1

Téma: 1114 - The List

Holky ze čtvrté třídy si vytvořily tajný seznam, na kterém hodnotí kluky podle vzhledu od nejhezčích po nejošklivější. Kluci seznam ukradnou, ale na výsledky, které tam najdou, nejsou vůbec připraveni. Ukáže se, jak holky dokáží věci zmanipulovat.

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3346a.jpg http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3346b.jpg

Upoutávka

Závěrečná vystřižená scéna

Tak sakra, poslední díl, doufám v něco pořádnýho smile Snad to nebude jenom variace na Marjorine. Mimochodem, ačkoli tomu příběh moc nenasvědčuje, čekat by se dala narážka na současnou stávku unie filmových a televizních scénáristů, která hýbe Amerikou a většině oblíbených seriálů hrozí až půlroční přerušení. South Park jako jeden z mála amerických pořadů samozřejmě touto stávkou není postižen - Matt a Trey do unie nespadají.

Jinak průměr sledovanosti jedenácté série South Parku činil 3,8 milionů diváků na epizodu, což je nejvíce od osmé série.

První díl dvanácté série se bude vysílat 12. března 2008.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1114 - The List

To taky doufam  smile  , cekam od tohoto dilu ze grandiozne  smile  ukonci 11 radu

At´ žije Satan !!!

3

Za několik momentů vtipnějších než většina celé 11. série dohromady dávám 4/5, ale velmi slabých za některé dlouhé nudné pasáže. Ve srovnání se závěry ostatních sérií ale nic moc, horší byly snad Vánoce v Kanadě. Vůbec by nebylo špatný, kdyby ten poslední v listu byl Kenny a ta jeho smrt měla pro děj význam (ne že by teda v prvních sériích někdy měla, ale teď hraje děj v South Parku přece jen větší roli smile ).

Celá jedenáctá série byla dost špatná. Nesla se v duchu starších dílů South Parku, ale tak nějak nepovedených. Chválím, že se vrátily tolik postrádané díly, kde jsou všichni kluci pohromadě, a už jen minimum dílů stojí jen na jedné z hlavních postav. Ale místo toho zase s výjimkou úplně prvního dílu autoři úplně omezili řešení světových problému, či jakýchkoli jiných, a narážky na aktuální dění, které se jim přitom vždycky dařily. Nejde hodnotit líp jak 2,5/5.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4

3/5, snad jen za to, že nakonci zase zabili kennyho:) to mě docela pobavilo... myslel jsem, že po třídílném imaginationlandu (nápad pěkný, ale tak do jedné epizody, ne 3) chystají pěkný závěr, a ono ho***, guitar queer-o byla snad jedna z nejhorších epizod, a the list takový slabý průměr, prostě to vůbec nemělo tu správnou south parkovou šťávu

Wir müssen die juden ausrotten!

5

Tak The List mě velice potěšil. Krásná pocta starým epizodám South Parku a pro mě osobně asi nejlepší díl 11. řady. Tímhle si to SP u mě trošku vylepšil.

4/5

Ale stejně, když hodnotím celou 11. řadu, tak tu nebyl jediný díl na 5/5 a jen velice málo epizod na 4/5. Je mi to velice líto, ale víc jak 2.5/5 této sezóně taky nemůžu dát.
Moc doufám, že 12. sezóna bude lepší.

6

dávám bez váháni 5/5 protože to byl starej dobrej oldschool díl kterej mě bavil, to je ten směr jakým dál pokračovat!! Celou dobu jsem čekal, že se ten pravej seznam najde a cartman bude poslední, škoda že to tam nebylo, chtěl bych vidět jak by se cartman tvářil, že je horší než kyle!  lol

Drive slow homey...! -peace-

7

Zaujímavá časť celkom v pohode dávam 3/5 vhodné ukončenie vynikajúcej série.

Podle mě průměr.Hodnocení epizody-3/5,hodnocení celé 11.řady-2,5/5.Původně jsem chtěl dát 3/5, ale slabej  Guitar Queer-o(stejně jako většina ostatních epizod) a to, že za celou dobu jsem dal plnej počet jen dvěma dílům mě přesvědčilo, abych celou řadu hodnotil jako podprůměrnou. sad

9

Podle mě průměr.Hodnocení epizody-3/5,hodnocení celé 11.řady-2,5/5.Původně jsem chtěl dát 3/5, ale slabej  Guitar Queer-o(stejně jako většina ostatních epizod) a to, že za celou dobu jsem dal plnej počet jen dvěma dílům mě přesvědčilo, abych celou řadu hodnotil jako podprůměrnou. sad

Já se naopak u 11. řady bavil. A zvláště u Guitar Queer-o (kterému jsem ale nakonec dal jen 4/5; teď bych mu dal 5/5).

Ale asi jsem jen zvláštní člověk se zvláštním vkusem. :-)

IDDQD!

10

Já se naopak u 11. řady bavil. A zvláště u Guitar Queer-o (kterému jsem ale nakonec dal jen 4/5; teď bych mu dal 5/5).

Ale asi jsem jen zvláštní člověk se zvláštním vkusem. :-)

To teda jo, keby bola epizóda, kde by Linux vyhral nad Winom, tak dáš 10/5.  smile

11

dávám bez váháni 5/5 protože to byl starej dobrej oldschool díl kterej mě bavil, to je ten směr jakým dál pokračovat!! Celou dobu jsem čekal, že se ten pravej seznam najde a cartman bude poslední, škoda že to tam nebylo, chtěl bych vidět jak by se cartman tvářil, že je horší než kyle!  lol

Tvoje přání bylo vyslyšeno smile

12

Kael: Velice dobré  big_smile

13

Dobrá paródia na Prison Break a na "spoločnosť", páčilo sa mi to. Ešte niečo som chcel, ale zabudol som.

14

Vynikajici 5/5 hodnotím , neměla chybu tato epizoda, líbí se mi když tvůrci přenášejí problémy dospělích lidí na 8 letý děti. 11 řada ukončena tak jak sem čekal  wink

At´ žije Satan !!!

15

v com by som to mohol prehrat?

16

Napríklad Nero Showtime.

17

Napríklad Nero Showtime.

dik wink