26

Re: 1201 - Tonsil Trouble

Když se ti nakažená krev dostane do těla jakýmkoli způsobem, šance že se nakazíš je vysoká, ať máš sliznici jakou chceš.

Prosím, nesnaž sa ma vzdelávať v oblasti v ktorej mám viac vedomosti alebo si o tom aspoň niečo zisti. Ak má človek sliznicu úplne zdravú tak je v podstate nemožné dostať aids. HIV sa šíri krvou, semenom alebo materským mliekom, ale tieto tekutiny musia prísť do kontaktu s krvou a infikovať ju. Ale ak má zdravú sliznicu, tak k tomu kontaktu nedôjde.

Jo, s těma nejlepšíma epizodama s to blbě pochopil, já říkal:

11 série NENÍ nejlepší a NENÍ nejhorší.

Průměr jí srážej epizody More Crap a Guitar Queer-O, jinými slovy:
Kdyby More Crap a Guitar Queer-O nebyly v 11. řadě, tak by byla 11. řada lepší, cabrón!

Blbo si to pochopil ty, ja som napísal, že tamtie dve čo podľa teba zrážajú priemer sú najlepšie podľa mňa v 11tke.

27

Ad1: Nechci tě poučovat, ale jestliže se člověk se může nakazit i orálně přijatým semenem, tak jakto, že krví ne?

Ad2: V tom případě, podle mě prostě nejlepší nejsou tak jestli mi chceš dát ban, do toho big_smile

28

Ad1: Nechci tě poučovat, ale jestliže se člověk se může nakazit i orálně přijatým semenem, tak jakto, že krví ne?

Ad2: V tom případě, podle mě prostě nejlepší nejsou tak jestli mi chceš dát ban, do toho big_smile

Ad1: orálne prijatým semenom sa nakazíš iba ak máš ako už spomínam poškodenú sliznicu. Aké percento ľudí s HIV ho myslíš dostalo cez orálny styk? 0,1% alebo ešte menej? Šanca tam je ale malá.

AD2: no veď sranda.

29

Aké percento ľudí s HIV ho myslíš dostalo cez orálny styk? 0,1% alebo ešte menej? Šanca tam je ale malá.

Údajně se dá dostat AIDS i přes zubní kartáček, ale šance je rozhodně menší, než třeba nechráněný pohlavní styk.

IDDQD!

30

Aké percento ľudí s HIV ho myslíš dostalo cez orálny styk? 0,1% alebo ešte menej? Šanca tam je ale malá.

Údajně se dá dostat AIDS i přes zubní kartáček, ale šance je rozhodně menší, než třeba nechráněný pohlavní styk.

To ja som počul, že sa dá dostať aj slinami, ale že tých slín by muselo byť 6 litrov.

31

A já zase slyšel (doufám že správně), že koncentrace HIV je v krvi nejvyšší, proto jsem toho názoru že způsob jakým Cartman nakazil Kyla je docela "spolehlivej".

32

Nechápu to hodnocení 1/5 je jako známka 1 nebo to je jako nejhorší?

South Park is best

33

Už si někdy dostal ve škole známku 1/5? Tohle nejsou známky - čim víc, tim líp.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

34

Nechápu to hodnocení 1/5 je jako známka 1 nebo to je jako nejhorší?

Je to stejné jako např. hvězdičky u hotelů.

IDDQD!

35

A já zase slyšel (doufám že správně), že koncentrace HIV je v krvi nejvyšší, proto jsem toho názoru že způsob jakým Cartman nakazil Kyla je docela "spolehlivej".

Ale môže byť najvyššia, ale ak sa nespojí s tvojou krvou, tak ťa nenakazí.  roll

36

Tak tento diel je naozaj paradny ak si tato seria udrzi alebo nebodaj este zlepsi tak to bude mozno naj seria z celeho SP..vybrona 5/5 wink

37

Tak tento diel je naozaj paradny ak si tato seria udrzi alebo nebodaj este zlepsi tak to bude mozno naj seria z celeho SP..vybrona 5/5 wink

určite začíná 12cka dobře ale určitě to nebude nej serie...zatim bych jí zařadil do lepšího průměru... wink