvůrci postaví na nohy, ale nevěřím tomu  sad

Připadá mi jako by celá tahle trilogie předznamenávala konec SP na kterém jsem vyrůstal a který mám tak rád.Autoři začínají recyklovat sami sebe.Už minulý rok jsem se toho obával(Cartoon Wars, Go God Go i když ten byl celkem dobrý), ale letos je to ještě horší.Vyjma pár dílů mi 11.řada připadá taková nemastná, neslaná.Prostě průměr.Celkové hodnocení trilogie 3/5, jednotlivé hodnocení epizod: 1.epizoda 3,5/5(ten rozjezd byl docela fajn), 2. epizoda 3/5(celkem slušná parodie) a nakonec 3.epizoda 2/5.Ta je opravdu ze všech nejslabší.Vtipných mi tam připadalo jen pár scének a to je opravdu málo, protože od SP čekám víc. :?

13

no SP už neni jako dřív pěkně dlouho minimálně série 9,10,11.. poslední taková hodně dobrá série je 8 pak už to autoři pojali tak nějak nově a neni to to co dřív...prostě série 1,2,3,4 už nikdy nikdo nepředčí ty byly tak ujetý, že prostě okamžitě vymezily meze mezi lidma co SP budou zbožnovat a těma co ho budou nenávidět....teď jako by autoři začli podlízat i těm co SP v životě nesledovali a snaží se je získat...aha teď mi to došlo SP ZKOMERČNĚL stal se  zněj spíš produkt co má vidělat než radost a nadšení dvou týpků nic méně i tyhle nový série jsou dobrý, ale už to neni to co bývalo....

14

No IMHO sezóny 1-3 jsou fáze, ve které se Trey a Matt trošku hledali. To nebyla totiž ani tak kritika soudobé společnosti, jako spíš seriál, kde jeden gag střídá druhý. Jistě, díky těmto epizodám jsem se ve 13 letech k SP dostal a oblíbil si ho, ale pro mě ten "pravý" South Park a důvod, proč je to tak dobrý seriál, začíná až od 4. sezóny a vysokou kvalitu si udržuje až do 9.

no SP už neni jako dřív pěkně dlouho minimálně série 9,10,11..

9.řada mě přijde ještě v pohodě(hlavně první půlka).

16

Zaujímavé je že to tu niektorý hodnotíte ako by to bol fakt (south park je dobrý do 8.série potom nie....9,10.seria je nahovno...11.séria je podpriemer atď...) ale je to všetko len vás osobný názor tak sa to tak snažte formulovať. Ja OSOBNE si myslím že série 8,9,10,11 su totálne v pohode a posledná časť trilógie je podla MŇA v cool tak 4/5.Zabíjal ma Al Gore, ako lesné zvieratká znásilnovali pepka a dobrá myšlienka s tými vymyslenými postavami, že nás v mnohom ovplyvnili viac ako skutočné a svojim spôsobom su tiež reálne.

17

To je snad samozřejmost, že na fóru lidi vyjadřujou názory. Přece nebudu v každý větě psát IMHO. Naše názory nejsou skromné smile

K tématu, se South Parkem to jde skutečně s kopce, a to především v poslední sérii. Ještě před rokem u mě přetrvávala myšlenka, že South Park se jako jeden z mála seriálů neustále zlepšuje, teď už ne. Taková situace nastane ale v každym seriálu a plus pro South Park je, že už běží 10 let. Možná je jen škoda, že to přišlo zrovna ve chvíli, kdy byl South Park s velkou slávou prodloužen na další tři roky...

Optimisticky ale musim dodat, že nejlepší díly vycházejí dost často v závěru série, protože autorům dojdou nápady, kterých nabyli o pauze, a v časovym presu vymyslí něco nepředvídatelnýho smile No a teď zbývají dva díly, takže pořád věřim...

Mě osobně taky přijdou 8. a 9.řada(považuju je za vrchol celého seriálu) v pohodě.O to horší je když je porovnám s jedenáctou.Důležitý totiž je, že autoři začínají recyklovat sami sebe, což vypovídá o tom, že jim schází nápady.Kromě Lice Capades a Fantastic Easter Special(zatím vůbec nejlepší epizoda celé série) bych ostatní hodnotil tak 3/5.South Park je pořád úderná satira, ale je vidět že mu po letech prostě dochází dech, ostatně jako u všech pořadů(např. Simpsonovi).