26

Re: Odkaď stahujete??? :D

Ahoj, když je tu warez zakázaný, nemohli byste mi to někdo poslat na PM, nebo na mail?
Já asi neumím hledat, protože jsem hledal všude a našel jsem jen torrenty a upřímně - z torrentů mi to jde hrozně pomalu...
Prosím, prosím, smutně koukám, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala odkázek? smile

Z torrentů by to mělo jet hodně rychle. Máš povolené DHT? Máš vlastní IP adresu?

IDDQD!

27

Ahoj, když je tu warez zakázaný, nemohli byste mi to někdo poslat na PM, nebo na mail?
Já asi neumím hledat, protože jsem hledal všude a našel jsem jen torrenty a upřímně - z torrentů mi to jde hrozně pomalu...
Prosím, prosím, smutně koukám, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala odkázek? smile

Z torrentů by to mělo jet hodně rychle. Máš povolené DHT? Máš vlastní IP adresu?

Bohužel, takhle moc se v tom nevyznám, vlastní IP mám, ale co je DHT nevím, každopádně někdy stahuju třeba 200kbps, ale to je jen málo, přitom moje průměrná rychlost stahování souborů je cca. 750kbps...

Zkoušel jsem ty tvtorrents, ale tam je potřeba pozvánka, nebo co...
A na mininově, nebo isohuntu jsem nic s dostatečným počtem lidí nenašel...

Nebyl by nějakej web s RS/FF/Uloz.to/čímkoliv jiným?
Zkoušel jsem taky southparkzone, ale víc, než 70% dílů tam není - jsou smazaný...

More crap in toilets, more peoples on Earth

28

Bohužel, takhle moc se v tom nevyznám, vlastní IP mám, ale co je DHT nevím, každopádně někdy stahuju třeba 200kbps, ale to je jen málo, přitom moje průměrná rychlost stahování souborů je cca. 750kbps...

Zkoušel jsem taky southparkzone, ale víc, než 70% dílů tam není - jsou smazaný...

Web s RS/FF/Uloz.to/čímkoliv jiným neznám a i kdybych znal, tak nepodporuji. DHT si nastavíš v předvolbách torrent klienta. Doufám, že se bavíme o torrentech z Mr. Twiga. Vážně ti vadí tak "pomalé" stahování? Stačí to naklikat a dělat cokoliv jiného a můžeš jich stahovat víc najednou.

IDDQD!

29

Web s RS/FF/Uloz.to/čímkoliv jiným neznám a i kdybych znal, tak nepodporuji. DHT si nastavíš v předvolbách torrent klienta. Doufám, že se bavíme o torrentech z Mr. Twiga. Vážně ti vadí tak "pomalé" stahování? Stačí to naklikat a dělat cokoliv jiného a můžeš jich stahovat víc najednou.

Vadí mi, že mi většina stahuje 0.6kbps, vadí mi, že mi potom vypadne vždycky ICQ, mám pomalej naprosto nesnesitelně pomalej net a trvá to několik dnů...protože si to neumím nastavit.
Z RS si to v klidu sosnu a i když nemám premium, tahám aspon 100kbps a neupuju nic...
Jinak používám uTorrent, ten jedinej mi ještě jede...
Ani nevím, co je Mr. Twig a předvolby - díval jsem se do nastavení, tam jsem nic nenašel...na počítače jsem bohužel antitalent, a proto vyznávám jednodušší cestu...já bych se na to klidně díval online na southparkstudios, ale ve škole nemáme net a o přestávkách a v autobuse se díváme se spolužákama na seriály, nebo hrajeme hry...
Tedy jinak řečeno, beze mě je jejich šance na podívání se na south park nulová, musím tedy dál šířit víru v south park...
Přece musím dodržet misii a s torrentama tohle asi nedám

30

Vadí mi, že mi většina stahuje 0.6kbps, vadí mi, že mi potom vypadne vždycky ICQ, mám pomalej naprosto nesnesitelně pomalej net a trvá to několik dnů...protože si to neumím nastavit.
Z RS si to v klidu sosnu a i když nemám premium, tahám aspon 100kbps a neupuju nic...
Ani nevím, co je Mr. Twig a předvolby - díval jsem se do nastavení, tam jsem nic nenašel...na počítače jsem bohužel antitalent, a proto vyznávám jednodušší cestu...já bych se na to klidně díval online na southparkstudios, ale ve škole nemáme net a o přestávkách a v autobuse se díváme se spolužákama na seriály, nebo hrajeme hry...
Tedy jinak řečeno, beze mě je jejich šance na podívání se na south park nulová, musím tedy dál šířit víru v south park...

Aha, už vím, co máš přesně za problém, to jsi měl napsat hned. Máš zahlcené odchozí spojení. Nastav si v µTorrentu omezení odchozí rychlosti (třeba na 10 KB/s). Mr. Twig je stránka, specializovaná na South Park torrenty. Teď to celé přesunul na Mininovu, ale stejně se vyplatí si to naklikat přes něj.

IDDQD!

31

Aha, už vím, co máš přesně za problém, to jsi měl napsat hned. Máš zahlcené odchozí spojení. Nastav si v µTorrentu omezení odchozí rychlosti (třeba na 10 KB/s). Mr. Twig je stránka, specializovaná na South Park torrenty. Teď to celé přesunul na Mininovu, ale stejně se vyplatí si to naklikat přes něj.

Děkuju ti mockrát, konečně se našel slušnej člověk, kterej to idiotovi dokázal vysvětlit smile
Takže mám omezit upload na 10kbps...a nesníží se tím i download?
Možná to byla náhoda, ale kdykoliv jsem zvýšil/snížil upload, zvýšil/snížil se mi download, i když jsem ho měl pořád nastavenej na NEOMEZENO smile
Na mininově jsem to nenašel, asi jsem opravdu slepej hledač, takže zkusím toho Mr. Twiga smile děkuju moc

32

Děkuju ti mockrát, konečně se našel slušnej člověk, kterej to idiotovi dokázal vysvětlit smile
Takže mám omezit upload na 10kbps...a nesníží se tím i download?
Možná to byla náhoda, ale kdykoliv jsem zvýšil/snížil upload, zvýšil/snížil se mi download, i když jsem ho měl pořád nastavenej na NEOMEZENO smile
Na mininově jsem to nenašel, asi jsem opravdu slepej hledač, takže zkusím toho Mr. Twiga smile děkuju moc

Nesníží se ti download. Jakmile to máš nad 5 KB/s včetně, tak je download neomezený. Těch 10 KB/s doporučuji nastavit ze slušnosti; většina připojení to zvládá s rezervou.

IDDQD!

33

DHT? To ani ja nepoznám a to si myslím, že nie som úplna lama.  big_smile

DJUJ: warezové fóra sú napríklad www.warforum.cz www.warxtreme.com  tam si nájdeš linky. Nie je to priamy link na stiahnutie, tak s tým snaď nič neporušujem.

34

Distributed Hash Table -- základ pro rychlé stahování (nejen) z torrentů. A otázku tvé lamovitosti bych nechal bez komentáře.  tongue

IDDQD!

35

Distributed Hash Table -- základ pro rychlé stahování (nejen) z torrentů. A otázku tvé lamovitosti bych nechal bez komentáře.  tongue

Programátorské umenie nie je všetko, som si na 99% istý že v súčastnom hardware sa vyznám lepšie.

36

Programátorské umenie nie je všetko, som si na 99% istý že v súčastnom hardware sa vyznám lepšie.

To je celkem možné, já se o hardware nezajímám od puberty.

IDDQD!

37

To je celkem možné, já se o hardware nezajímám od puberty.

Takže už od roku 2012, hej?

38

Takže už od roku 2012, hej?

Uber tak 10 let.

IDDQD!

39

Jasny ze z www.warforum.cz . Tam najdete vsechno.
Ale to asi kazdy vi.
Jinak ted jsem si koupil PSP a tak si to stahuju do nej, parada...

(doufam ze jsem tim odkazem na stranku, ne na dil! neporusil neco)

40

Ale to asi kazdy vi.

Sťahovať z warfora znamená sťahovať odkazy typu www.warforum.cz/southpark.avi, takže by si skôr mal asi napísať, z akých serverov sťahuješ - warforum je len doplnková informácia, odkiaľ máš linky.

41

Ale to asi kazdy vi.

Sťahovať z warfora znamená sťahovať odkazy typu www.warforum.cz/southpark.avi, takže by si skôr mal asi napísať, z akých serverov sťahuješ - warforum je len doplnková informácia, odkiaľ máš linky.

Ano warforum je vlastne neco jako ukazatel souboru na stahovani. Ale urcite sem nebudu davat prime odkazy, urcite by to bylo proti jak pravidlum tohoto fora, tak i warfora.
Snad sem dam jen odkazy na warforum, kde lze south park najit, na pozadani...

42

Ale to asi kazdy vi.

Ano warforum je vlastne neco jako ukazatel souboru na stahovani. Ale urcite sem nebudu davat prime odkazy, urcite by to bylo proti jak pravidlum tohoto fora, tak i warfora.
Snad sem dam jen odkazy na warforum, kde lze south park najit, na pozadani...

Ja si myslím, že väčšina ľudí je schopná si ich nájsť aj sama, takže sem nedávaj nič.

43

torrenty to nemusim jak chuj furt cakat 60.......sekund na potvrdenie staci dat stahovat nehat cez noc zapaty noutbuk a je to

44

mno ja som to sťahovala cez torrenty...ale nakoľko som lenivá s premiestňovaním priečinka(áno som lenivá aj na klikanie myškou a posúvanie ) tak som si ich nastavila aby mi to sťahovalo rovno do externého disku ale po menšom incidente kedy som zabudla na fakt, že ak externý disk odpojím tak mi to sotva bude mať kam sťahovať roll , sa mi to celé komplet posralo a už neťahajú...oh samozrejme mohla som to vypnúť a znova zapnúť či dať ich nanovo ale radšej som si povedala...serem na vás a idem na south-park.cz a začala som pozerať online...nejak som si na to zvykla takže ak sa raz odhodlám to stiahnuť tak to už bude iba pre ten pocit, že ten úžasný seriál mám vo svojom pc:)

povedala mierne nekompetentná osoba

45

vsetky casty su na ceknito.sk jasne ze su tam titulky s south-park.cz ale su tam aj family guy,american dad - len skoda ze sa nedaju stahovat  sad  :!: takze je to len na pozeranie

suck my ass ! you bitch

46

Danoboss napsal:

Je vám dúfam jasné, že sťahovaním s torentu a DC porušujete zákon, kým pri sťahovaní s rapidu nie?  smile

preco riesis porusenie zakona ked ti aj tak nikto nic nemoze...ja stahujem z torrentov minimalne 5 rokov a zatial som tu :-D

47

Třeba kámošovi už přišla za stahování přes torrenty upomínka...ještě jsem neslyšel víc o případu, aby za to někdo platil, ale nejspíš to možný je

48

Ja to sťahujem priamo z ceknito(viem že je to starý topic,ale niekomu to môže pomôcť)
Návod:
http://vsetkocochcete.webnode.sk/news/a … knito-sk1/

Naposledy upravil: Minikenny (30. 10. 2010 22:54:57)