Podle mě to nebylo zas tak špatný, aspoň tak 3/5 - 4/5, pointa z toho šla docela snadno vyčíst, a taky tam byly scény k zasmání.
A 11.řada rozhodně není nejhorší, ani nejlepší, tam jí průměr trochu snížily epizody More Crap a Guitar Queer-O.
Dve najlepšie epizódy? Ty chceš tuším ban?!
Nechci se nikoho dotknout, ale to jsem jedinej, kdo si mysli, ze tvurcum dosly napady? Uz jedenacta rada byla za na vyjimky tezce podprumerna a prvnimu dilu 12te serie bych dal tak 2/5, kdyz moc. Opravdu od srdce jsem se u sledovani nezasmal ani jednou a to je myslim velky zklamani, zvlast kdyz si vzpomenu na prvnich 7 - 8 serii, kdy jsem se rezal smichy temer furt.. 
Teda, to jsem jedinej, kdo si mysli, ze autorum dochazi dech. Vzdyt 11. rada byla, alespon pro me, slusnym zklamanim. Az na vyjimky jsem se moc nepobavil. A nejinak je tomu i u prvniho dilu 12. serie, kdy jsem se opravdu od srdce nezasmal ani jednou. Kvalit prvnich 7-8 rad proste tvurci uz nedosahuji, a dost mozna nikdy nedosahnou 
Trocha sa opakuješ.
inac to liecenie AIDS-u peniazmu ma nejaky skryty vyznam,? naraza to na nejake dianie, alebo je to proste len neskutocna haluz?
To tlačítko na odoslanie príspevku stlač iba raz, takisto nestláčaj Refresh ani nič podobné. Inak sa ten príspevok pošle 2 krát.
Čo sa nepáčilo mne bol ten spôsob akým Kyla nakazil. Keď som to videl, tak som sa smial, akým je ten Cartman debil, pretože mu len tak nalial svoju krv do úst, potom dokonca na nejakom výtere mu zistili že má AIDS, to som myslel že ešte stále s tej Cartmanovej krvi. Ale aby ste niekoho nakazili tým, že mu nalejete krv do úst, tak by musel mať pekne zničenú sliznicu v ústach, musel by tam mať vyslovene krvavé rany a aj to nie je isté, že by sa nakazil, trocha sprostý spôsob podľa mňa.