Re: Nejlepší scénky
Nejvíc jsem nemohl u scénky v 3x1 jak je Craig doma a celá rodina na sebe ukazuje prostředník ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejvíc jsem nemohl u scénky v 3x1 jak je Craig doma a celá rodina na sebe ukazuje prostředník ![]()
Cartman: Ty jseš ručník!
Ručník (zhulenej): Ty jseš ručník!!
:DDD
Naposledy upravil: Motig (31. 03. 2009 00:18:25)
ja som sa smial najviac na casa bonita cela cast ! hlavne ukazka ja som ty nikdy nepovedal zid (cartman) alebo cast cartmanova smrt
butters : eric,zrobil si v zivote nieco velmy skarede,alebo si niekomu ublizil ?
cartman : hmmm ehhh asi nie !:D
ale ta vsak vsetky casty a ukazky v south parku su super !
Mně se jich líbilo hodně, ale největší záchvat smíchu jsem zatím měla u epizody Vánoce v Kanadě, neim která série, jak Cartman celou dobu říkal Kylovi, že jestli prošvihne Vánoce tak si to rozdaj... A jak potom ty Vánoce prošvihli, a Kyle mu jednu ubalil a Cartman začal histericky řvát a ječel Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
To jsem fakt jako nemohla jsem se řehtala ještě hodinu
![]()
Naposledy upravil: Butterska (05. 08. 2009 22:02:01)
Mam dve oblubene scenky: 1)ako pani Garrisonova detom vysvetluje evolucnu teoriu (pri tejto scene som plakal od smiechu)
a 2)ako si chalani k sebe zavolali lovcov duchov v casti o Michaelovi Jacksonovi
![]()
este P.S.: Cartmanova scena s kostymom Hitlera je legendarna, ale to uz hadam ani nemusim zmienovat
Naposledy upravil: petec (01. 04. 2010 04:53:14)
Jedna z mojich obľúbených scénok (vedľa niekoľkých, ktoré tu už boli spomínané) je v časti, kde prišiel Kyle's bratranec Kyle a Kyle chcel podplatiť Cartmana, aby sa mu nesmial. A v triede, kde Kyle (bratranec) rozpráva o sebe a Eric sa drží lavice a kúše si do jazyka, aby nič nepovedal až napokon, keď učiteľka povie "Kyle. Ty sa nevieš koncentrovať. Naozaj sa musíš naučiť koncentrovať" a Eric vykríkne: "Tak ho pošlime do koncentračného tábora! Sakra! Sakra! Sakra!"
A príde za Kylom a hovorí mu: "Teraz som sa dozvedel, že za druhej sv. vojny boli tábory..."
![]()
Z tej scény umieram furt ![]()
Tak já nejvíc nemůžu z toho konce v dílu Ericova smrt (jak si myslí, že je mrtvej), jak tam dělá bordel mezi těma teroristama a myslí si, že je duch
:lol: To jsem hodně dlouho rozdejchával.
A pak ještě jak je na něj nasraná Wendy, že si dělá prdel z rakoviny a chce ho zmlátit, tak jak před ní sežere ty slipy a pak jak je se Stanem tak mu vylezou z huby a on tak uplně klidně řekne : á tady jsem je nechal ![]()
Příspěvky [ 26 až 33 z 33 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.