1

Téma: 1201 - Tonsil Trouble

A je to zase tu!! SP se vrací s 12-tou sérií!! O čem bude její první díl Tonsil Trouble??

http://nd.blog.cz/s/southpark-se.blog.cz/obrazky/24218532.gif

Tvář South Parku se změní navždy, poté co u Erica Cartmana objeví nevyléčitelnou nemoc v úvodní epizodě, nazvané "Tonsil Trouble".
Poté, co se Cartmanovi nedostane podpory, se kterou počítal, musí si poradit sám.

Oh my GOD!

2

Re: 1201 - Tonsil Trouble

De perles, aborto :? roll

Jeden thread by nestačil, los cabrón? http://sp-subs.wz.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=227

3

De perles, aborto :? roll

Jeden thread by nestačil, los cabrón? http://sp-subs.wz.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=227

No  tak dobře, lae bude v tom nepořádek.

Oh my GOD!

4

Kdyby tu bylo hlasování, dal bych 5/5, nejlepší díl od Lice Capades. Jen tak dál..

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

souhlasim, tenhle díl si nic jinyho nez 5/5 nezaslouží...výbornej start, ten už tu dlouho nebyl smile

6

Nechci se nikoho dotknout, ale to jsem jedinej, kdo si mysli, ze tvurcum dosly napady? Uz jedenacta rada byla za na vyjimky tezce podprumerna a prvnimu dilu 12te serie bych dal tak 2/5, kdyz moc. Opravdu od srdce jsem se u sledovani nezasmal ani jednou a to je myslim velky zklamani, zvlast kdyz si vzpomenu na prvnich 7 - 8 serii, kdy jsem se rezal smichy temer furt.. sad

7

Vynikající epizoda. Už epizoda The List se mi líbila, jinak 11. řada IMHO ta nejslabší řada, která zatím vznikla.
Nicméně tohle byla epizoda, která byla kvalitativně na úrovni řad 7-10, to mě moc potěšilo, jelikož jsem od toho absolutně nic neočekával, ale tolik hlášek, zajímavá a docela originální zápletka a závěrečná pointa...
Velká spokojenost.

5/5

8

Podle mě to nebylo zas tak špatný, aspoň tak 3/5 - 4/5, pointa z toho šla docela snadno vyčíst, a taky tam byly scény k zasmání.
A 11.řada rozhodně není nejhorší, ani nejlepší, tam jí průměr trochu snížily epizody More Crap a Guitar Queer-O.

9

Teda, to jsem jedinej, kdo si mysli, ze autorum dochazi dech. Vzdyt 11. rada byla, alespon pro me, slusnym zklamanim. Az na vyjimky jsem se moc nepobavil. A nejinak je tomu i u prvniho dilu 12. serie, kdy jsem se opravdu od srdce nezasmal ani jednou. Kvalit prvnich 7-8 rad proste tvurci uz nedosahuji, a dost mozna nikdy nedosahnou sad

10

A je to zase tu!! SP se vrací s 12-tou sérií!! O čem bude její první díl Tonsil Trouble??

http://nd.blog.cz/s/southpark-se.blog.cz/obrazky/24218532.gif

Tvář South Parku se změní navždy, poté co u Erica Cartmana objeví nevyléčitelnou nemoc v úvodní epizodě, nazvané "Tonsil Trouble".
Poté, co se Cartmanovi nedostane podpory, se kterou počítal, musí si poradit sám.

Víš co nechápu ? proč tu zakládáš tuhle diskuzi když už jedna na toto téma je založená .

------------------------------------------------------------------------------------
Dmnce lidí nezná meze  big_smile

11

Teda, to jsem jedinej, kdo si mysli, ze autorum dochazi dech. Vzdyt 11. rada byla, alespon pro me, slusnym zklamanim. Az na vyjimky jsem se moc nepobavil. A nejinak je tomu i u prvniho dilu 12. serie, kdy jsem se opravdu od srdce nezasmal ani jednou. Kvalit prvnich 7-8 rad proste tvurci uz nedosahuji, a dost mozna nikdy nedosahnou sad

nejsi jedinej sad mozna je to tim, ze se moc nestaram o socialni nebo politicky deni v americe, a tak mi nektery narazky nedochazej...nemuzu si pomoct, ale moc me ten dil ehm neba smile

12

ze im dochadzaju napady? teba niekedy napadlo liecit AIDS tekutymi peniazmi? xD

13

jj, podle me jim napady nedocházej..spiš naopak, v posledních několika dílech se tam aspon neco deje... a v 12x1x je dobrejch napadu až až..

14

inac to liecenie AIDS-u peniazmu ma nejaky skryty vyznam,? naraza to na nejake dianie, alebo je to proste len neskutocna haluz?

15

inac to liecenie AIDS-u peniazmu ma nejaky skryty vyznam,? naraza to na nejake dianie, alebo je to proste len neskutocna haluz?

Neuraž se, ale není ti 14 nebo tak?  big_smile

Naráží to  na to, že bohatí lidé si mohou dovolit tu nejlepší možnou sehnatelnou péči, nejlepší zázemí, kvalitní stravu a medikamenty.
Je to samozřejmě ironizováno až do absurdna (jak je v SP zvykem).

16

nj myslela som si to ale to ze mas prachy ti nepomoze k uplnemu vylieceniu tak preto sa pytam

17

nj myslela som si to ale to ze mas prachy ti nepomoze k uplnemu vylieceniu tak preto sa pytam

Ano, ale tvůrci chtěli poukázat na to, že s pěnezi je to mnohem snažší a zcela pochopitelně nemohli nechat dvě hlavní postavy nakažené AIDSem natrvalo.

18

Ano, ale tvůrci chtěli poukázat na to, že s pěnezi je to mnohem snažší a zcela pochopitelně nemohli nechat dvě hlavní postavy nakažené AIDSem natrvalo.

nechat na trvalo?podle mě by to byla haluzzz  lol

19

nj okej, ospravedlnte moju blbost.

20

Podle mě to nebylo zas tak špatný, aspoň tak 3/5 - 4/5, pointa z toho šla docela snadno vyčíst, a taky tam byly scény k zasmání.
A 11.řada rozhodně není nejhorší, ani nejlepší, tam jí průměr trochu snížily epizody More Crap a Guitar Queer-O.

Dve najlepšie epizódy? Ty chceš tuším ban?!  big_smile

Nechci se nikoho dotknout, ale to jsem jedinej, kdo si mysli, ze tvurcum dosly napady? Uz jedenacta rada byla za na vyjimky tezce podprumerna a prvnimu dilu 12te serie bych dal tak 2/5, kdyz moc. Opravdu od srdce jsem se u sledovani nezasmal ani jednou a to je myslim velky zklamani, zvlast kdyz si vzpomenu na prvnich 7 - 8 serii, kdy jsem se rezal smichy temer furt.. sad

Trocha sa opakuješ.

To tlačítko na odoslanie príspevku stlač iba raz, takisto nestláčaj Refresh ani nič podobné. Inak sa ten príspevok pošle 2 krát.

Čo sa nepáčilo mne bol ten spôsob akým Kyla nakazil. Keď som to videl, tak som sa smial, akým je ten Cartman debil, pretože mu len tak nalial svoju krv do úst, potom dokonca na nejakom výtere mu zistili že má AIDS, to som myslel že ešte stále s tej Cartmanovej krvi. Ale aby ste niekoho nakazili tým, že mu nalejete krv do úst, tak by musel mať pekne zničenú sliznicu v ústach, musel by tam mať vyslovene krvavé rany a aj to nie je isté, že by sa nakazil, trocha sprostý spôsob podľa mňa.

21

Když se ti nakažená krev dostane do těla jakýmkoli způsobem, šance že se nakazíš je vysoká, ať máš sliznici jakou chceš.

Jo, s těma nejlepšíma epizodama s to blbě pochopil, já říkal:

11 série NENÍ nejlepší a NENÍ nejhorší.

Průměr jí srážej epizody More Crap a Guitar Queer-O, jinými slovy:
Kdyby More Crap a Guitar Queer-O nebyly v 11. řadě, tak by byla 11. řada lepší, cabrón!

22

Když se ti nakažená krev dostane do těla jakýmkoli způsobem, šance že se nakazíš je vysoká, ať máš sliznici jakou chceš.

Kdyby More Crap a Guitar Queer-O nebyly v 11. řadě, tak by byla 11. řada lepší, cabrón!

podle mího byla guitar queer-o dobrá epizoda. Ja zase myslim že 11.serii zkazili Lice Capades a D-yikes..možná i fantastic easter special..  wink a sry že trochu uhejbam od tematu...

23

podle mího byla guitar queer-o dobrá epizoda. Ja zase myslim že 11.serii zkazili Lice Capades a D-yikes..možná i fantastic easter special..  wink a sry že trochu uhejbam od tematu...

chlapi, ste trochu OT, ale budiz.

:arrow:  K hodnoceni tehle edizody.

Asi to bylo tim, jak sem moc sem se tesil,
ale nijak zvlast sem se nepobavil. Par
slusnych hlasek typu "I'm not just sure, I'm HIV
positive", ale jinak nic moc.
Ve vysledku 3/5.

24

Podle mě to byl slušný díl. Celkem jsem se i zasmál. Njelepší scénka byla jak Kyle odešel na záchod a smál se Cartmanovi, že je HIV. Vím, že je to neslušné, ale jak se začal smát málem jsem se pos.. lol  Dal bych tak 4/5, na rozjezd slušné.

Tak jsem to dnes konečně viděl. Musím říct, že to nebylo zas až tak špatné, jak tu někdo píše. Prostě průměr 3/5. Začátek tedy celkem slušný, i když by to mohlo být lepší.