1

Téma: Nejlepší scénky

Čau maniaci... chtěl bych se zeptat jaký jsou podle Vás nejsradnovnější scénky ze southparku... já už viděl všechny díly 1.-10. serie asi 3x takže už to docela mám v palci ale sám od sebe si nevzpomenu, teď jsem dokoukal tu poslední sérii (11.) a už mi to začíná připadat docela jako nuda... nejvíc se mi líbily asi tak 1-5 serie to bylo co díl to perla, dál už jen občas. A taky ještě jeden ultimátní díl na kterej si pamatuju je série 8. díl 1. (Good Times with Weapons), to mě rozsekalo lol

Mno teď mi přišlo hodně vtipný ze serie 11, díl 14. jak Cartman vyfakuje Bebe a hlavně jak na ni vyprskne lol  lol (zhruba v čase 2:16)

Napiště nějaký svoje oblíbený smile

[img]http://www.imghosting.eu/uploaded27/butters.gif[/img]

2

Re: Nejlepší scénky

To je hrozne všeobecné.. mne sa napríklad veľmi páčilo, ako ukázali Pavúčicu ako centrum krestaňstva, alebo Veverkokohout ktorý má základné matematické znalosti a jeho zobák funguje ako flotačné zariadenie.  big_smile

3

Čau maniaci... chtěl bych se zeptat jaký jsou podle Vás nejsradnovnější scénky ze southparku... já už viděl všechny díly 1.-10. serie asi 3x takže už to docela mám v palci ale sám od sebe si nevzpomenu, teď jsem dokoukal tu poslední sérii (11.) a už mi to začíná připadat docela jako nuda... nejvíc se mi líbily asi tak 1-5 serie to bylo co díl to perla, dál už jen občas. A taky ještě jeden ultimátní díl na kterej si pamatuju je série 8. díl 1. (Good Times with Weapons), to mě rozsekalo lol

Mno teď mi přišlo hodně vtipný ze serie 11, díl 14. jak Cartman vyfakuje Bebe a hlavně jak na ni vyprskne lol  lol (zhruba v čase 2:16)

Napiště nějaký svoje oblíbený smile

Nemám rád slovo jen a cukrový v jedný větě,
Táák leprikóne kde je zlato?
Come on come on,
co to mas cartmane...antonia banderese s realnymi genitaliemi,
jdu za adolfa hitlera Sieg Heil Sieg Heil
,Já sem malý čuník,
v týmu A budu ja Stan Erik kyle,sestra a shef tým B bude Kenny zatímco se se budeš prodírat kanálem...my budeme sledovat rodinne programy a pít kakao
Tento veverkokohout je asi 6 stop vysoký a pracuje asi sám
Ledový muž z roku 96 byl zřejme členem lovecké tlupy z  [wotoson] street
Kurte Russele jak to tam vypadá? Je tady barevná trává a a a lestní zvířátka...tomu medvedovy zacinaj rude svitit oci
První fáze nahormadení duhá fáze... treti faze zisk

4

Další vec co se mi hodne libil dil Torret syndrom jak mely ty s tim syndromem sezeni jak vysvetlovali kylovi co je to za nemoc.Ta holka jak musi vzdy uklonit halvu a lusknout prsty to sem byl hotovej big_smile

5

Niektorí si tu mýlite scénky a hlášky.  smile

6

epizoda s houmlessakmi:
stan: co to robi?
veduci vyskumu houmlessakov: umiera
cartman: cool

8. seria - satanisticke zvieratka
Stan: prominte ze jsem vam zabil maminku. Veverka mi rekla, ze je zla.
levicatko: tebe oklamala veverka? nejsi moc chytry, co?

2x1 - terrence a phillip special
http://www.ceknito.cz/video/20705

vianoce v kanade
http://www.ceknito.cz/video/61739

ale num. 1 je pre mna je saddamova fabrika na bombony z epizody rebrik do neba: http://www.ceknito.cz/video/90550

7

Jedna z mých nejoblíbenějších hlášek byla:

John Edward: "Říkám jen lidem pozitivní věci a dávám jim naději, proč jsem kvůli tomu všivák?"
Stan: "Protože otázky života jsou těžký, kdo jsme, proč jsme tady, odkud pocházíme, kam jdeme, a když lidi uvěří lhářům jako ty, tak na ně nikdy nedostaneme odpovědi. Nejen že lžeš, ale zpomaluješ pokrok lidstva. JSEŠ VŠIVÁK!"
John Edward: "Já nejsem všivák! A vyzývám tě na souboj médií. Dokážu lidem že já médium jsem, a ty ne!"
Stan: "Fajn, všiváku!"
John Edward: "Nejsem všivák!"

8

12x1:

riaditelka: Vas kamarat cartman bol nakazeny HIV
kyle: Nemozne!
riaditelka: radsej sem erica privediem, prosim vas aby ste mu preukazali dostatok sucitu a lasky.
kyle: ...musim si na chvilu odskocit, prepacte ...HAHAHAHAHHAHAHA!

9

7-13-Butt Out

Scénka kde chytne škola od cigaret - Poradce [mekí]: Rakovina je špatná, mkay? -otočí se- HOLY SHIT ! mkay?  lol

[img]http://www.imghosting.eu/uploaded27/butters.gif[/img]

10

Mě se líbil díl Casa Bonita, jak na konci Cartman probíhá ty atrakce  lol
Nejlepší bylo:"C´mon guy, dive"
                   "Dive,asshole!"
                   " OH avesome, that was cool huh?"

11

já jsem se teda nemoh přestat řehtat u titulků z Free Wilixzyk (bo jak) to byly snad jediné (kromě Halloweenu s kennym) titulky, které jsem sledoval do konce a řehtal se u nich  lol

12

já jsem se teda nemoh přestat řehtat u titulků z Free Wilixzyk (bo jak) to byly snad jediné (kromě Halloweenu s kennym) titulky, které jsem sledoval do konce a řehtal se u nich  lol

Zapol si si k tým tým titulkom aj nejaké video?  big_smile

13

Zapol si si k tým tým titulkom aj nejaké video?  big_smile

K čemu? Není to potřeba, titulky stačí.

IDDQD!

14

přesně titles řeknou víc než video

15

Tak ja som sa smial asi minútu v episóde Cherokee Hair Tampons, nwm teraz presne z ktorej série, keď  sp_stansp_kyle išli vybrať  sp_cartman obličku a jeden z nich pristúpil chvost  sp_cartman prasaťa. Začal som sa šúľať hneď potom, ako ho  sp_cartman "utíšil"  lol  lol

16

přesně titles řeknou víc než video

Nemýliš si titulky zo scenárom náhodou alebo transcriptom? Lebo titulky bez filmu sú úplne na nič.. niekedy sa z nich nedozvieš ani dej. Vizuálny vnem je dôležitý, ak chýba, nastupuje rozprávač (opis scény v transcripte), ak sú titulky holé tak nechápeš čo kto hovorí a prečo.

17

Přesně tak. Titulky ti neřeknou vůbec nic, apsoň je k nim potřeba popis abysis udělal obrázek. A pokud by někdo tvrdil, že titulky nahraděj zvuk, tak to je teprv pořádná hovadina. Zvuk dělá ve filmu často větší dojem než samotnej obraz.

18

ja to myslel ironicky

19

Plakej Scotte, plakej... ááách, to je tak krásný slyšet tě brečet, nech mě ochutnat tvé slzy Scotte.. :-D

20

podla mna najlepsia scena bola ked Kenny hodil hviezdicu do buttersa v diele 8x01 Good Times With Weapons, sp_kenny

21

V podpise Gothic_Stan-a je obrázok. To je jedna z mojich obľúbených scén, keď Butters povedal Stanovi niečo takéto:

Well yeah, and I'm sad, but at the same time I'm really happy that something could make me feel that sad. It's like, it makes me feel alive, you know? It makes me feel human....

a potom ešte pridal:

I'd rather be a crying little pussy than a faggy Goth kid.

To ma skoro rozplakalo big_smile

22

mne sa lubila scena 218 Prehistoric Ice Man asi v 7. minute jak sa vypraval s tym prahistorik menom: ja priatel menphisto.... a v 8. minute mu hovoril meno: steve, steve, steve, steve, ty...
a este best scena asi 50x pozreta: zacina 9 minut 10.sekunda:Prý máte prehistorického ledového muže z roku 1996?
- Správně.
- Rádi bychom...a jak sa menily zabery na toho agenta a TO co ma memphisto ten klon ci co je to
3 BEST ZABERY...... zatial
a este dalsi zaber: ako zjest moriaka prdelí

23

Rádi bychom...a jak sa menily zabery na toho agenta a TO co ma memphisto ten klon ci co je to

To je jeho přisluhovač Kevin.

IDDQD!

24

Ručniček: O ja jsem tak krasne zhulakanej vubec nevim co se deje lol  big_smile

25

V poslední době se mi dost líbily hlášky "They Took Errrr Jerrrrbs!" z Goobacks

http://www.youtube.com/watch?v=uORAyORWRAA