1

Téma: 4. člen do party

Tohle hlasování není pro toho, kdo byl váš oblíbenější 4. člen do party v seriálu (tedy kdo vám připadal srandovnější, koho máte radši), ale pro koho byste se rozhodli v reálu. Zamyslete se nad tím a berte to jako že ten člen by jednal přesně tak, jako jeden z těchhle dvou.
Např. já bych si Butterse nikdy nevybral, protože v seriálu byl možná srandovnější, ale kdo by chtěl mít v gangu takovýho poseru, a jeho parta by byla všem pro smích?
Hlasujte prosim vás objektivně, ne že kdo je váš oblíbenej charakter, tomu dáte rovnou hlas.

2

Re: 4. člen do party

Určite Butters, robil pre druhých všetkých a všetci mu aj tak robili zle, navyše vedľa neho by bol každý frajer. smile

3

A co to s tou televizí - "k nám nemůžem, protože nikdo není doma"

Já říkám, takhle uvažující, naivní a zmanipulovatelnej člověk je na nic, i když pro vás udělá všechno.

4

Já říkám, takhle uvažující, naivní a zmanipulovatelnej člověk je na nic, i když pro vás udělá všechno.

Kopnem do hlavy a zoberem mu kľúče.  lol

5

S tebou bych se nechtěl kamarádit  8)

6

S tebou bych se nechtěl kamarádit  8)

A s Cartmanom hej? Veď je taký istý.  smile

7

Tak já dávám Butterse, protože jsi psal že bys ho nikdy nevybral. Tím ses snažil přesvědčit lidi, aby volili Tweeka. Ale nevolil jsem ho jen kvůli tomu.  roll

South Park is best

8

No, já jsem říkal hlasovat objektivně.
Přesně vim, jak by to dopadlo, kdyby nad tim nikdo nepřemejšlel, všichni si myslej jak je Butters boží z čehož fakt nemůžu a hlasování by bylo zbytečný. Víceméně máš možná pravdu, že tim dávám najevo že Butters vážně není můj oblíbenej charakter. Chci vědět jestli nejsem sám.

9

Šéf: ty to berieš nejako moc vážne.  smile

10

Tak já dávám Butterse, protože jsi psal že bys ho nikdy nevybral. Tím ses snažil přesvědčit lidi, aby volili Tweeka. Ale nevolil jsem ho jen kvůli tomu.  roll

On si začal! big_smile

Lidi jako Butters můžou lidem připadat srandovní. Dokud se s nima nepotkáte v realitě.

11

A teraz sa postupne dostávame k tomu, že ťa otec v detstve bil a preto... big_smile

12

big_smile To není ono, říkal jsem lidi jako Butters, ne lidi jako Buttersův táta. A sám se  sebou se asi nepotkáváš.

Ani se nedivim, že v SP kolikrát navrhovali zabití Butterse jako řešení situace.
Mě to v případě osoby X taky párkrát napadá :twisted:

13

rozhodně Tweek, butters je debil  big_smile

14

Nevidim jedinej duvod, v čem je Tweek prospěšnější než Butters. Tweek mě přijde jako daleko větší posera a ten jeho pesimismus by mě štval...

Butters mi nepřijde teda jako posera, spíš naopak, tim jak je hloupej, tak se dá využít k věcem, které by málokdo udělal. Takovej člověk se vždycky hodí. A rozhodně je příjemnější než Tweek.

Takže já kdybych se měl rozhodnout, koho k sobě do party, rozhodně Butterse...

15

Ja osobne som za Tweeka...dodávka kávy sa vždy zíde:)
Butters je v pohode ale až moc veľký debil aj na môj vkus a v parte by som asi nechcela mať konkurenta v debilite:)

Plus uňho hrozí, že ho každú chviľku zabije vlastná matka takže tak či tak by potom musel byť oslovený Tweek:)...ak do vtedy chudák nedostane infarkt...

povedala mierne nekompetentná osoba

16

Já bych dal Tweeka.

Kenny is BEST!
SKEK = Stan, Kyle, Eric, Kenny
http://www.skrek.7x.cz/otrava
My book includes 95 person.