Téma: Odkaď stahujete??? :D
No já stahuji SP bud za mrtwiga nebo z rapidu pokud je na warezu. A co vy????
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nové díly z mrtwiga a když si chci stáhnout nějáký starý tak ze South parkzone (rapida)...
Už podľa toho ako si skomponoval vetu mi je jasné, že je absolútne zbytočné sa s tebou o tomto baviť, pretože si založil topic, myslíš si že vieš o čom hovoríš ale mýliš si pojmy a dojmy.
odkaz vymazaný.... zda se mi ze je to tam vzdycky nejdriv
Tomaš, tvoj odkaz bol vymazaný. Je tu zákaz warezu.
ja nestahujem (už) stahoval som z mrtwiga ale rozumiem anglicky a nasiel som stránku kde si mozete SP pozret zadarmo www . standsdad . com
Ja si to stahujem z tvtorrents.com ! su tam snad vsetky serialy na svete a vzdy to tam je novy diel hned ako vyjde..a co sa tyka seederov este sa my nestalo ze by ich tam nebolo tolko ze by to neislo plnou rychlostou ![]()
Já stahuju z torrentu
me torrenty vubec tahat nejdou, nevim proc ale zakazane porty nemam. takze old school - DC, nez vyjdou titulky tak uz to par lidi ma
Je vám dúfam jasné, že sťahovaním s torentu a DC porušujete zákon, kým pri sťahovaní s rapidu nie? ![]()
V čem je rozdíl?
Za dob starýho pc jsem stahoval z torrentu, teď už sleduju přes southparkstudios.com.
Je vám dúfam jasné, že sťahovaním s torentu a DC porušujete zákon, kým pri sťahovaní s rapidu nie?
Není.
V čem je rozdíl?
Za dob starýho pc jsem stahoval z torrentu, teď už sleduju přes southparkstudios.com.
Tým že sťahuješ s P2P sietí ako je DC alebo torent, tak zároveň daný materiál rozširuješ, lebo iní ho sťahujú od teba. A rozširovanie je trestné.
Je vám dúfam jasné, že sťahovaním s torentu a DC porušujete zákon, kým pri sťahovaní s rapidu nie?
Není.
To isté. Minimálne o DC to platí určite.
Tým že sťahuješ s P2P sietí ako je DC alebo torent, tak zároveň daný materiál rozširuješ, lebo iní ho sťahujú od teba. A rozširovanie je trestné.
Platí to pouze za předpokladu, že stahuješ přes BitTorrent materiál chráněný autorskými právy, které neumožňují další rozšiřování a nebo ho přes Direct Connect nabízíš ke stažení. Samotné stahování přes BT a DC trestné není.
Platí to pouze za předpokladu, že stahuješ přes BitTorrent materiál chráněný autorskými právy, které neumožňují další rozšiřování a nebo ho přes Direct Connect nabízíš ke stažení. Samotné stahování přes BT a DC trestné není.
Samotné sťahovanie napríklad Linuxovej distribúcie alebo nejakého open officu nie. Ale tohoto South parku áno.
Když sdílíš freeware, na používání DC neni vůbec nic špatnýho, stahovat můžeš co chceš.
Samotné sťahovanie napríklad Linuxovej distribúcie alebo nejakého open officu nie. Ale tohoto South parku áno.
Ano, to jsem měl na mysli. Nástroj není trestný. Používání nástroje není trestné, pokud není použit k trestnému činu (teď pomiňme pár výjimek, na které musíš mít oprávnění, abys je mohl využívat).
Když sdílíš freeware, na používání DC neni vůbec nic špatnýho, stahovat můžeš co chceš.
Na DC ako náhle si stiahol 0,1 % tak ten 0,1 % aj zdieľaš nie?
Na DC ako náhle si stiahol 0,1 % tak ten 0,1 % aj zdieľaš nie?
Ne.
Tak to platí iba torentov. Ale zas skúste zdieľať 300 giga freewaru. ![]()
Tak to platí iba torentov. Ale zas skúste zdieľať 300 giga freewaru.
Freewaru asi ne, ale když např. nasdílíš instalační DVD nějaké linuxové distribuce, tak by to neměl být problém.
Tak to platí iba torentov. Ale zas skúste zdieľať 300 giga freewaru.
Freewaru asi ne, ale když např. nasdílíš instalační DVD nějaké Linuxové distribuce, tak by to neměl být problém.
Pár tisíc distribúcii. ![]()
hlavně většině hubů stačí do 20 GB
ja stahuájem z upnita su tam vsetky diely
Ahoj, když je tu warez zakázaný, nemohli byste mi to někdo poslat na PM, nebo na mail?
Já asi neumím hledat, protože jsem hledal všude a našel jsem jen torrenty a upřímně - z torrentů mi to jde hrozně pomalu...
Prosím, prosím, smutně koukám, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala odkázek? ![]()
Příspěvky [ 1 až 25 z 48 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.