1

Téma: upravená 1.epizoda?

chci se zeptat jestli vyšla 1.epizoda v té lepší grafice, jak se zminovali v 609 free hat...snad jste to pochopili  :?

2

Re: upravená 1.epizoda?

Ja myslim ze ne ze si jenom delali srandu jako z tema predelanejma Star wars atd 8)

3

jojo, taky myslim nikde sem to nevidel...skoda neutral

4

To bola evidentne paródia, samozrejme že to nevyšlo, veď by to bol gýč jak cyp.  big_smile

5

chci se zeptat jestli vyšla 1.epizoda v té lepší grafice, jak se zminovali v 609 free hat...snad jste to pochopili  :?

Evidentě jsi nepochopil pointu celé epizody.

6

Evidentě jsi nepochopil pointu celé epizody.

pochopil....ale kdyz sem na to koukal napadlo me ze by to mohli udělat...

7

No jestli jsi pochopil pointu epizody, tak víš, že brojila proti jakémukoliv upravování starších filmů, do nové podoby. Proč by teda měli předělevát Cartman dostává anální sondu do nové podoby?

8

jj Stan ma pravdu, trochu by si nasrali do huby keby to urobili

9

lol..řeknu to tagle...vim že to měla bejt parodie...ale napadlo mě že by nebyl blbej napad kdyby jí zkutečně upravili.. navíc mi už Viva07 odpověděl tak proč to řešíte? big_smile

10

lol..řeknu to tagle...vim že to měla bejt parodie...ale napadlo mě že by nebyl blbej napad kdyby jí zkutečně upravili.. navíc mi už Viva07 odpověděl tak proč to řešíte? big_smile

Protože když jsem si to přečetl, tak mě to strašně pobavilo a nemohl jsem si nerýpnout  big_smile

11

Protože když jsem si to přečetl, tak mě to strašně pobavilo a nemohl jsem si nerýpnout  big_smile

nj možná sem se zeptal na absolutní kravinu ale určitě sou na foru debilnější otázky big_smile

12

Mnoho fanúšikov by si tú novú nepozreli a natočiť ju by bolo rovnako drahé ako natočiť novú.

13

Omlouvám se za znovuotevření...
Ale pravda je, že spoustu vulgárních hloupých lidí - teď to vůbec nemyslím v téhle situaci, ale je to podobné - se dívají na south park JEN a POUZE kvůli vulgarismům v tomto seriálu...
Ti jen o něco méně hloupí seriál nemají rádi, protože tam také vidí jen ty vulgarismy, ale narozdíl od předešlé skupiny, jim to přijde nechutné...

A pak je řada lidí, která chápe, že snad každý díl nese poselství, které je jen "okrášleno" těmito vulgarismy pro zasmání...
A kdo to nechápe, tak je zas**nej žid...

More crap in toilets, more peoples on Earth

14

Omlouvám se za znovuotevření...
Ale pravda je, že spoustu vulgárních hloupých lidí - teď to vůbec nemyslím v téhle situaci, ale je to podobné - se dívají na south park JEN a POUZE kvůli vulgarismům v tomto seriálu...
Ti jen o něco méně hloupí seriál nemají rádi, protože tam také vidí jen ty vulgarismy, ale narozdíl od předešlé skupiny, jim to přijde nechutné...

A pak je řada lidí, která chápe, že snad každý díl nese poselství, které je jen "okrášleno" těmito vulgarismy pro zasmání...
A kdo to nechápe, tak je zas**nej žid...

A pak je řada lidí, kteří píšou absolutní blbosti a přečtou si jen otázku...však jsem odepsal ze si taky myslím,že to bylo schválně. Jenom jsem se zeptal.. nevím proč to tedy otvíráš kdyz už bylo několikrát odpovězeno

15

Ale pravda je, že spoustu vulgárních hloupých lidí...

Nemusí být nutně hloupí, stačí být jen nedospělý puberťák...

IDDQD!

16

Abych řekl pravdu, znám i pár starších lidí - dospělých...ale zřejmě mentálně zaostalých, protože mám o ně výrazné obavy
Ale ano, i ti puberťáci tam patří...
já se dívám na south park asi od osmi a tehdy mě south park ukázala mamka, takže jsem se díval s ní a nešlo mi o sprostý slova, líbil se mi ten příběh a to, že mají stejné názory smile

More crap in toilets, more peoples on Earth

17

Ale pravda je, že spoustu vulgárních hloupých lidí...

Nemusí být nutně hloupí, stačí být jen nedospělý puberťák...

Som ti hovoril ako som jej to vystriekal rovno medzi kozy?

Abych řekl pravdu, znám i pár starších lidí - dospělých...ale zřejmě mentálně zaostalých, protože mám o ně výrazné obavy
Ale ano, i ti puberťáci tam patří...
já se dívám na south park asi od osmi a tehdy mě south park ukázala mamka, takže jsem se díval s ní a nešlo mi o sprostý slova, líbil se mi ten příběh a to, že mají stejné názory smile

Mentálne zaostalých? Keby si toľko rokov vyrastal v dobe, kde ti celý deň telka tlačila do hlavy o tom ako Amerika na naše územie zhadzuje mandelinky aby nám zničili úrodu a chodila reklama na papriku (nie, žiadnu konkrétnu značku papriky, proste paprika obyčajná), som zvedavý ako by si sa náhle zatváril na seriál, kde 8 ročné deti hovoria veci ako "Do píči, Terence a Philip sú námrdoví, len neviem čo je to ten klitoris", tak tiež by si sa tváril začudovane.. práve ľudia ako ty ma bavia, tí čo si myslia, že oni sú už ten vrchol, ktorí sa už nedá prekonať.. ale zoberme si trocha histórie - naši prapradedovia nadávali našim pradedom, ako môžu počúvať tak šialenú hudbu ako je Jezz, to je predsa hudba černochov z geta. Pradedovia vyrástli a začali nadávať našim dedom, ako môžu počúvať niečo také ako je Elvis či Beatles - tak úchylné kroky a ešte k tomu dlhé vlasy u mužov?!!! Naši dedovia vyrástli a začali nadávať našim rodičom ako môžu počúvať niekoho kto ukusol hlavu netopierovi. Títo rodičia zas nadávajú našej generácii, ako môžeme počúvať Hip Hop (ja Hip hop nemám rád, len tak na okraj), kde sa spieva iba o húlení a nadáva. Ty si typ, ktorý bude v budúcnosti zo všetkých rodičov svojim deťom nadávať najviac podľa mňa.  big_smile

18

2 Shadow:
Jo kdyby puberťák smile
Já si pamatuju jak South Park tenkrát sledovala skoro celá naše 4. třída, , na základce (nebo to byla dokonce teprv třetí?), rodiče jednoho mýho kámoše to ještě nahrávali na video, jsem se vždycky díval u něj (naivně se domnívali že nám to i v našem věku něco dá smile), a všichni byli odvařený z toho jak je to hustě sprostý, nikdo nechápal o co jde hlavně když byla sranda big_smile

A o tobě, djuj, vážně pochybuju že bys už v osmi letech pochopil, o čem že to je. Mně, ačkoli většinou mám hned jasno, ani do dneška není skrytej význam některejch epizod jasnej do posledního detailu.

Buď jsi génius, nebo si prostě nechceš přiznat, že ses taky kdysi nebyl dospělej.

19

2 Shadow:
Jo kdyby puberťák smile
Já si pamatuju jak South Park tenkrát sledovala skoro celá naše 4. třída, , na základce (nebo to byla dokonce teprv třetí?), rodiče jednoho mýho kámoše to ještě nahrávali na video, jsem se vždycky díval u něj (naivně se domnívali že nám to i v našem věku něco dá smile), a všichni byli odvařený z toho jak je to hustě sprostý, nikdo nechápal o co jde hlavně když byla sranda big_smile

A o tobě, djuj, vážně pochybuju že bys už v osmi letech pochopil, o čem že to je. Mně, ačkoli většinou mám hned jasno, ani do dneška není skrytej význam některejch epizod jasnej do posledního detailu.

Buď jsi génius, nebo si prostě nechceš přiznat, že ses taky kdysi nebyl dospělej.

JJ, teraz má iste 50 rokov a problémy s prostatou...